Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt.k

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti címmel tartottam előadást kedden az első Evolution konferencián. Jó pár éve vannak igazi mikrovállalkozások az ügyfeleink között: ezek a cégek attól mikrovállalkozások, hogy 10 főnél kisebbek, és a forgalmuk sem túl nagy, évi 100 millió forint alatt. Sőt, a hazai…..
zsolt.k 2012.02.29 20:05:30
@Fodrosnagykocka: 1. slideig jutottam, rogton jottem en is, hogy erre rakerdezzek :) nah akkor nezem tovabb, a content ugyis jo.
A sorozat első két részében (1. rész, 2. rész) már leírtam pár dolgot, mire kell figyelni, ha weboldalt készítünk. Most íme néhány újabb gondolat! Mikor néztél rá utoljára az oldaladra? Minden nap? És mindig a saját gépedről nézed? Kipróbáltad már másmilyen…..
Dehogy jön. Néhány magyar oldal kissé félremagyarázva a Reuters értesülését arról számolt be, hogy az új iPhone megjelenésével az Apple piacra dobja a 4-es modell kisebb, 8 gigabájtos háttértárral szerelt verzióját, amit várhatóan 200 dollár körüli áron, tehát alig 40…..
zsolt.k 2011.08.25 10:57:21
index.hu/tech/2011/08/24/oktoberben_jon_az_iphone_5/

Nezd meg, erre ugyanezt benezi az index is :D
Folytatva a MiniCRM bemutatását, kicsit tisztázni szeretném, miért is találó név az, hogy "mini".Először is: nem a funkcionalitása miatt! Ez nagyon fontos, hogy nem valami nagy megoldás butított verziója, nem is valami szűkített tudású rendszer. A MiniCRM egy teljes…..
Részben egy véletlen, részben kedves feleségem ügyes szervezése okán sikerült a nagy meleget úgy kifognunk, hogy most vagyunk Keszthelyen nyaralni. Az elviselhetőséget a keszthelyi Városi Strand biztosítja, egyrészt az van legközelebb, másrészt van medence és ingyenes nagy csúszda…..
addict Mentolos parkolójegy 2011.07.01 10:00:00
Vannak olyan reklámok, melyeket látva egyetlen kérdés fogalmazódhat meg bennünk: miért nem nekünk jutott az eszünkbe? Ilyen a Wrigley ambient kampánya is, amely a márka legújabb, Extra Polar Fresh nevű rágóját népszerűsítette. A német BBDO Proximity reklámügynökségnek nem…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Nem sok derékszög van benne... (forrás)  ..
zsolt.k 2011.06.15 21:20:22
Amikor az újságírást tanították nekem, akkor még az internet a spájzban sem volt. Mégis, valahogy természetes volt, hogy cikket nem írunk ellenőrizetlen forrásból - vagy ha igen, akkor azt elég egyértelműen jelezzük.Aztán bejött az internet, és szép lassan a közösségi net is…..
Tudom, hogy úgy tűnhet, mintha szurkolnék az iWiW gyengélkedésének. Pedig nincsenek bennem különösebb érzelmek (se pozitív, se negatív) az iWiW-vel kapcsolatban. Ugyanakkor fontosnak tartom, hogy ennek az idehaza egykor minden képzeletet felülmúló sikersztorinak az utolsó korszakát…..
Tisztelt Címzett!   Én is el szeretném mondani egy furcsa történetemet. Idén március 14-én sajnos olyan erős influenza kapott el, hogy a párom kíséretében fel kellett keresnünk a helyileg illetékes orvosi ügyeletet. A rendelőben többen várakoztak, szép lassan kivártuk a…..
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
Köszönjük a rengeteg bíztatást, külön köszönjük azoknak, akik az utóbbi időben hallatták a szavukat értünk. Ahogy azt már mindannyian tudjátok: a mai napon még egy döntésre várunk. Ha a szóban forgó döntés pozitív, akkor ma este – immár tizenharmadik alkalommal…..
zsolt.k 2011.04.21 14:28:47
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Nem újak, de hozzám csak most jutottak el. Nyilván nem itthoni az anyag: a brit T-Mobile gigantikus flashmobokat szervezett két londoni helyszínre. 2009 telén a Liverpool Street állomáson 400 táncos okozott némi meglepetést az arra járóknak (már ha a résztvevőkön kívül volt…..
A ma esti koncert előtt még gyorsan adott egy interjút a Chew Lips karizmatikus szőkesége, Alicia Huertas aka "Tigs". A zenekar tavaly januárban adta ki első lemezét, most pedig bejárják egész Európát, de amint hazaérnek máris elkezdik felvenni új számaikat.…..
Újabb cuki példa a fajok közti barátságra.Forrás: indavideó..
Vastagbőr SP 2011.02.22 14:01:00
Aktuálpolitika a 40 milliós játszmában. Petra és Katalin meg is szívta ...  ..
zsolt.k 2011.02.23 00:08:16
Amikor megláttam ezt a reklámot, ami valójában nem is reklám, hanem egy néhány perces, gyönyörű infografika, elismerően csettintettem. Igényes, szemmel láthatólag sok pénzből készült, jól átgondolt film ez, tele tanulságos, néha megdöbbentő adatokkal, amelyeket érdemes…..
zsolt.k 2011.02.09 10:20:24
Fantasztikus ajánlatot hozott a pósta. Szinte visszautasíthatatlan. Nézzük csak: Üdvözöljük a Google AdWords rendszerében! Ajánlatunk: A Google keresési hálózatán (szponzorált link) való megjelenés.   Eddig oké, nézzük: A szolgáltatás díja már…..
zsolt.k 2011.02.07 22:45:12
Gondolom sokan hallottatok már a Magyar Termék Programról. Az alábbi videó infografikából, megtudhatod, hogy az elmúlt években hogyan esett vissza a nálunk is megtermelhető áruk előállítása/termelése, miközben az import a duplájára nőtt. Elgondolkodtató, hogy vöröshagymából…..
Ő Anna. Egy kedves lány, akinek showroomjában egyre többször futunk össze Bernie-vel és Warrennel különféle megbeszéléseknek álcázott Pilótakeksz-evő versenyekre. Oláh Anna ugyanis szakmáját tekintve frissen végzett divattervező, aki hamarosan saját márkájával is megjelenik…..
Ron Jeremyt nem kötelező ismerni, de nem csodálkoznék, ha a többség már hallott volna az úriemberről, aki a saját szakterületén bizony elismert tekintély. Ez a terület nem más, mint a pornóipar, Ron Jeremy pedig kitartásának és legendás adotságainak köszönheti tekintélyét.…..
zsolt.k 2011.01.29 14:25:08
@Karbonade: el is ment a kedvem :DD
Egy gyermekek által előadott flashmob tánccal indult egy budapesti plázában a Lenor új, fülsértően bugyuta, „Lenor Selymes Ruhaság” néven futó kampánya. Mi ezt a megoldást ugyanolyan erőltetettnek és izzadtságszagúnak gondoljuk, mint a legtöbb olyan marketingcélú…..
zsolt.k 2011.01.27 19:29:13