Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrs.starkey

3 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár mindennaposan használt fájdalomcsillapítóról, akár vényköteles szívgyógyszerről van szó, egyetlen gyógyszer sem létezik, melynek ne lenne valamiféle mellékhatása. Ezek lehetnek ártalmatlanok, vagy akár kívánatosnak tűnők (pl. az antihisztamin álmosságot okozó…..
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Múltkori bejegyzésem fordítása valahogy eljutott a szerb médiához, mivel hétfőn telefonhívást kaptam a belgrádi TV Pink szerkesztőjétől. Egy rekedtes hangú hölgy arra kért, hogy még ezen a héten beszélgethessünk az egyik esti talk showban, melyben állítólag vendégül…..
Régen volt már toplista, gondoltam, a Flappy Bird kapcsán összeszedem azokat a játékokat – hovatovább kazuárságokat –, amik jellemzően picik, nagyon egyszerű szabályai vannak, viszont olyan addiktívak, hogy bármikor el lehet tölteni velük öt-tíz percet (órát, hetet,…..
Sokan gondolják úgy, hogy a szexen nincs mit tanulni, csak be kell dugni a megfelelő szerszámot a megfelelő helyre, és reszelni, amíg el nem élvez a férfiember. Lehet, hogy viccesen hangzik, de szerintem elég számosan vannak, akiknek ez jelenti a teljes szexuális életet. Nőként is…..
mrs.starkey 2014.03.03 10:49:39
@skarlát betű: mert nem agyalok, mert a szex nem agyalásra való, és őszintén nem is értem azokat a nőket/férfiakat akik képesek hülyeségeken gondolkodni szex közben.
mrs.starkey 2014.03.03 11:12:01
@skarlát betű: jó, akkor így mondom: sokkal boldogabb világban élnénk ha a picsogó görcsös csajok végre elengednék magukat, végülis a világ legegyszerűbb dolgáról van szó, a szexnél vagy húszezerszer több stresszes dolog létezik. nem azt mondom h én vagyok samantha a sz&ny-ból, de miért generáltok magatoknak több problémát mint ami amúgy is felmerül az életben??
lehet h te azért írod ezt a blogot h ezeket a "problémákat" megoldjad, de nekem az eddig olvasott posztjaid nem ezt sugallják....
mrs.starkey 2014.03.03 12:20:18
@skarlát betű: de, a legegyszerűbb. :) ha valami trauma ért és azért stresszeled túl ezt az egész dolgot, akkor azt sajnálom és ne hari h a lelkedbe tapostam, ha viszont unalmadban pörgeted bele magad bele ezekbe a kérdésekbe, akkor inkább tényleg próbáld meg magad csak egyszerűen ÁTADNI a szexnek.
na de látom hogy én itt két komment után lettem persona non grata, szóval további kellemetlen stresszelgetést.
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Sokan naivan hihettük, hogy aki szerint két tankönyv nem kettőt jelent, hanem sokkal többet, annak szellemi mélyrepülése végre-valahára tényleg megfogta a padlót, és ennél már nincs lejjebb. De van. Karácsony előtt Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár asszony röpke egy hét…..
Napi Borzasztó Szóvicc D on skin 2013.11.11 12:01:02
snbora nem tétlenkedett. Ezeket küldte nekünk:Ha egy lezárt bőröndben érkezik egy tudományos természetfilm, akkor annak mi a számzára?Valamint:Az orvosok elmennek kaszinóba."Tegyék meg tétjeiket!""Műtét is jó lesz?"..
mrs.starkey 2013.11.14 21:59:47
Egyelőre nem tudni, hogy a nemrég felkerült új Kanye West-videó mennyire hivatalos, mindenesetre készült egy klip a rapper új lemezének egyik legjobb dalához, a Black Skinheadhez. A kisfilm a rapper kiadójának egyik belsős oldalán jelent meg állítólag, innen került fel több…..
Ezt egy olyan torta, ami mindig sikert arat. Mostani szülinapra két tortát sütöttem egy nagyon csokisat és egy sajt tortát. A gyerekek a nagyon csokis brownie torta után, csak úgy kértek belőle, hogy a fehér tortából kérek, a szülők meg, hogy túró tortából kérnek. Amikor…..
Subba Röhögsz, pedig nem akartál 2013.05.06 10:30:00
A The Elegant Gentleman's Guide to Knife FIghting ausztrál sorozat jelenete a legjobb dolog, amit ma látni fogsz. Minden kis srác álma, hogy egyszer bejusson a repülő pilótafülkéjébe. A kis Joshuának mázlija van, bár a sztyuvi figyelmezteti, hogy most eléggé nagy a kavarodás odabent.…..
mrs.starkey 2013.05.06 22:44:54
@Trejo: nem azt mondta ott h travel sickness? vagy süket vagyok?
A Horvát Tudományos Akadémia közzétette a legújabb horvát helyesírási reform munkapéldányát és ettől a derék horvát "nyelvtannácik" körében máris fellángoltak az indulatok: "Miért térnénk vissza a Khuen-Héderváry-korszak horvát nyelvi módszertanához?" – hördültek…..
A fenti képvicc szimpla, dupla- és triplacsavaros értelemben is borzalmas, meg rajta is van a megoldás, de itt nem is ez a lényeg. Hanem az, a laikus élvezőket, gyűlölőket és a tudósokat egyaránt izgató kérdés, hogy milyen extrém körülmények között keletkeznek a képviccek. Mai…..
mrs.starkey 2013.03.15 16:04:45
@Csillagközi doromboló: látom h nem mostanában írtad ezt a kommentet, utólag is hadd gratuláljak, a blog éremesélyes poénjai között van :D :D :D
Subba Subba másnap: Vájúhoz! 2013.03.10 10:08:32
Durva palacsintokat készít a bácsi (ráadásul fogpiszkáló segítsége nélkül), de vajon mivel ütögette magát az elmúlt 31 évben? Mindegy. Kéne. ..
mrs.starkey 2013.03.10 15:11:38
A bajmoki 38 éves Bús Hajnalka egy szabadkai középiskolában takarít. Zenei képzésben sohasem részesült, annak ellenére, hogy édesapja, Lakatos Ferenc Zsiga ismert szaxofonos és énekes volt, akinek a négy gyermeke közül egyedül Hajnalka örökölte a zenei tehetségét. Az apja…..
mrs.starkey 2012.12.01 20:24:27
@Styxx: @aracs: köszi az infót!
i <3 ivan!
;)
Subba Szunya: Kicsi focisztár 2012.11.16 20:49:01
Előre mondom, hogy szét lesztek baszva ha Szunyáról rosszat írtok! Autótún, giga (de úgy giga, nem a számítós) mutáló kölyökhang, szétrúgott, kopott fű, meg minden. Annyira jó! ..
Nem fotosoppolta össze mrs starkey a két képet, de így is minden világosan kiderül az alkotásból. pankráció..
mrs.starkey 2012.10.27 11:45:58
Subba Judás 2012.10.22 16:59:49
barlangrajz vagy nem, kurvamindegy.  ..
mrs.starkey 2012.10.22 18:24:05
ú