Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eugéne Tribulet

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Eugéne Tribulet 2011.05.17 10:24:23
@Héttörpe: Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj,Jaj, nemá, én tisztességes állampolgár vagyok, ma be is fizettem az adómat!
Eugéne Tribulet 2011.05.17 11:28:56
@Johnny Tinenbalm: visszatérve a lényegre, ami engem jobban foglalkoztat: ha valahol valami eltűnik a DHL rendszeren belül, tök mindegy, hogy ezt most alvállalkozó vagy DHL-es ember kezén megy keresztül, miért nem tudnak ott utánajárni? Hogy lehet egy komoly rendszert így kijátszani? Van vonalkód, csomagazonosító, átadás-átvétel, gondolom van a csomagkezeléskor kamera is. Miért nem tudják elkapni a szarkákat?
Eugéne Tribulet 2011.05.17 11:54:17
@Johnny Tinenbalm: nem tudom mennyire hiányzik a DHL-nek a rendőrség....inkább bent kéne maguknak rendet tenni. Vagy ha eltűnik valami, legalább kártalanítani az ügyfelet. Vagy azt az elvet alkalmazni, hogy a feladott csomag szállítási díjában legyen benne a biztosítás is, ahogy a BKV jegyben is benne van :-)
Igazat adunk Zoltánnak: inkább no comment.Nem kivánok hosszú sorokat irogatni arról mekkorák a kereskedelemben az átverések.Szerintem a mellékelt kép önmagáért beszél.Az egyik páros az aktuális akciós újság tartalma a másik az akciós weboldalon található. ..
Subba Botox baby 2011.05.12 21:44:00
Egy amerikai anya saját kezűleg botoxozza a nyolcéves kislánya arcát. Állítólag mindenki csinálja - nehogy már csak őt basztassák, és a gyermek kéri, mert RÁNCOS. Nagy a nyomás a gyermek-szépségversenyeken, most becsukom az internetet, és a kis időre a szememet is.  ..
Eugéne Tribulet 2011.05.13 08:05:15
autózz! Káosz Rákospalotán 2011.05.06 08:08:00
Az M3-as bevezető és Széchenyi utca csomópontja szerepelt itt nem is olyan régen. Úgy néz ki, ennek a csomópontnak van még egyéb problémás része is. Talán jogos elvárás, hogy az autópályával kettévágott kerület egyik feléből a másikba átjuthassanak az emberek. Ennél a…..
Új MÁV blog WC-teszt 2011.05.05 16:49:00
A múltkoriban ugye Szolnokon voltam, felhasználtam ezt az alkalmat, hogy megnézzem, milyen is a tisztasága a vonat wécéjének. Nekem, mint régi vonatozónak a vonat vécéjéről egy olyan hely jut eszembe, amiből messziről dől a húgyszag, az ajtó a legtöbb esetben nem zárható, s…..
Szörnyű a kormány kommunikációja, hát milyen dolog az, hogy csak most hallunk a Globális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságról? A külügy eme osztálya felelős Ázsia és az óceániai térség, valamint Afrika államaival fenntartott kétoldalú kapcsolatokért, és nagyon…..
Eugéne Tribulet 2011.05.06 07:48:28
@esef: De a változatosság kedvéért nem állatokra, hanem tongai benszülöttekre lesz vadászat.
Eléggé meghízott a börtönkoszton és még mindig nagy a dumája, de valahogy már nem tudtam röhögni. (HírTV, kapd be a faszom 2011-ben a Media Playereddel!) ..
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Eugéne Tribulet 2011.05.05 13:33:46
@gnme: csak gondolom, hogy a bankban autómatából vette fel a pénzt, azt vitte vissza a csekkek befizetésére.
A kettő között azért van némi különbség: autómatában használni valakinek a kártyáját a PIN kód ismeretével VS. fizetésre használni valakinek a kártyáját.

Pl. hívásrészletezőt sem adnak ki házastársnak, hiába sírsz, hogy te is ott laksz és bizonyisten jóban vagytok. És ha nem is?
Eugéne Tribulet 2011.05.05 13:41:00
@gnme: Ja értem, azt hittem automatázott.
Szerintem nem fogadhatják el a postán, de biztos máshol sem.
Eugéne Tribulet 2011.05.05 13:51:39
@gnme: jogos minden felvetésed.
Postán egy meghatározó élményem volt: fel akartam venni egy tértis levelet, ami az unokaöcsém nevére szólt. Vezetéknevünk azonos, címünk azonos, de ott követtem el a hibát, hogy megmondtam, ő az unokaöcsém. Emiatt ő nem közeli hozzáratozó, nem vehetem fel helyette, hiába egyezik a lakcím és a vezetéknév is. Ha azt mondom a fiam vagy a testvérem, azonnal kiadják, ellenőrizni nem tudják.
