Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejbegrizli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is utálom a túlnövesztett és vízízű zöldségeket, utálom a beteg húst, utálom az adalékokkal megnövelt mennyiségeket. Ma befejezem ezt a sorozatot, de mindenkit szeretnék megkérni, hogy fontolják meg a leírtakat és képezzék tovább magukat ezen a téren.A bolti…..
Tisztelt cím! Mint látom a blog munkavállalói szemszögből nyújt segítséget, én azért megpróbálkoznék egy ellentétes dologgal kapcsolatban kérdést feltenni. Egy kis vendéglátóhelységet üzemeltetek, ahol mar közel 10 éve dolgozik az egyik alkalmazottam rengeteg problémával.…..
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
tejbegrizli 2011.07.20 19:49:05
Pontosan 17 évvel ezelőtt, egy ugyanilyen vasárnap hunyt el a harmadik köztársaság első miniszterelnöke, Antall József. Az a vasárnap délután meghatározó élménnyé vált egy generáció számára, amely akkor még igen keveset tudott a politikáról: váratlanul és indoklás…..
tejbegrizli 2010.12.13 06:44:50
@dark future: Valahogy mindig kémia órára estek a temetési közvetítések amit meg kellett nézni.Ezért nem lettem vegyészmérnök.