Regisztráció Blogot indítok
Adatok
progamer

33 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Bevallom, nekem ezek közül a legtöbb nem mond semmit, de mivel tudom, hogy ti jobban követitek az új játékokat mint én, gondoltam kirakom ezt a toplistát, hátha érdekesnek találjátok.Az MSN (Gamecast) összeállította azt a TOP 20 karaktert, amelyek a legjobban idegesítenek a…..
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
PCB! Pro Cool Blog! Helper fórum! 2011.01.11 19:19:13
Üdv, elindult az új fórumunk... a fórum lényege, hogy ti kérdeztek egy játékkal kapcsolatosan mi pedig válaszolunk..:D ..
PCB! Pro Cool Blog! Változás! 2011.01.10 15:19:17
FIGYELEM az elköltöztetett weboldal címe megváltozott:www.gameblog.ucoz.org..
PCB! Pro Cool Blog! Költözés! 2011.01.10 15:17:38
Üdv, sajnálatos módon a weboldalt átköltöztetjük és ezentúl játékokat mutat be és informál.. készítek sajét játékbemutató videókat is.. a weboldalt elérhetitek itt:www.gameblog.at.ua..
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
PCB! Pro Cool Blog! Flash! 2011.01.09 15:13:05
  Üdv, tudom, hogy 1-2 napot nem voltam online és kicsit lemaradtam szóval mára tripla annyi forráskódot mutatok be!  Flash kódokat mutatok most be: Flash MP3 Lejátszó:   A generátort ezen az url-on éred el:http://www.mixpod.com/makemp3.php Szerkeszd  meg,…..
Kezdjük a hírrel, majd néhány kép, végül gondolkozzunk egy csöppet! Christian Kandlbauer kedden reggel a speciális igényeinek kialakított kocsijával frontálisan ütközött az autópályán, miután – egyenlőre tisztázatlan okokból – jobbra rántotta a kormányt. A…..
PCB! Pro Cool Blog! Hírek! 2011.01.06 17:57:35
Üdv, pár új játék híreket közlök veletek:Fél év késéssel, de itt a Starcraft 2 demó!Erősen megkésve, de befutott a Starcraft 2 demója. A jó nagy pakkban az első három küldetést játszhatjuk végig, ami nem sok, tekintve, hogy az első a legrövidebb az összes közül, de…..
  Üdvözlet, ma be szeretnék nektek mutatni egy olyan oldalt ahol a már meglévő képünket ki tudjuk dekorálni, szöveget tudunk rá felvinni és eezk után le menthetjük... Első létésként látogassunk el:  ide TAllózuk be a gépünkről a kívánt képet vagy akár…..
PCB! Pro Cool Blog! Mozgó kép! 2011.01.05 21:03:00
Üdv, mostanság elég gyakran kérdezték tőlem, hogy hogyan készítek mozgó képeket...Én bevallom pszintén, hogy nem épp ebben a témában vagyok jártas...Előszöris vegyünk egy megfelelő konvertáló programot...Ezekre a legalkalmasabb a FormatFactory 2.60Amint megvan a program…..
KEygen By: ME:D HAmarosan le is tölthetitek a keygen-eket, hogy ne kelljen a videókat néznetek:D  ..
Készítettem egy videót melyben a(z) ACDSee Photo Manager 9-ez találtok CD kucslokat! Ahhoz, hogy beírd a kódot Pause-d le a videót! ..
Szép jó napot, be szeretnék nektek egy állapot jelző oldalt ahol ki teheted a blogodra/oldaladra egy online állapot jelzőt, működik msn-re steam-re és xfire programokhoz jelzia kódot itt megtalálod:http://www.aelabs.net/status/ Válaszd ki a neked tetsző csevegő programot (amihez…..
Üdv, találtam egy HTML Tv újságot... a 90% benne külföldi csatornák de a fő magyar csatornákat ki lehet választani belőle! A Demó így néz ki:  Az újságdobozt itt tudod egyedivé szabni: http://tvprofil.net/phbox/ Válaszd ki a megfelelő sablont majd a lenyíló…..
Hellosztok! Weboldalad van? Kicsi a látogatottsága de Facebook-on  híres vagy? akkor oszd meg az oldaladat a facebook-on! A demó így néz ki:  A kód pedig ilyen:<iframe…..
PCB! Pro Cool Blog! Facebook! 2011.01.05 15:01:54
Üdvözlet mindenkinek! Kitettem az oldalra a Facebook Like- gombot az oldalra! Ha tetszik az oldal kérlek kattints rá... ..
Ha esetleg valaki tud németül és a teljes történetet utánaolvasná, akkor itt megteheti. Sok mondatnak tényleg nincs értelme, hogy miért mondják azt. És ha esetleg még több játékmenetet nézne a csodás játékból, akkor itt egy videó, amit egy francia vett fel. Ismerve történelmi…..
PCB! Pro Cool Blog! Csemege! 2011.01.04 20:09:12
Egy kis csemegét szántam nektek! Főleg a Call of duty széria kedvelőinek pár cheatet küldtek be pár héttel ezelőtt nekünk:Cheatek By: JookeRR.'CALL OF DUTY - BLACK OPSA főmenüben nyomd meg többször gyorsan egymás után a Space-t, hogy kiszabadulj.Utána menj a hátsó részben…..