Gyorsak és szemfülesek a parkolóőrök a Ferencvárosban, főleg, ha kis csomagok szélvédőre helyezéséről van szó. Zsolt büntetése is csak egy percen múlott - milyen kár, hogy már sms-ben is el lehet intézni a parkolást. Így egyszerre több dologra kell figyelniük a kedves…..
Eugéne Tribulet 2011.05.04 15:08:54
@woodooman: És mit szólnál, ha valaki fejbebeszna ok nélkül és neked kéne elnézést kérned??? Kb. ez a helyzet, amit nem értettél meg, nem az, hogy pár perc alatt el lehet-e intézni.
Eugéne Tribulet 2011.05.04 15:18:54
@cicmen: Eszmefuttatásod elég magas léptékű, gyökér úr.
Te kurva nagy magyar lehetsz. Gondolom a "matrica" a kocsidon kint van.
Igazi vérfagyasztó horrort küldött egyik kedves olvasónk. Önhibáján kívül totálkárosra zúzták az autóját, a károkozó biztosítója, az Allianz pedig a "szerencsétlen véletlenek" egybeesésének következtében teljes anyagi csődbe kergeti naiv ügyfelet. Először nem…..
Közös akciót tartott a MÁV és a rendőrség, országszerte több vasúti átjárót ellenőriztek. A MÁV szakemberei megvizsgálták az átjárók műszaki elemeit, míg a rendőrök a szabályok betartását figyelték.A NOL.hu cikkét olvasva magam is meglepődtem, hogy milyen…..
Eugéne Tribulet 2011.05.04 07:44:18
@gozos: jó megoldás lenne, amit javasolsz, sokkal biztonságosabb, természetesen.
DE, ugye a MÁV magának nem tud ilyeneket finanszírozni. Két félsorompó telepítése egy vasúti átjáróban meglévő, fényjelzőkkel biztosított átjáróban kb. 8 milliós többletköltséget jelent.
Én sokszor látok olyat, hogy már piros a jelző, de a kar még nem csukódott le, és úgy mennek át. Ilyen esetben a kar sem segít.
Talán jó lenne az is, ha az ezután újonnan épülő, illetve felujított sorompóknál kötelező lenne a forgalomfigyelő kamera telepítése is.
De ez is millió problémát vetne fel: ki finanszírozná, ki ellenőrizné, ki büntetne, stb...
Eugéne Tribulet 2011.05.04 08:09:18
@George17: úgy általában a vonat megérkezik az állomásra, a sorompó lezár, mert már a behatási pontot elérte (főleg egy 120-as pályánál). A sorompó nem tudja, hogy az a vonat meg fog állni, azt tudja, hogy jönni fog a vonat és lezár. A vonatból ki-be szállnak az utasok. Esetleg kap egy pirosat, várakoznia kell. Sőt az ellenkező irányból is érkezhet egy másik vonat, az is zárhatja a sorompót. Szóval sokféleképpen lehet várni akár tíz percet is, helytől is függ. Arról nem is beszélve, hogy zavarba is mehet, ilyenkor kb. 10 percig zárva marad, aztán elsötétül, a karok meg szépen lassan felnyílnak, azt hiszem valami tartalék hidraulika segítségével. Vannak mozdonyvezetők, akik a megállónál direkt jobban kihúznak, hogy az elhagyott sorompó felnyíljon.
Ági óvatosan kérdezi, hogyan lehet 6000 forintnál olcsóbban tömegközlekedni, ha pénztár nincs és az automata sem működik? Esetleg direkt erre épült az ágazat? A Homár az utóbbi időben nem figyelte a jegyautomaták állapotát, úgyhogy a kommentelőknek kell dönteniük az…..
Eugéne Tribulet 2011.05.03 12:46:52
@Eugéne Tribulet: Ja, bocs, pontosan így hangzik: "Egyes járműveken váltható, ahol ezt felirat jelzi, illetve egyes megállókban a beléptető személyzetnél." Tehát nem mindenhol.
autózz! Okos taxis az M0-on 2011.04.22 07:40:00
A mai poszt két szereplője tökéletesen megtalálta egymást. Rettentően utálom, amikor valaki nem fogja fel, hogy a tűzzel játszik, amikor a másik mögé bújik a pályán  és  "centikre" követi. Ennél jobban csak a satufékezőket rühellem, primitív szokás, és…..
