Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_vagyok_azonos_velem

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Élt 29 évet 2011.05.26 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!   Bástya mindenki így hívta, a Keresztfiam volt. Ez év január végén rosszul lett, hányt ment a hasa és fulladt. Az emberek többsége úgy van vele, hogy egy hasmenés miatt nem megy orvoshoz. Testvére a tiltakozása ellenére kihívta hozzá az orvost, aki úgy…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 08:27:30
@batgirl:

Közöd?
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 21:43:19
@Droidfigyelő:

Nem mindegy hogy valaki 16 évesen lázad külsőségekkel, vagy harmincévesen teszi ugyanezt. 16 évesen mindenki lázad, az abban az életkorban normális, de egészen más tartalma van a lázadásnak, ha valaki harmincévesen viselkedik úgy, mint egy 16 éves.

OFF: A nekem beszólogatókat csókoltatom.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 22:10:22
@cometneni:

Az rajtad lesz. A tetkóőrület kb 15 éve kezdődött nálunk, ebből következően 50 év múlva tele lesznek az öregotthonok kivarrt öregemberekkel meg ribancrendszámos nénikkel.

Ellenberger ha valaki 16 évesen tetkót rakatott magára, annak se kötelező 30 évesen tarajat zselézni meg pírszinget lövetni.
A Magyarországról indult kezdeményezésnek köszönhetően július 1-jétől ellenséget is be lehet jelölni a világ legnépszerűbb közösségi portálján. A lebonyolítás gyakorlatilag megegyezik a barát megjelölésével, az üzenet ugyanúgy marad, azaz: XY ellenséged szeretne lenni a…..
Az elvált apa a különvagyonával úgy rendelkezik az életében, ahogy akar. Viszont később a hagyaték tárgyát képezi, ha eladja a nyaralót, az annak az árán vett vagyontárgy is.Szép napot!Az útvesztőkkel teli, ingoványos jog világában biztosan nem egy kirívó eset a miénk, de…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 20:19:44
@nagymutter:

Miért állna öröklés előtt a posztoló? Az apja most nősült újra, előtte az élet. Ha a posztoló 20-22 év körüli, amit abból gondolok, hogy hasonló felállásban a gyerekek nagykorúságáig szokott együtt maradni a család, akkor a papa még éppen innen van az ötvenen, a felesége meg 35 körül lehet.

Kívánjunk bőséges gyermekáldást a párnak :)
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 20:27:56
@mrzigi:

Be akarod dönteni az ingatlanpiacot? Vicces elképzelés a tulajdonosváltás korlátozására, hogy az ingatlan bizonyos feltételek megléte esetén csak kihalásos alapon cserélhessen gazdát.

Szerintem Brüsszelben ne hangoztasd ezt, mert nem EU-kompatibilis a javaslatod :D
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 20:53:51
@mrzigi:

Tulajdonhoz való jog? Mint az alkotmányban rögzített alapjog?

Ha valaki örököl valamit, akkor az teljes egészében a tulajdonává válik, ami felett korlátlanul rendelkezhet.

A te elképzelésed a tulajdonhoz való jogot sérti.
Kumin szerint Csomagra várva 2011.05.26 16:26:52
Előre szeretném jelezni, hogy a devizahitelesek megmentésével kapcsolatban nem vagyok érdek nélküli külső szemlélő. Mi is így vettünk lakást svájci frank hitelre, mi is buktunk az árfolyamon. Innen nézve nagyon drukkolok, hogy az 1982-es árfolyamot sikerüljön rögzíteni, és a…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 17:30:14
@popocatepetl:

Itt van a kutya elásva. Miféle háttéralkuk miatt nem gondolja úgy egyik hirtelen gazdaggá lett hazai vállalkozó, hogy jó üzlet lenne bérlakásokat építeni?

