Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2.0TDDI

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon sajtótájékoztató keretében indította el átfogó kampányát a márkaszervizek előnyösebb megítélése érdekében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ennek központi eleme az egyesület, és az akcióban résztvevők által közösen indított weboldal, az…..
2.0TDDI 2012.10.17 20:52:17
@SzélsebesVelorex: Így igaz! Mi sem hordjuk márka szervízbe az autókat! Jó a helyi mester műhelye is! Érdekes módon semmi jele hogy probléma lenne ebböl! Attol hogy vki "maszek autószerelő" nem biztos hogy kókler! Sokszor a 20+év tapasztalat többet ér mint a cégestréningek sora! Viszont a Lada, Vartburg, Trabnt háromszögben leragadt szakikat messzire kerülni kell! A szervízkönyv nem értéknövelő tényező csak egy napló! Ezért írtam hogy írhatnánk kockás füzetbe is!
Amikor tegnap olvastam, hogy megszűnik a 4 napos matrica, már meg sem lepődtem igazán, újabb lehúzás a burzsuj autósokról, róluk még mindig van mit. Nem is értem, mit tökölnek ezen ennyit az okosok a kupolás házban, miért nem csak éveset lehet kapni? És legyen kötelező is…..
2.0TDDI 2011.12.09 12:26:11
@''autónepper.'': Igazad is van meg nem is! Ugyanúgy mint nekem! Ha most olyankodnék azt mondanám hogy én nem a hitelesekről beszéllek! Az a baj mint mondtad az embereket elbűvölte a hitel mánia! Ezt a jelenséget meg figyeltem én is! Ismerek olyat akinek volt pénz suzkira(a hátsó sorbol) elindult suzukit venni, mivel jött haza? MK2 Mondeo jelzem 2001-2002 körül volt ez! A suzi árábol beugró lett a Mondeóba meg a 10év hitelbe! A 8dik évben meg személyi kölcsönböl ki fizette az uccsó 2évet! Birka? Igen! Most had ne soroljam hogy mit bukott ezzel a hitelel! De hát ez jó döntés volt! Meg bele is dumálták az emberekbe! Fater vette az autóját: Márkakeres: puszi kávé, kola, üjjle, szopok nyalok... 25%kezdö az sok elég leszz 10-is! Fater: kimondta hogy 25 vagy 10? Ő kifizette az autó árának 75-80% rögtön nem voltunk annyira jó pajtik! 1órán át gyözködtek minket hogy barmok vagyunk mert a hitel az isten! Nem mindenkinek! Azóta az autó ki van fizetve nem vitte el a bank! De érdekes!
2.0TDDI 2011.12.09 22:16:48
@''autónepper.'': Minek? Élvezte hogy 2napig májer volt... Mert nem bírt magával! Mint a hitelfelvevök nagy töbsége! Mert ilyen birkák az emberek attol hogy könnyen adták, 1ftos kezdő meg 0ft kezdő , roncsautót 500E beszámolunk kezdő stb! Csak az nem volt be kalkulálva hogy vissza is kelll csengetni az meg nem olyan könnyü! Aki akkor könnnyelmü volt az meg szopta! Mert Faternak is lehetett volna full full felsö közép csak abba nem 80% lett volna a kezdő hanem 20se nagyon! Ja ha most normális helyen élnénk akkor mostanában kéne agyalni a kocsi cserén! Marad ami van tehermentes örülünk neki! Ennyi! A másik csoport akiket sajnállok és bárki bele eshet azok a muszály hitelesek! Akik hiába gondolkodtak felelősen azt nem látthaták előre hogy 1xer csak péntek délben szólnak hogy műszak végén pakolsz oszt csá tesó csőd van meg munkanélküliség! Azok akik fiatalok átlag fizu 80-100Eft aztán lakás kéne meg elindulni az életbe valahogy! De ebböl a pénzböl belátható időn belül nem lesz családiház de még panel sem! Ők az igazán nagy vesztesek!