Eugéne Tribulet 2011.04.22 07:57:24
Eugéne Tribulet 2011.04.22 10:37:00
@theutat villám: persze, mert elég lett volna annyit írnia, hogy 110-120-al ment, pont. A történethet nem sok köze van annak, hogy mennyivel ment, habár neked biztos fontos információ.
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Péter és neje adócsaló lett. Lakáshitel után elvileg jár vissza valami, de az adóhatóság ettől függetlenül izomból ugrik, ha valakinek fizetnie kellene: Csatoltan küldöm feleségem adóbírsággal kapcsolatos panaszát. Az államigazgatás határidő szegése miatt a NAV szerint…..
Eugéne Tribulet 2011.04.21 12:29:07
Túlvállalta magát a Pizzafutár bónuszbrigádos akciójában. Az oldalukon szereplő info szerint sikerült 5600 kupont kinyomniuk, ami viszont torlódást eredményez. Misztikus módon, ha készpénzért akarna valaki pizzát rendelni, akkor az azért 70 perc alatt megvan. Kuponnal 5 óra lett…..
Eugéne Tribulet 2011.04.20 14:33:37
Türkménbasiés a Homár szerint sem teljesen normális, hogy a Palace Cinema szerint végig kellene állni a bombariadót, ha például egy ilyen miatt elmarad az előadás, és csak utána lehet a pénzt visszakérni, másnap már késő:Gondoltam egyet és úgy döntöttem beizzítom a…..
Eugéne Tribulet 2011.04.20 08:13:37
@konigjanos: kiképzett görények mindenhol vannak, mindenhova ülnek. Sunyiságuk abban rejlik, hogy kihasználják az egy helyiségben összezsúfolt tömeg adta lehetőséget, azaz finganak szakadatlanul úgy, hogy azt hiszik, nem lehet beazonosítani a szag forrását. És ez általában így is van :-)
Én azt is utálom, ha valaki vinnyogva, artikulálatlanul röhög. Vagy pl. olyan "poénokon" tud visítva nyeríteni, amikor az egyik szereplő például megbotlik.
Többek között ezért is nem járok moziba vagy 6-8 éve.
Eugéne Tribulet 2011.04.20 09:37:14
@atpijkamo: Látod, ezt nem tudtam. És hétvégén, szombat este is üresek?
Eugéne Tribulet 2011.04.20 11:02:18
@Bérgyilkos Bohóc: Én annyira nem tartom urban legend-nek. Igaz, 6-8 éve nem voltam moziban,de akkor engem kifejezetten zavartak az ilyen látogatók. Nem is a zacskócsörgés, hanem a nyitott szájjal csámcsogás a legidegesítőbb, hangsúlyozom számomra. Nem egyforma az ingerküszöbünk, tehát van biztos olyan is, aki erre fel sem figyel.
Sokan vágunk neki hétvégén a városnak úgy, hogy tudjuk, nem kell ilyenkor fizetni a parkolásért, kivéve néhány turisztikailag kiemelt övezetet. Így gondolta ezt Zoltán is, de tapasztalata alapján mégsincs ez így. Utána is járt az önkormányzatnál, bár elég "érdekes"…..
Ernő kénytelen lesz letorrentezni a Trónok Harca első epizódját, mert az HBO gigantikus hírverése ellenére sem sikerült kódolatlanul megtekintenie: Szerettem volna megnézni ma este az HBO-n "A Trónok harca" című sorozat első részét! De az UPC ismét hozta a formáját! A…..
Eugéne Tribulet 2011.04.19 13:45:01
@Secnir: Ott a pont! :-D
Ingyenesssssen le tölthető hejesírási szabájok
Újabb kedves kis történet a budapesti parkolás szépségeiről. Ezúttal Ingridet viccelte meg a Ferencvárosi Parkolási Kft.: fizetett volna még időben, de nem tudott, ezért most vonakodik kifizetni a büntetést: Tegnap du. a Vendel u-ban lévő Leövey Klára gimnáziumban volt dolgom,…..
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
Eugéne Tribulet 2011.04.18 11:27:01
@salapapa: nekem egy kis holland biztosító 2 hét alatt kipengette a kocsim után 740 ezret (kár+egyéb). Szerintem ők korrektek voltak ezekhez a Mo-n működő tetvekhez képest.
Ingergazdag, változatos kerékpárutat fejlesztett Nyíregyháza önkormányzata, ami komolyabb balesetek esetén akár turisztikai látványosságnak sem lesz utolsó:Becsülendő dolog, hogy kerékpárutat terveztek Nyíregyháza egy forgalmas részére, méghozzá oly módon, hogy a lehető…..