Hiszen az emberek életében három dolog biztos, emiatt az ezzel foglalkozó vállalkozásnak mindig lesz ügyfélköre: lakni, enni és temetkezni az emberek mindig akarnak.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 17:58:38
@l.x.:

Ez csak kifogás. Mindenhol működik, miért gondolod, hogy nálunk nem működne?
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 09:23:55
@omboz:

"Szerintem a tót (és német) rendszámban egyébként is van valami "gagyi". Úgy értem olyanná teszi az autót, mintha kinéznél itt egy kétmilkás autót, amit megveszel egymilláért jobbkormányosban."

Tévedésben élsz. A hozzállásod miatt feltételezem, hogy a fizetéstől fizetésig élő lelkes fogyasztók közé tartozol.

Akinek nincs pénze, azért nincs neki, mert eszébe se jutna meggondolni a vásárlásait és megnézni mit hol vehet meg olcsóbban.

Akinek meg van pénze, azért van neki, mert egyetlen forinttal se ad többet semmiért annál, amit minimum ki kell hogy fizessen érte.

Uniós törvény nem tiltja hogy valaki ne ott vásároljon, ahol állampolgárként regisztrálva van. Tökmindegy, hogy egy kiló narancsról, egy üveg sörről, vagy egy autóról van szó.

Akkor meg miről beszélünk?
Ez most egy apró munkafüzet az előző bejegyzéshez. Kivételesen nem is írok semmit, csak a bejegyzés végén a megfejtést. Két idézet következik: 1. „A hagyományos jóléti államok kora lejárt. Olyan, jobban működő államra van szükség, ahol az adófizetők forintjaival…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 08:44:46
@Kalmár:

"Ha kimegy és tudásához méltó fizetést kap, legalább azt térítse meg amibe ez nekünk került. "

HOVÁ megy ki, te agyhalott?

Uniós polgár az unión belül ott vállal munkát, ahol akar.

Senkinek ne kell semmit meghálálni, ugyanis azért cserébe, hogy neki volt 5 jó éve az egyetemen, apját-anyját egész életében sarcolja az állam.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.05.26 09:07:44
@Kalmár:

Mi van bazmeg, fáj az igazság? Te is az állami csöcsön lógva élsz jól?
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.18 22:20:45
@epres négercsók:

Remek. Akkor ahelyett hogy engem moderálgatsz vehetnéd a fáradságot hogy visszaolvass és kirakd azokat akik hülyeségeket írnak.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.18 22:24:06
@Dr.laikus PhD:

Most éppen azt játszod hogy lesüllyedsz a szintjére hogy legyőzzön a rutinjával.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.18 22:27:20
@cenzorilla:

"Ha nem értesz valakivel egyet ignoráld ebben a témában. Ez a módja."

A hallgatás beleegyezés náluk. Ha vannak hárman attól hogy te ignorálod őket még jól elvannak egymással és elmennek miattuk mások.

Egyébként meg mért kellene cigányozó kommenteket olvasgatnom bárhol? Főként meg mért kellene finomkodva "ignorálnom" őket ahelyett hogy az ő nyelvükön elmagyaráznám mért gondolom róluk hogy ostobák?
Édesanyám évekkel ezelőtt tüdőrákkal feküdt a deszki kórházban, egy jól sikerült műtétet követően. Ami velünk ott megesett, az felér egy rémálommal. Már hazaengedték egy kemoterápiás kezelést követően, amikor újra be kellett mennie egy hétvégére, hogy vérképjavító…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.15 19:07:25
@rikavagyok:

"Főleg a családtagos rész. Gondolkodj mielőtt írsz!"

Hoppáhoppá!

Amikor egy eü dolgozó nem végzi el a munkáját pedig tudja hogy abba a beteg aki valakinek a CSALÁDTAGJA is, az meghalhat azt lehet magyarázni mindenféle kifogással.

Pedig az eü dolgozó tudja hogy a lustasága halált okozhat tehát a beteget a nemtörődéssel nem csak a halálba kívánja de el is küldi oda.

