Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akira Pain

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Egy kis kiritika a Lanawin FRPG oldalról. A játék itt érhető el: www.lanawin.hu Közösség: - adminisztrátor(ok), moderátor(ok): sok helyen, sokszor láttam már a Lanawin adminjáról a következő fogalmakat: bunkó, nagyképű, stb. Lehet, hogy ezzel magamat dobom a…..
Akira Pain 2010.12.13 07:10:12
Nos, azért megjegyezném én is hogy ha már sok ember mondja ugyanazt akkor ott bizony már valószinüleg van alapja a dolgoknak. Lanawin adminjainak a gyökérsége messze földön legendás. Mondom én " na majd jól megnézem.".
Beregelek. Miután uj terepre tévedtem irtam is egy kis üzit az adminak , hogy vezessen be a világba egy kicsit. Két nap várakozás után gondoltam akkor feltalálom magam és elkezdtem irni. Szeretek sokat irni és ezt igy is tettem. Másnap már jött is az üzenet, hogy bizony a hszem ( miután lanawinon limitálva van mekkora lehet egy hsz ( 800 betü asszem, talán ) igy kénytelen voltam 3-4 részben leirni amit szerettem volna. ) , na azt törölte , mert egy mondatban utalni mertem egy xy boltra és ott már bizony nem lehet semmi bolt. A másik meg hogy a másik hasonlo többrészes történésem meg én szabjam át ugy ahogy neki tetszen , mert azt is törölni fogja. Namost én nem azért irogatok orákig hogy kitöröljem, pláne , hogy se szabályszegést nem követtem el se nem sértő tartalmat nem irtam se semmi. Csupán neki nem tetszett valami és ö bizony itt admin és azvan amit akar. Irtam neki , hogy miért csipi anyira a szemét az az egy mondat amire nem jött válasz. Megint eltelt egy nap és kaptam egy levelet amiben 3-ból 2 admin fogadta csak el a teljes tagsági jogomat , igy nem lehetek teljes jogu játékos. Nem birtam ki és megkérdeztem hogy most azért mert meg mertem kérdezni , hogy mit nem talál jónak azért nem szavazott-e be játékosnak. Mit ad isten de igen ezért. Ugyhogy aki diktaturás , dirigálós , gyökér tuskókkal akar játszani az menjen csak oda, ott megtalálja amire vágyik. Ennyit Lanawinrol és az egy hetes pályafutásomrol azon a helyen jó nagy marék sorstársammal egyetemben.