Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katulin Péter (Katu)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont két hete mutattuk be JTH781 gigantikus rendőrségét. A palota minden bumforditása, óriási méretei és számos hiányossága ellenére szinte mindenkit lenyűgözött. Gondoltam, nem lenne rossz többet megtudni az épületről és a mögötte álló alkotóról, megkerestem hát J.T.…..
Time Travels1996-ban, a Lego cég egy teljesen új koncepcióval rukkolt elő. A történet szerint, Dr. Cyber, és asszisztense Tim, időutazó gépek segítségével bejárják a különböző idősíkokat, hogy tudást gyűjtsenek. A koncepciót látszólag a Vissza a jövőbe c. film…..
Katulin Péter (Katu) 2010.12.18 12:10:04
Eddig úgy gondoltam, hogy a karácsony leghaszontalanabb folyománya az, hogy a gazdasági élet szereplői (de szépen fogalmaztam!) őrült késztetést éreznek arra, hogy ügyfeleiknek, partnereiknek, hűbéreseiknek és kitartóiknak mindenféle nemjó ajándékot küldenek. Annyi szar bor,…..
Katulin Péter (Katu) 2010.12.16 15:12:34
Ha Amerikában kinyitnak egy legó-boltot, kísérő attrakcióként feltétlenül a világ legnagyobb kocka-alkotmányát kell applikálniuk. Amerika már csak ilyen: minden elég nagy. | via Sárkányapu |..
Drága Olvasóink!Nem vagyok az a fiú, aki az örömünkre szolgál bejelenteni fordulatot nyugodt szívvel használja, de amit most mondok el, tényleg örömünkre szolgál.A helyzet a következő: a blogunk részese lett a LEGO Ambassador programnak, jómagam pedig LEGO Ambassador lettem.…..
Katulin Péter (Katu) 2010.12.13 19:25:15
@tutuka:" Nálam sokkal-sokkal többet tudnak a játék mélységeiről, technikai hátteréről, a szcéna működéséről"

Hízelgő, főleg hogy nem hiszem, hogy nagyon ismernél:D

Megsúgom, hogy mind a 3 magyar nagykövet első alkalommal van itt, így legfeljebb régebbi magyaroktól (pl. Kostyán Ákos, Bikics Milán) kérdezhet, vagy ugye fórumtársaiktól:)
Katulin Péter (Katu) 2010.12.13 19:30:22