Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!/%\"

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forgatod a szemeidet mikor a kollegád variál? Akkor nézd meg ezt a videót! Apró nézeteltérés más szakmákban is előfordul, viszont ezt Kovi bácsi pár perc alatt elrendezi. Csendet!   ..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
"Egyszer a munkám miatt Pestre kellett jönnöm, egy konferenciára. Iszonyatosan fáradt voltam, és már csak egy hűsítő, italra vágytam. Lementem egy lazító italra a LOBBY bárba.Ez egy elég menő luxus szálloda volt, és igen drága koktélokat lehet ott kapni. Úgy voltam vele,…..
!/%\" 2008.05.16 11:33:13
TREX · polarmacko.blog.hu 2008.05.16. 11:28:34

az ostoba kislány vszínű nem azért ment oda le, hogy koktélt szürcsöljön a bárpultnál, hanem faszért. :) az, hogy ez nem jött össze (bár később sztem lehet igen, vki mással, aki az "esete" volt..), plusz még meg is sértették...háááát, előfordul az ilyen. egy nőt soha nem néznek kurvának ok nélkül.
a szállodát meg azért nem hibáztatja, mert annyira már nem érdekli a dolog, csak vszínű mérges a világra, meg a pasikra, oszt erről mindenképp blogot akar írni.
Egy fiú, egy lány, egy kisbaba. Mínusz egy fiú. Marad: egy lány, egy kisbaba. Fájó történet két kérdéssel a végén. Tessék megválaszolni. Ha nem lenne gyerek a képben, azt javasolnánk, hogy hagyja futni a csávót. Így is ezt tudjuk mondani, csak sokkal nehezebb. Helló! Én most…..
Minek tagadnánk, nekünk a könnyünk is kicsordult az alábbi videó láttán: Az asszociációs teljesség kedvéért ide kívánkozik Monty Pythonék, és Szacsi kibaszottjó klasszikusa is. A felvételt a szánalmason láttuk először, millió puszi érte...
Kutyaharapást szőrével, kétszer ad, aki gyorsan ad, jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok, ha péntek, iwiw-válogatás. Csak gyorsan a klikkeléssel, mert ezek a linkek bizony elég forróak! - Egyedülálló Stella baby - Szerelmemmel - Alku Pisti - Laza - Krisztike - Együtt a…..
!/%\" 2007.10.26 21:52:45
bej Kutyej · uzsidoboz.freeblog.hu 2007.10.26. 16:24:40
És ezek voltak már?

teljesen átlagos, minden trendi(pszilon) dolog benne van, cejetem, cunya rocc embejek stb.
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11001116

Ezt a nőt bele kéne rakni egy húsdarálóba és ledarálni a picsába. Ja! Előtte hülyére dugni. Illetve arra nem, mert már az :)
!/%\" 2007.10.27 18:38:29
Azt gondolná az ember, hogy kiapad a válogatás, de nem adja könnyen magát. Lapozzátok át a kirívó esetek listáját. - Hajrá Vác - Lendületember  - Szcientológus társkereső - Volt egy 1 éves kapcsolatom és félre léptem benne anyám élettársának fiával Józsival és…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
!/%\" 2007.09.01 14:52:45
!/%\" 2007.09.01 16:10:35
www.wiw.hu/pages/main/imageview.jsp?imageID=28931104&ownerID=78651&type=user
a bal oldaliból 5 éven belül michael jackson lesz
!/%\" 2007.09.02 12:20:15
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..