Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vébermester

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajós Aliz 2014.09.19 17:31:52
Sziasztok ez egy rajongoi klub Hajos Aliz harcmuvesz es roplabdas olimpiai bajnoknak es modellnek 1999-ben szuletett es mar ekkor elkepesztoen szexi volt. Ezutan elkezdett kungfu es thaimiatosz harcmuveszetket folytatni:)) aztan 2012-ben felfedeztek es modell lett, volt az Sexiness cimlaplanya, es…..
Azzal kezdődött, hogy nyájas megmondóemberünk újra írt: man@wo.rk to ugyelet Magas színvonalú, kulturált jó estét kívánunk! man@wo.rk úgy gondolta, hogy ez a cikk/hír érdekelheti önt: Újabb extraadók, vége lehet a magánnyugdíjpénztáraknak Hé! Van legalább egy…..
Korrektorblog Gajra ment 4. 2007.08.13 07:19:58
Három és fél éve készült az első Korrektorblog-izé (szép kerek forduló, ünnepeljük meg), arról szólt, hogy miért kell j-vel írni azt, hogy gajra megy. (Jelzem, azóta is, ha felbukkan egy-egy gajra ment, gajra vág valahol az Indexen, mindig akad olvasó, aki megírja, hogy az úgy…..
Időrendben nem ez a beküldött anyag következne, de előrébb vettem, mivel nekem is évek óta fáj a címben olvasható félrefordítás. Az érdem Póké, hogy emlékeztetett rá:Nagyon szeretném, ha megemlítenéd kedvenc ordas félrefordításomat, amit azért is gyűlölök, mert még…..
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
Martin Laing art director beszél a Terminator negyedik részéről, a három és fél perces videóban láthatunk néhány robotot és néhány pár másodperces jelenetet. ..
vébermester 2008.11.08 15:17:53
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
vébermester 2008.11.08 03:50:49
Kettős Mérce Bombaanyád 2008.10.22 00:22:00
  Ez a kedves kis képrejtvény egy magyar honlapon jelent meg.Ha személyes véleményemre vagytok kíváncsiak én nem a „niggernek” drukkolok, mert az gondolom alelnök választásával és populizmusával, ellentmond annak, amit képvisel de…De amelyik honlap itthon…..
Ez a tökéletes táska, krokodilbőr, éppen akkora amekkora kell legyen, neve is van, hiszen Gucci, egyedül az ára a probléma, 22 900 dollár, úgyhogy drágám, karácsonyra nem ezt kapod! Gucci ..
  Lányi Andrást olvasom a tegnapi Népszabiban:   „Akik ismernek, tudják, hogy én egyébként az utcai tüntetésnek nem okvetlenül vagyok ellene. S magam is támogatnám a nyilvános fellépést a homoszexuálisok kiközösítése, törvényes megkülönböztetése ellen.…..
Mai cikkünkben egy újabb idegesítő, lomha, társadalmilag káros szánalmas szubkultúrával foglalkozunk, a terhes kismamákkal. Nekik adunk jó tanácsokat a terhességgel és szüléssel kapcsolatban.Fontos a megelőzésA Földgolyó túlnépesedéssel küzd, ezért mindenki csak jót tehet…..
vébermester 2008.06.18 18:10:05
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
Jelen tanulmány a címben feltett kérdésre igyekszik konstruktív választ adni. Nőelenességgel, az alárendelt női szerep propagálásával az élet szinte minden területén a vallásoktól a gyermeknevelésen át a viccekig találkozhatunk. Gyermekneveléskor a legtöbb kultúrában sajnos…..
Íme, itt van várva várt újabb online kísérletünk! Kicsit más jellegű és bonyolultabb, mint az előző, a feladat megoldása egy kis időt és némi próbálgatást igényel. Lehet, hogy nem is válaszolnak majd annyian, mint az előző kísérletnél, de azért talán értékelhető lesz az eredmény. Lássuk a medvét!..
Mindig is úgy tartottam, hogy a politikai paletta nem egyenes vonal, jobb- és balszéllel, hanem voltaképpen egy kör, amely pontosan a jobb- és balszélnél ér össze. Voltaképpen mi a különbség a nemzetiszocialista és a szimpla kommunista között? Nem elméletben, hanem gyakorlatban!…..
 Na, túl vagyunk ezen is, és a magyar nép bebizonyította, hogy a gondolkodás nem tartozik az erősségei közé!  Bár a végeredmény csak részben a nép hibája, és nem tükrözi teljesen a nép valódi akaratát! Hülye kérdésre, csak hülye válasz van!   Ha valakit…..
Még pénteken az jutott eszünkbe, hogy a helyszínen szeretnénk megtekinteni az Újpest–Ferencváros rangadót. Az ötletet tett követte, sőt kisebbfajta riport is készült. Íme.Szovjet jégkorongon nőtt fel, meséli D. Gr., a legendás CSZKA és a válogatott játékán, tévéből,…..
A kereskedelmi forradalmárok megint betömték a piaci rést, mert forgalmi dugóra aztán akkora igény van, mint Kelemen Annának a lófaszra.A minél nagyobb médiafigyelem reményében már jóval előtte világgá kolompolták, hogy a taxisblokád évfordulóján majd egy szürkemarhacsorda…..
közröhej Tomcat 2007.09.10 11:13:29
Tomcat mint olyan számomra az egyik leghitelesebb hírforrás. Gyakorlatilag kétkedés nélkül elhiszem amit ő állít, hisz logikusan mondja, amit mond, bár kicsit sokat zsidózik, ami viszont végigolvasva blogját, teljesen érthető.Mégis, nemrég sokat esett szememben.Tomcat lelkes…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..
"...Az informatikai felsőoktatás területén egyébként érdekes tendenciák figyelhetőek meg. Arányaiban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BMGE) hallgatói közül kerül ki a legtöbb IT tanácsadó, az itt végzett szakemberek átlagfizetése 36%-kal magasabb az…..