De ha a laikus kíván ugyanilyen szépeket jókat az eü dolgozóknak és kedves családjának akkor egyből előjön az erkölcs mint farba.

Hmmm...
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.15 19:51:10
@rikavagyok:

A posztban olvashatod:

"A mentős főorvos üvöltött a jelenlévő doktornővel és az ápoló személyzettel, hogy hogy hagyhatták ilyen állapotba kerülni a beteget."

Hogy hagyhatták? Úgy hogy nem ápolták megfelelően.

Tudták hogy ha nem ápolják rendesen akkor meghal? Tudták.

Ha elkezded szorítani valakinek a torkát és tudod hogy ha nem ereszted akkor meghal, de nem ereszted és megfojtod akkor gyilkos vagy? Az vagy.

Ha bezársz valakit és tudod hogy ha nem iszik akkor meghal de nem adsz neki inni akkor gyilkos vagy? Az vagy.

A posztban szereplő történetben valóban nem a torkát szorították a betegnek. Csak éppen nem szívták le a tüdejéből a váladékot. Majdnem megfulladt.

Valóban nem szomjaztatták bezárva. Csak éppen nem kapott sem folyadékot sem infúziót. Majdnem kiszáradt.

Én nem látom a különbséget egy előre kitervelt gyilkosság és a magatehetetlen beteget passzívan megfulladni és kiszáradni hagyó egészségügyi személyzet viselkedése között.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.15 20:26:19
@jágör68:

"Ha meg nettó 60- 70 ezret keres egy nővér, nem kell csodálkozni, ha nem akarja a melóban összetörni magát."

Miért nem megy el polcfeltöltőnek a tescoba? Kicsivel többet fizet ha jól tudom.

Jah, hogy a barackbefőtt meg a kelkáposzta előtt nem játszhatná el az élet-halál urát?

Azon felül az első hónapban páros lábbal rúgnák ki a cégtől ha nem akarná annyi pénzért a munkában összetörni magát?

A kórházakban egyrészt nővérhiány van másrészt létszámstop van. Hiába állnának egy-egy kórház előtt huszasával a lelkiismeretes nővérek akik ennyi pénzért is szívesen dolgoznának. Nem lehetne felvenni őket.

Ezek az antiszociális lelketlen gazemberek meg mintha be lennének betonozva az állásukba.
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.15 12:08:43
@Vass Virág:

"Igen, pontosan ez volt a koncepció. Háromszáz oldalon át vér és könny folyik."

A főhős 300 oldalon át sírva menstruál?

OMG
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.15 12:41:21
@Vass Virág:

Kedves Hölgyem, nem én neveztem Önt dugható milfnek fentebb :)

Ne nekem akarjon a nickem miatt visszavágni :D
Kedves Despota!  Először is gratula a blogodhoz, szoktam néha olvasgatni.Most viszont elküldeném a saját történetemet, teljesen friss az élmény, mert ma történt. Hátha tud valaki belőle okulni, illetve a véleményekre is kíváncsi lennék.  2010 nyarán költöztünk a…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 18:03:20
@gnme:

"Ki akarunk nevelni egy fiatal gárdát. Ez ma gyakorlatilag lehetetlen."

Kamu. Ócsóé akarsz lelkes és naiv rabszolgákat.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 18:07:45
@gnme:

Az mindenesetre elgondolkoztató hogy semmire nincs embered és mégis megy a szekér.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 18:41:34
@zellerlevél:

A posztoló pénzügyi-gazdálkodási előadói köztisztviselői munkakört pályázott meg. Ahhoz OKJ-s papírjai voltak nem diplomája.

Művelődésszervező diplomája volt ugyan de azzal nem is vennék fel pénzügyi területre.

