Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlacee

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a símaszk és a bank szavak egy mondatban szerepelnek, általában nem egy békés egyenleglekérdezésre, henem a banki ügyintézés egy kissé erőszakosabb formájára gondolunk. Ezt csavarta ki a FirstBank, hogy a síparadicsomokban lézengő fiataloknak reklámozza online banki…..
Nemcsak nálunk vezették be a zéró tolerancia elvét az ittas vezetésnél, hanem többek között Brazíliában is, ahol riasztó méreteket öltött az ittasan okozott vagy elszenvedett balesetek száma. Sok esetben azonban még a magas büntetések és a szigorú ítéletek sem voltak…..
Minden téma, ami rengeteg embert foglalkoztat, előbb-utóbb menthetetlenül a reklámosok martalékává válik, és így vagy úgy de egy kampányban felhasználásra kerül. Mióta a Wikileaks botrányaitól hangos az internet, csak az volt a kérdés, hogy ki csap le először a lehetőségre.…..
Egy szülő hajlamos azt gondolni, hogy az ő Pistikéje a legkerekebb fejű, legokosabb gyerek a világon. Ez azonban távolról sincs így, mert a gyerekek messze nem olyan okosak, mint amilyennek hisszük őket. Még az ötödikesek se. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy ócska trükknek…..
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
addict Zenére jobb a szex? 2010.10.29 10:53:00
Egy csöpögős, leginkább a szoftpornó filmekben megszokott, túljátszott jelenettel indul, de aztán egy váratlan fordulatot vesz a Studio Bussels rádióállomás humoros reklámja, amiből kiderül, mi köze van a zenének az igazán jó szexhez. A világért sem akarom lelőni a poént,…..
Az ember pénzért sok mindenre hajlandó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy akár még reklámügynökségre is elmegy dolgozni, ha megfizetik. De az, hogy egy nagyobb összegért mit vállalunk be, az személyenként változik. Erre az ötletre épül a svéd TV6 legújabb műsora, amelyben a…..
A Keatívon olvastam, hogy a Karaván kávémárka idén ünnepli 35. születésnapját, aminek alkalmából 5 év csendkirály után most új kampánnyal jelentkezik a Douwe Egberts. Nem egyszerű dolog ezeket a nagy múlttal rendelkező, de valójában eléggé üres szoci márkákat tartalommal…..
Gyerekkoromban a haverokkal rendeztünk suli utáni horrorfilmes videózásokat, ahol a besötétített szobában néztük az osztrák videótékákból átmásolt, gagyi hangalámondásos horrorfilmeket, amiken még úgy is rendesen fostunk. Mostanra azért már egy kicsit megemelkedett az…..