Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Killen

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Killen 2011.09.05 17:23:11
Appleblog Heti Apple-csaj: Jázmin 2011.07.12 17:08:00
Dammak Jázmin tehetséges. Nem egyszerűn tehetségeske, fotóit elnézve igazán kiváló képességekkel bír az 1984-es születésű, tehát még nagyon fiatal hölgy. Nem csoda, hogy az apai ágon tunéziai lány nyerte meg a Miss Universe Hungary-t 2008-ban, és nem mondjuk én.Én például…..
Killen 2011.07.13 08:17:52
@ak85: Nem tudom ki ez a Magyarósi Csaba, és hogy ugyanaz-e, akire te gondolsz. Munkot ismerem. Csak remélni tudom, hogy nem ugyanolyan, mert még egy hasonlóan kártékony létformához már túl kicsi ez az ország.
Aztán az jutott eszembe, hogy ezt mégsem itt kéne. Aztán meg az, hogy akkor meg hol, mert azokhoz a cikkekhez következetesen nem lehet kommentelni. Nyilván nem véletlenül.
...
A csajjal amúgy semmi gond nincs, ha kategóriákkal rosszabb lenne, akkor sem lenne indokolt így nekimenni, mint Lucusru.
Van valami Tim Burtonös hangulata Natalia Maroz tehetséges ukrán fotográfus digitális illusztrációinak. Kevésbé drámai és groteszk, inkább vidám és elvágyódó, és a főszereplők sem a szerethető, ám mentálisan sérült anti-hős karakterek közül kerülnek ki, mint Burton…..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
Killen 2011.06.24 13:02:30
3
Egy komment az előző posztomhoz: Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen. Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a…..
Killen 2011.06.20 03:40:47
@G_P: "A jó öreg, kiszámítható Indexes módszerrel megszólaltatták a legbutábbakat arról az oldalról, akikről sötét képet szeretnének festeni; a másik oldalt pedig értelmiségiként, haladóként és jogkövetőként ábrázolják. Remélhetőleg ezen mindenki átlát már."

Nem G_P. Nem lát át. Benyalják úgy ahogy van. Ráadásul ez tipikus náci propagandafogás volt annak idején. Egy az egyben átvették. Más is persze, de ilyen szemérmetlen és gátlástalan módon, már a 70-80-as években sem alkalmazták Magyarországon
Az első beauty kampány retus nélkül A Make Up For Ever márka nyugaton nem ismeretlen, nálunk azonban igen. Most léptek egy merészet és piacra dobták új alapozójukat, amely a HD High Definition Foundation névre hallgat. Népszerűsítésére pedig közjegyzőket fogadtak.…..
Killen 2011.03.19 13:47:29
@csöpi_85: Be van kapcsolva. Látszik az LCD-n a csaj képe még ha halványan is, gondolom a műtermi lámpák erős fénye miatt csak ennyire. És igen fordítva tartja. A kezelőgombok mindig a jobb oldalon vannak. Bár ez szerintem tök mindegy. Viszont ezzel a kéztartással így is tudna jobban exponálni (a hüvelykujjával), bár nem hiszem , hogy sor került rá.
Tankok, ágyúk, éjjellátó készülékkel rohangáló terepruhás férfiak - körülbelül így szokott kinézni egy toborzóhirdetés. De nem Svédországban: a DDB Stockholm munkája az aktuális, nagyrészt angol nyelvű szpot, amely éppen azt magyarázza el, hogy a svéd hadsereg…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Ezt az új sorozatunkat legjobb nem elaprózni, úgyhogy rögtön azzal a kezdőjelenettel startolok, amit cakumpakk a leghatásosabbnak tartok: Fernando DiLeo 1973-as, jéghideg Milano Calibro 9-e úgy indít, mint egy tornádó, és később sem áll le. Gaston Moschin és Mario Adorf egyaránt…..
Killen 2011.03.11 18:40:34
Amit alant láthatnak, az ma már – szerencsére – történelem. Ez egy hivatalos kis oktatófilm 1987-ből. A Pontiac kereskedők agyát mosták vele anno, akiknek így könnyebb dolguk volt, amikor be kellett fűzniük az európai vagy japán autót jó eséllyel még sosem látott…..
Nem véletlenül nyomattam jó előre a fészbukon is, hogy bemutatjuk a tévémaci legóját, mert hiszem és vallom, hogy a tévémacival kapcsolatos zavaros ügyek feltárása a legfontosabb nemzeti feladataink egyike. Valódi elszámoltatást!Nos, lássunk akkor tisztán, mivel is csapatta…..
Tom, a grafikusunk kénytelen volt autót venni. Nem örült neki, de a kisfiát kell naponta eljuttatnia a speciális óvodába Budapestre, vidékről. Eleinte megpróbálta tömegközlekedve – ahogy munkába is így járt azelőtt – de pár hét alatt belátta. Ezt már nem bírja…..
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
Killen 2011.02.15 18:45:15
@Dexter68: meg lehetne egy Delma Margarita is.
Killen 2011.02.15 23:10:27
@Naked.Lunch: Egy filmkészítő vállalkozás készíti egy kereskedelmi tévének, aki azért veszi meg, hogy a hozzákapcsolódó reklámidőt értékesítse. Ez mitől nem versenyszféra?
Ilyen a versenyszféra nálunk. Mitől lenne más?
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Killen 2011.02.02 20:09:30
@SquareWire: hát emiatt nem megyünk egymásnak. Főleg, hogy Winkler jobban bánik a magyarral, mint Clarkson az angollal. Ha lehet ilyet mondani. Bár nekem az is bejön. Én csak a stílus miatt szeretem mind a kettőt. Mindegy miről beszélnek, kocsikról, vagy másról.
Killen 2011.02.02 20:39:49
@Kurtz ezredes: te okos ember vagy, de ezzel nem sok mindent lehet kezdeni. Maradj a tárgynál! Top Gear! Az volt a téma, tudod?!