Tehát a megpályázott álláshoz a legmagasabb végzettsége középfokú volt.
Kérem, valaki segítsen!   Kinek a dolga beadni egy injekciót?   A történet röviden:   Férjem jobb lábfejét októberben amputálták, most pedig egy urológiai műtét előtt áll. A műtét előtt egy héttel az Astrix szedését abba kell hagynia, viszont 7 napon keresztül…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 12:27:28
@Hatodéves:

Ha beírnám ide a nickem mellé hogy bradpitt.com elhinnéd hogy tényleg Brad Pitt vagyok?
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 17:49:36
@Irkutszk:

És az kinek a felelőssége lesz ha AZT MONDJÁK az öregek hogy beadták a gyógyszert de nem adták be az öregúrnak?

Mert egyrészt a megfelelési kényszer dolgozik bennük ami miatt hazudni fognak, másrészt a gát is dolgozik ami miatt nem tudják elvégezni egy eü dolgozó szemszögéből nézve pofonegyszerű és veszélytelen feladatot.

Ez persze sarkított felvetés de mi van ha valakivel mégis ez történik és nem derül ki mert az orvos nem veszi észre a jeleket az öregek meg hallgatnak?

A beteg lesz a hbás mert emberből van?
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 18:13:09
@Irkutszk:

Teljesen komoly.

Igazad van hogy aki hazudik a saját gyógykezelésével kapcsolatban az a beteg vessen magára alapértelmezésben.

Emberileg mégis nehéz elfogadni hogy valaki esetleg akár meg is halhat amiatt mert betegként maszatolt hogy ne piszkálgassák az orvos meg nem vette észre a maszatolást.

Az idős emberek nagyon furcsák tudnak lenni sokszor.
Tisztelt blog!   Ami a hálapénzt illeti, elég érdekes dolgokkal lehet szembesülni. Pár hete volt a kislányom mandulaműtéte, kivették mindkettőt, mert állandóan begyulladtak és a háziorvosunk arra ösztökélt, lépjünk ezügyben. Megkaptuk a műtét időpontját végre, de…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.13 18:26:11
@Leroi:

"Az orvosgyalázást pedig kéretik befejezni."

Neveket nem írtam. Nem tettem fajra nemre vallási felekezetre vonatkozó törvénybe ütköző megjegyzéseket.

Hol van itt a gyalázás?

Szólásszabadság és véleménynyilvánítási szabadság van. Arról nem tehetek hogy neked rosszul esik az ellenvélemény.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.13 18:32:18
@Leroi:

Eddig se szóltam hozzád te kötöttél belém. Olvasd vissza magad.

Ha olyat írsz amivel nem értek egyet továbbra is le fogom írni a véleményemet róla.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.14 10:11:31
@uninterested:

Az orvosok érdeke nem az összeomlás hanem a jelenlegi helyzet fenntartása.
Schmitt Pál újévi beszéde után valaki korrektori állást hirdetett meg a Köztársasági Elnök hivatalába, de mire befejeztük a röhögést, sajnos már levették a hirdetést. Most azonban még friss és ropogós az új lelet, amiben filozófus szakértőt keresnek Budai Gyula…..
Tisztelt Blog !   Három felháborító „élményem” volt az egészségügyben decemberben. Egyszerűen leírhatatlan, amit művelnek, legyen az orvos, nővér. Idősebb embereket úgy kezelnek, hogy elmondani nem tudom. 1. Háziorvos kimegy a 90 éves nénihez minden…..
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.13 18:20:46
@TamásD:

Szerintem is hagyjuk.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.13 18:28:10
@Leroi:

Gratulálok a stílusához doktor úr.
nem_vagyok_azonos_velem 2011.01.13 18:34:11
@Leroi:

Eddig se szóltam hozzád te kötöttél belém. Olvasd vissza magad.

