Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guy Montag

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
Guy Montag 2016.11.16 00:34:09
@asdf: Ezt azért durva, mert amikor a hűséget vállalom, akkor egy adott csomagot választok. Márpedig ha kiveszik a csomagból azokat az elemeket (pl. sport csatornák), amik miatt a drágább csomagot választottam, akkor hiába kapom a kedvezményt. Lehet, hogy ugyanott lennék díjban hűség nélkül a kisebb csomaggal, amiben nem voltak ott a vonzó csatornák.
E-könyv olvasók Shopjunk! 2011.01.10 05:00:00
A történet bevezetőjeként annyit, hogy a várgesztesi villaparkban tett sok-sok évvel ezelőtti látogatásunk során az ottani bolt két kiszolgálója mondta így, amikor valamelyik vevő – például mi – szóltunk nekik, hogy vennénk valamit: „No, megyek…..
Guy Montag 2011.01.13 15:11:26
@Merras:

Ez a 70-30 tényleg durva.
Guy Montag 2011.01.14 08:49:05
@kIára:

Nem, szerzői kézirattal nem, én nem vagyok szakmabeli, csak egy kocka informatikus. :)
Viszont tanítottam informatikát, közép és felsőoktatásban is, így a "space betegséget" sajnos én is ismerem.
Az idézett mondat arról szólt, hogy a begépelés, adatrögzítés fázisa, mint extra feladat többnyire kimarad.
A többi amit leírtál, viszont nem köthető az e-kiadáshoz, hiszen ezeket a nyomtatott kiadáshoz is el kell végezni.
Én igénytelen vagyok, az e-könyvben nem kell fülszöveg, ajánlás, borító. Ezek a weboldalon jól jöhetnek, hogy kelendő legyen a portéka, de amint megvettem, már csak felesleges bitek.

Tudom, laikus vagyok, de én így látom:
Az e-könyv kiadás, ha a kiadó már rendelkezik a nyomtatott változattal, akkor az alábbi feladatokkal, költségekkel jár:
- Szerzőt meggyőzni, hogy ez jó neki.
- E-book formátumot előállítani.
- Értékesítést megszervezni (webshop saját, és/vagy egyéb csatornák) + Marketing

Az elsőről Professzore nyilatkozott, hogy nem egyszerű.
A második szerintem a legegyszerűbb.
A harmadik se lehet gond.

Mit látok rosszul? A magamfajta laikus számára úgy tűnik, hogy az utóbbi 2 pont költsége igen alacsonyan tartható. Az elsőre nyilván nincs rálátásom.
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
Guy Montag 2011.01.13 09:59:07
@szakértőbb:

Ez nálam ugyanazt jelenti. Az útnak indítás első fázisa a csomagolás. :)
Guy Montag 2011.01.08 22:10:10
@szakértőbb:

Nekem anno akkor emeltek, amikor útnak indították. Onnantól lehetett nyomon követni.
Egy rövid ideig, azt hihettük, hogy kivételezettek vagyunk, nemcsak az országban, de akár Európában, mert 5% lehet a szívünknek oly kedves e-könyvek ÁFÁja. Ehhez képest a HVG Adózási különszámnak 35. oldalán az alábbi szöveg jelent meg (tudom, nem egy Magyar Közlöny, de azért…..
Guy Montag 2010.12.30 12:27:49
@Merras: Nem az a probléma, hogy nincs kedvezmény, hanem, hogy büntetés van. Ha az e-könyv áfája ugyanannyi, mint a nyomtatotté, az a természetes, még akkor is, ha az az áfa 25%, de ha az e-könyv áfája magasabb, az büntető adó. És ez a gyászos.
Ismét egy ifjúsági regényt ajánlanék figyelmetekbe, a kedvelt Delfin könyvek sorozat egy darabját. Sajnos ez a könyvem is eltűnt az évek során, gondolom ez is kölcsönben felejtődött valakinél. Már csak ezért is imádom az e-book-ot. A Kindle-t pedig senkinek nem adom kölcsön.A…..
Kiss József László-ról semmit nem tudok, s az Interneten se találni róla semmi infót. A '70-es években jelent meg 3 könyve, mondhatni ifjúsági regénye. A könyvek könnyed szórakoztató, humoros stílusa mögött vélhetően személyes élmények állnak. Tippem szerint az író…..
Fahrenheit 451 Bevezető 2010.12.17 22:51:00
A blog célja megkedveltetni az e-könyvet, a már kedvelőknek örömet szerezni, s néha egy-egy könyv elolvasásához a kedvet meghozni. Ezért minden bejegyzés egy-egy könyvet ajánl figyelmetekbe. Természetesen nem vállalom, hogy minden könyvhöz ajánlást, esetleg ajánlót is írok,…..