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
2.0TDDI 2011.12.08 18:49:08
@trolltartó:Reméllem összefutunk egyszer! Kiváncsi leszek a tekintetedre amikor be ugrik hogy miért szedem ki kezed lábad! Sokért nem adnám ha ezt pl éllőben egy nagyobb társaságban vitatnánk meg! Kiváncsi lennék hogy akkor is ilyen vagány lennél -e! Amúgy hozzád kiszólt te kis csiribri barom!?
2.0TDDI 2011.12.08 19:21:02
@trolltartó: Te kis szar zsák!!! Most irjam azt hogy majd fotózom anyádat amikor apád hátán tolom neki szárazon a valagába? Nem, nem írok ilyen csúnyát! Ritka szar alak lehetsz! Egyszeresmind büszke is lehetsz magadra! "Szép okos művelt gondolom vmi prémium autó tulajdonosa vagy"! Aki mindig körül tekintöen vezet és nem frusztrálja hogy egy senkiházi szerencsétlen csomó! Rád is igaz amit verespálnak írtam: ha édesapád csináll egy kisszéket, anyád meg elrak 5kg uborkát télire, ahelyett hogy téged összehoznak...
2.0TDDI 2011.12.08 19:46:58
@Pajkos kisdömper: 100000% igazad van! Akik itt minden alap nélkül általánositva be támadnak minket azoknak ez a kielégülés! Ha egyeltalán nem lenne motoros őket az sem érdekelné! Akkor azon fröcsögnének hogy pl mari néni miért járókerettel közlekedik kivilágitatlanul a kisbolt fele! Ezeknek ez a szint!
Egy brazil vidámpark közönsége, köztük nők és gyerekek is végignézték, ahogy egy motoros akrobata frontálisan ütközik egy autókötelék egyik tagjával, majd félpályányi repülés után földet ér, és nem mozdul. A szörnyű balesetről készült videó tanúsága szerint Denis…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
2.0TDDI 2011.11.25 20:43:18
@ggaborx: Teljes mértékben egyet értek veled! Bocsánatot kérek mindenkitöl a trágár stilusért de néha gurul a gyógyszer! Ez a bajunk ,féltjük a bankét mert valjuk be sajnos nagyon sokaknak nics semmije! Azért mert mert az autó azé akinél a tőrzs könyv van az meg sokáig a bankál van! Házzal lakással ugyan ez! Enyém a lakás de jó, csak annyi a bibi hogy elöször kikell köhögni a törlesztöt hogy el tünjön a széljegyzet a tulajdon laprol! Ezzel nem lenne semmi gond hogy hitel meg ilyenek csak mostanában kinek van biztos jövő képe? Senkinek mert ma még van munka holnap meg nincs! Így lehet tervezni életet családot gyerek vállalást! Van mire! KÖSZ VIKI CSÓKOLOM ANYÁDAT!
Vannak reklámok, melyeknek már az elején tudjuk, mit akarnak ránk sózni. Persze a régi jó dolgokból nem marad semmi sem, hisz itt van ez, ahol csak az utolsó másodpercekben derül ki, hogy mi is az elpasszolnivaló. Komoly látványvilág, akció, robbanások: sok hűhó egy…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
2.0TDDI 2011.11.15 10:16:50
@Filo: Csatlakozok a véleményedhez! Még annyival egésziteném ki hogy ha már az anyjukba vannak újra akkor csinálhatnának maguknak kis tesót! Had élvezze az édesanyjuk is az "okos és épitő" ténykedésük hatását! Ha így haladunk nem kell majd kérdezni az autó,olaj meg stb dokit hogy 4miskáert új Kia v használt Bömi! Majd ilyen kérdések lesznek pl: Nagy autóm van (Swift 1.3) sajnos vásznas a gumim cserélni kellene de nem tudom hogy a gyereket adjam el rabszolgának v az asszonyt, esetleg a az anyóst! Sokan tanácsolták hogy a fél vesémre vegyek fel szigóruan csak forint alapu hitelt! Drága hitel doki te melyiket javasolnád?! Jelzem nem a suzukit akartam fikázni de ha igy mennek a dolgok az átlag Magyarnak ez is lukxus lessz!
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..