Ha olyat írsz amivel nem értek egyet továbbra is le fogom írni a véleményemet róla.
Üdv! Korábbi munkahelyem áldatlan viszonyait szeretném bemutatni Nektek. Egy - akkor jól futó - internetes hírportálhoz kerültem újságírónak. Első munkahely volt, örültem, hogy egyáltalán elhelyezkedhettem, nem törődtem a "formaságokkal". Munkaszerződést ugyan…..
Az én történetem se mindennapi. Miután lediplomáztam, azt hittem kapkodni fognak utánam, legrosszabb esetben is lesz egy állás Magyarországon, amit csak nekem tartogatnak. Idővel rájöttem, hogy mindez csak naív álmodozás volt. Másfél évig nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni,…..
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.30 11:26:35
@Miizu:

Ez teljesen így van.

Tudomásul kellene venni hogy a szakképzetlen állásokat szakképzetlenekkel töltik be a középfokú végzettséget kívánó állásokat középfokú végzettségűekkel a felsőfokú papírhoz kötött állást meg olyanokkal akiknek van oklevele vagy diplomája.

Aki diplomást vesz fel takarítani adminisztrálni postára szaladgálni kávét főzni az egy perverz barom állat és a helyzet nem a munkaadásról hanem a megalázásról szól.

Ez így helyes. Sokkal többet ér egy érettségizett ügyintéző aki kedves az ügyfelekkel szívesen jár munkába örül hogy olyat csinál ami leköti őt és a képességeit maximálisan kihasználja mint egy agysebész aki folyton csak húzgálja a száját meg panaszkodik ha ki kell vinni a szemetet vagy be kell vinni a kávét a főnök ügyfelének aki esetleg ráadásul alacsonyabb végzettségű is nála.
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.30 11:32:56
@kovi1970:

A posztoló felsőfokú papírral akart megkapni egy érettségihez köztött állást a takarító meg aki előtte törte magát hogy leérettségizzen a munka mellett, ő érettségivel kapott meg egy érettségihez kötött állást.

Szerinted hol itt az igazságtalanság?

A posztoló sok tanulás után lejjebb akart lépni, ami szánalmas, a takarító meg sok tanulás után feljebb akart lépni aminek örülni kellene inkább.
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.30 11:40:46
@Grafithuszar:

"Így amikor meg kell szerelni a csapodat, akkor nem nagyon válogathatsz, így a vízvezetékszerelő, akármilyen magas árat bemondhat neked, mert nincs választásod."

Ez hülyeség. A szerelő nem azért mond magas árat mert kevés a szerelő hanem azért mert azt akarja hogy neki is maradjon valami miután a nálad végzett munka bevételének a kétharmadát letejelte az államnak.

És ne gyere az adócsalással év eleje óta elvárt bér van mindenhol szakmák szerint, számlát csak az nem ad aki visszatérő ismerőssel boltol de a szerelő egy ügyfelet nagyjából egyszer lát egy évtizedben nem tudhatja nem éppen egy apeh ellenőrnél szereli a vízcsapot.

Lásd pizzás cég nem adott számlát apeh központban mi lett belőle :)))
Pár éve voltam egy válogatáson. Az egyik kábeltelevízió és internet szolgáltató cég bővített egyik városban, és oda kerestek munkaerőt. Nekem éppen akkor járt le a GYES, ami alatt megszűnt a munkaviszonyom, mert csak szerződéssel vettek fel anno. Elmentem a válogatásra.…..
Üdvözletem! Tömören írom le ami velem megtörtént! Velem az történt meg,hogy a munkahelyemen eltűnt valakinek 100.000.- Ft-ja, amit mint később megtudtam egy mellékhelyiség szemetes vödrében találtak meg.Egy kolléganőm hatodik érzéke azt mondta,hogy csak én lehettem. Onnantól…..
Tiszteletem! Egy héttel ezelőtt édesapám rosszul lépett le a villamosról, gyakorlatilag leesett és elveszítette az eszméletét. 70 éves, de nagyon aktív életet él, makk egészséges,jön-megy minden nap, épp tőlünk indult hazafelé unokavizitből. Hiába ajánlgattuk, hogy a férjem…..
Lassan már egy éve keresek állást és nagyon szeretnék dolgozni de nem vagyok hülye. Egy újságban olvastam egy álláshirdetést, nosza gyorsan fel is hívtam az illetőt, hogy érdekelne a munka és szeretnék egy kicsit többet megtudni róla, mégis hol van pontosan, mettől-meddig kell…..
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.16 09:54:27
@ggaborx:

Csavarhatod a mondókádat ahogy akarod.

