Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukr

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem kell külön méltatnom a Gawker-birodalom kiválóságait, de a Jezebel Pot Psychology rovata megérdemel egy külön posztot. Az olvasók kérdeznek, az "orvos" pedig beszívva válaszol az általában már eleve elég vicces témákra. Ilyenek mennek, hogy szőrtelenítsem-e…..
Egy szláv és egy spanyol származású angolul üvöltözik egymással, mert a spanyol nem engedi, hogy a szláv a raktár területére öntse a szemeteskocsija tartalmát, menjen a szláv, beszéljen a főnökével. A főnök persze Tony S., a raktár területe meg Philhez tartozik, nem csoda,…..
Az Entertainment Weekly, ahogyan erről az Origó is beszámolt, olyan listát közölt, mely a valaha volt leghíresebb, legfontosabb doktorokat mutatja be. Természetesen csak a sorozatok orvosairól van szó, így például az első tízbe került: Ross Doki a Vészhelyzetből: Jennifer Melfi…..
Őszintén szólva mi már azon is ki tudunk akadni, ha a mi kis multinknál kerül vezető pozícióba egy oda nem illő nőcske, csak azért mert kilógatta párszor a főnököt a szájából, -a faszánál fogva. Így az, hogy  a 71 éves Silvio Berlusconi, olasz kormányfő a családügyi…..
killtheradical Tom & Jerry 2008.04.11 14:36:00
"2008.04.11. 17:32 · Url: http://killtheradical.blog.hu · bs395 Komment erre: killtheradical / Tom & Jerry ezt még sokszor le fogom írni: a xenofóbia az xenofóbia. amikor külföldi nem szereti a magyart. amikor a magyar nem szereti a magyart, az milyen fóbia? ez lenne a posztban…..
Bársonyos csúsztatás, illetve spanyolviasz a hír, ami a zárójeles rész nélküli címmel kering a világ körül. A berlini Humboldt Egyetemen megállapították, hogy az alkohol agykárosító hatása sokkal erősebb fűvel, mint magában. A tesztet terhes patkányokon végezték, a károkat…..
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
Update!!!Jackyll netes média-guru javaslatára poll-r szavazást is biggyesztettem a cikk végére, úgyhogy kattintásra fel; nektek ki jön be inkább? (Persze kizárólag világvége előtt és totális pasihiányban) :)))Eredmény ide vagy oda, nem tudtam komolyan venni ezt a népszavazósdi…..
cukr 2008.03.10 21:00:12
ok,először is:köszi h válaszoltál:)szóval akkor te gondolatban eljátszol vele,én csak erre értettem,ezek szerint ezzel 1edül vok,mert sokszor hallok nők szájából olyat h "milyen kár érte h meleg..!"amit nm tudok felfogni mert ha vki meleg akkor az meleg.
kaha,neked is igazad van részben,de gondoljunk bele bp-en pl évente mondjuk hány gaypride felvonulást rendeznek?hát sztem ezt nm lehet rendszeres problámaként emlegetni...
1ébként én is anyuka vagyok,és az én férjem is abból a tipikus fajtából való,és erre csak azt tudom mondani,h sok nőnek igenis erre a fajta férfiasságra van szüksége,és ez nm is baj ,ezt is tiszteletben lehet tartani ugyanúgy,mint,mint a nemi identitást:)1 hetero pasi sztem csak akkor bír toleráns lenni,ha van konkrét jóismerőse,barátja aki meleg,és akkor morogva elfogadja őket.
ja a látens homoszexuális dologban persze lehet h túloztam az általánosítással,de sokszor igenis van benne ráció.
sztem azért is vannak sokan kiakadva rájuk,mert azzal h ők mások a szex terén,kirekesztik vhogy a többséget,akik nm értik,érzik h ez nm közös téma,és ez bassza az önbecsülésüket.ez már talán közelebb áll a valósághoz,bár et a kérdést lehet nm tisztem nekem ma megfejteni:)
ja és gépember:amikor homoszexualitásról írogatnak emberek véleményeket,elég nagy baromság azt gondolni h nm fontos odaírni h meleg vagy v hetero,nő vagy férfi,mert elég sok mindent elárul arról h milyen szögből nézed a dolgot.sztem ezt a melegek is így látják,v nm?
Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit,…..
Kérem szépen, ma este az RTL Klub végre műsorára tűzi a Maffiózók című űberkult sorozat hatodik, záróévadát, amit minden, magára egy kicsit is adó hogyvoltblog azonnal felvesz új rovatba, így mi sem teszünk másképp, viszont csavarintunk a dolgon egyet, miért is ne, a…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..
addict Józsikám töke 2007.10.03 08:30:00
Aki ebbe a filmbe beleköt az rosszindulatú vagy pedig nem ért a reklámokoz. Merthogy ez a spot minden fronton jól teljesít. Figyelemfelkeltő? Az bizony, hiszen ki ne emlékezne ekkora baromságra. Humoros? Hát hogy a fenébe ne, amikor azt mondja, hogy mekkora a töke! Hihihi. Megszólítja…..