Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barokker

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
barokker 2011.08.15 15:27:08
@Lesből Támadó Szárítókötél: Vajon nincs igazság ebben?
Nem láttál még (kb 10 nőből 9esetében...) ilyen nadrágot? Vagy most humor herold vagy? :D
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
barokker 2011.03.01 15:29:45
@xunilo:

"Vajon tényleg a nyugdíjasok miatt nincs hely a buszokon?"

Ebben az országban hány gyerek van? Számold már meg... és van 3 és félmillió nyugdíjas.
Akkor most kitől nem lehet elférni?

Nem akarja senki a nyuggerek vérét, mindössze arról van szó, hogy csúcsidőben ne lehessen ingyen használni a járatokat, ennyi az egész, nem kell belehalni szerintem senkinek egy ilyen korlátba. Remélem.
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
Úgy látszik, a bankadó szele Budapest Bank után az AXA-hoz is elért, a keletkezett hiányt pedig szerencsétlen törlesztőktől próbálják beszedni. Lajos három éve fizetgeti a törlesztését, megbízhatóságát pedig egy kis megnövekedett kamattal jutalmazza kedvenc bankja. Bár a…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Lilly Vanilli cukrász árulta Valentin napra ezeket az anatómialiag majdnem tökéletes szíveket. A vérhez feketeribizlit és cseresznyét használt.Via BoingBoing..
barokker 2011.02.14 17:35:07
@Bergeroth: Ínycsiklandónak tűnik elsőre :) Biztos a piros gyümölcs miatt, azok olyan finomak :D