Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr. patrik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
mr. patrik 2011.02.15 19:26:36
@Dcser: Freddy mondta, hogy Feb. 16. jött ki az első videó, úgyhogy a kezdés ünnepe és a befejezés gyásznapja. :P

Febr. 15. 19:25... (*24 tik-tak*)
Közeledik a vég...
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
mr. patrik 2011.02.07 18:36:37
A reakcióm: www.youtube.com/watch?v=Tim5nU3DwIE&feature=related

Sok sikert a továbbiakban FreddyD vagy jatekpartizan, amelyik tetszik! Remélem azért néha-néha benézel ide és lesz egy-két bejegyzés.