Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VJani

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai Icon ismert furcsa, de szerethető motorjairól: a ruhagyártó időről időre készít egy-egy gépet, amelyek kiváló marketingeszközök, hogy a márkanevet a köztudatban tartsák. A két legújabb mondhatni egy kaptafára készült, de csak a stílus egyezik – a végeredmény…..
VJani 2013.02.12 15:54:30
@TommyGun77: ugyanonnan=> www.imz-ural.com/2013-ural-gear-up/
+mire behozod, 3M fölé megy az ára!
VJani 2013.02.12 15:35:13
@bh pearl: Jelzem: Én is BOLDOG URAL tulajdonos vagyok!
@Jamesblond: Igen, minden kritikus dolog japán gyártmányú,a felsoroltakon kívül a gyertyák a kábeleikkel, a gypipa, az aksi, a lámpák, stb.

És mindenkinek, aki fikázza: javaslom ismerkedjen meg a géppel, de az sem árt, ha a gyár honlapján körülnéznek.
Valóban a legnagyobb piacuk amerika, 14.500$ -os árával egyáltalán nem drága. Ott is kedvelik az egyszerű, atombiztos gépezetet (ugyanis, nincs mi elromoljon rajta-benne).

Tennék képeket is, ha tudnék...
Oldalkocsizni különös móka. Viccnek durva, így csak komolyan érdemes csinálni, szívvel, szerelemből. Az alábbi régi reklámvideó átad valamit ebből a hangulatból - az izommunkát és a gyakorlat nélkül szögletesre sikeredő kanyarokat persze nem érzékelteti. Ennek ellenére…..
 Mi mindenre jó a motor: még egy csontos sunát is el lehet adni vele. A Tavik fürdőruháról készült divatfotókhoz szakállas bájker és egy Yamaha XS650-ből épített chopper kellett. Megfordult a világ: régen alulöltözött macákkal adták el a gépeket, most meg motorokkal…..
VJani 2012.03.30 10:01:14
@Cang: Fehérváron a NKH-nál az endurók és más motorok kettesével, hármasával egyszerre vizsgáznak... és öt perc alatt!
Utána a papírmunka, az +1óra.
Vroom Jöttek, láttak, .... 2012.03.12 11:40:00
 Újabb CRT csapat fedte fel a 2012 külcsínt az Aspar után, igaz az Ioda Racing némileg elegánsabb bemutatkozást választott: a velencei kaszinóban rántották le a leplet az idei motorjaikról.A csapat felépítése azonban még hasonlít is az említett spanyol kollégákéhoz, ugyanis…..
Azt hittem, már semmilyen motoron nem tudok meglepődni, de ma mégis: a Yamaha SR400 hír kommentjei között bukkant fel ez a hirdetés. évjárat: 1992. 10. hó okmányok: okmányok nélkül futott: 0 km lökettérfogat: 494 cc teljesítmény: 34 LE szín: fekete feladva: január 20.…..
Az a típus vagyok, aki mindig kitalál magának valamit új dolgot. Nem azért mert ilyen nyughatatlan vagyok, hanem mert sok minden érdekel. Idén ősszel az a gondolatom támadt, hogy változtatok a közlekedési szokásaimon. Elkezdek robogózni. Már ettől önmagában égnek állt a közeli…..
VJani 2011.12.21 16:40:00
@Cobra.: A minőséget mindig meg kell fizetni.
Mindenki, Angéla is majd eldönti, mennyit ér az egészsége (megóvása, szintentartása).
Én csak a figyelmét próbáltam felkelteni, használja ki a lehetőséget, próbálja ki, milyen is egy korszerű motorosruha.
VJani 2011.12.21 16:44:08
@zöldi: 3éve, igen. Most, egy hónapja talán jobbat sikerült beszereznem (természetesen bakancsot, kesztyűt is).
Kunio elhagyta Ouarzazate városát, és délnek indult: érezte, arra kalandok várnak rá. Az izgalmat nem csak a szép táj, hanem egy lyuk is jelentette. Nem esett pánikba, elővette a defektjavítót. Előírásszerűen felfújta a gumit, de a hab nem volt hab – úgy látszik az afrikai…..
A végére egy dögös poszt Kim Kardashianről. A szépség az alábbi képet rakta ki a Twitter-lapjára. A fotón egy szál trikiniben feszítő sztár azt a kérdést fűzte a képhez, hogy "szerinted szexi vagyok?". Valamint annyit írt még: "Fotózás! Vagy…..