Ha bejelentés nélkül dolgoztatsz embert akkor minimum a be nem fizetett TB-jével meg a nyugdíjjárulékával MEGLOPOD.

Jellemző rád hogy az alkalmazottat a végzettsége után járó bérminimum és a ténylegesen fizetett pénz különbözetével is MEGLOPOD.

Az is jellemző rád hogy nem adsz szabadságot, vagyis az évi szabadságra járó bérével is MEGLOPOD az alkalmazottat.

Felmondási idő sincs nálad és az arra az időre járó bérrel is MEGLOPOD.

Végkielégítés sincs nálad mert azt is ELLOPOD.

Tolvaj ember vagy aki másokon élősködik és a gyenge végrehajtó hatalom hiányosságait kihasználva LOP LOP LOP LOP LOP!
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.16 10:01:19
@ggaborx:

"mégis vadidegenként hogyan bizonyítod be próbamunka nélkül, hogy te biztosan alkalmas leszel a feladatra? Tudom, ezt úgy gondolod, hogy neked semmit nem kell bizonyítani, a munkáltató higgye el, hogy menni fog, aztán ha mégsem, akkor meg viselje ennek minden költségét."

Próbaidő, okostojás. Bejelentve, kifizetve.

A munkaerő felvétele a TE kockázatod. Neked kell, te választod, te döntesz. Ha nem akarsz kockáztatni, dolgozz egymagad.
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.16 10:03:10
@ggaborx:

"Nem vagyok vállalkozó."

Persze hogy nem. Az APEH meg nem olvassa ezt a blogot. Nincs mitől tartanod.
Kedves olvasók!  Ezen az oldalon szinte kizárólag a kihasznált, megalázott, ellehetetlenített munkavállalók történeteit lehet megtalálni. Nincs is ezzel semmi gond, szerintem nagyon hasznos a blog, de én szeretném elmesélni saját történetemet, amely talán egy más…..
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.14 14:01:50
@Spanish VVax:

Nem mindenki de ti ketten egészen biztosan.
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.14 16:49:03
@Bambano:

"kétkezi munkásból hiány van, semmire nem jó diplomával rendelkező diplomásból meg túlkínálat. Ez jelenik meg a fizetésekben."

B+ te nagyon bamba vagy. A legtöbb munkanélküli pont hogy a szakiskolát vagy szakmunkásképzőt végzettek között van, utánuk az általános iskolát végzettek vannak:

portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qlf012.html
nem_vagyok_azonos_velem 2010.12.14 17:36:32
@Birca Maxval:

"A munkaadó az alapján fizet, hogy mennyi hasznot hoz az alkalmazott, s nem diploma alapján."

Ezért nem helyes hogy egyszerű gyakorlattal betölthető helyekre is várják a felsőfokú végzettséget meg a nyelvvizsgát de hozzá a bér marad mint amit a sima szakmunkásnak adnának, vagy még kevesebb.

Pont mint a posztoló, egy sima érettségis OKJ vizsgás telefon felvevős levélfeladó iktató kávéfőző funkciós titkárnővel nem érte be, neki az is kellett hogy mindezt a bruttó 80-ért diplomával nyelvvizsgával csinálja valaki.

Utána meg menőznek a szinténbunkó haverok előtt hogy náluk kétdiplomás a takinéni és höhöhö... mégis az vakarja utánuk a szart