Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HIV_inf (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy magyar analitikusokat idézünk meg Geréb Ágiért. A szerző részt vett a Gerébért szervezett demonstrációkon, és analitikusan értelmezi ’a születésnek’ ezt a mai magyar drámáját, félelmünket a születéstől, a szüléstől és a sorstól. Geréb Ágnes nemzeti…..
HIV_inf (törölt) 2010.12.26 23:58:37
@tiriti: Egyértelműen jobb kórházban szülni mint mai körülmények között ebben az országban otthon szülni. Ezen nincs mit vitatkozni, ismerve a hazai egészségügyet. Az otthonszülésért harcolók a magyar egészségügyi rendszer működőképességét állítják (ezt kell állítaniuk hogy engedélyezve legyen) ami nem igaz és ellenkezik a saját tapasztalataikkal is.

Szerintem a házak lakóinak sincs joga eldönteni lakható-e az építmény. Azért vannak szakemberek hogy biztonságos döntés szülessen. Jogod van eldönteni hol alszol, hol élsz, laksz? Nincs. A gyereked és magad megölni van? Nincs.
HIV_inf (törölt) 2010.12.27 00:00:45
@HIV_inf: Tényszerűen helyettünk dönt az ántsz ha a kifőzdét bezáratja pedig mi a Bözsi főztjét ennénk. A lakhatóságról is más dönt. Jogunk van dönteni? Amíg ez nekünk nem árt.
HIV_inf (törölt) 2010.12.27 00:02:18
@tiriti: Érveket nem hoztatok fel, az olcsóság pedig nem érv. Az öregek agyonlövése is olcsóbb mint a gyógyszer+nyugdíj, de nem jobb és humánus.
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..
HIV_inf (törölt) 2010.12.22 18:52:30
@Jerky_Maistro: Szerintem több szálon kötődök a zsidósághoz mint te, mégis te pattogsz itt és fantáziálsz elkergetett fasisztákról (fasizmus nem is volt ebben az országban). Kinek bohóckodsz? :D
A jobbik demokratikus eszközökkel szeretne célt elérni. Gyurcsány is náci (amtidemokratikus) a te logikád szerint, a fidesz is.. mindenki náci. Élvezetes paranoidnak lenni?

@insert random: Az árja fajelmélet az indiai-német-szász rokonsággal elég nagy butaság, még akkor is ha a cigányok rokonai a mai indiában sem kedveltek és nem keverendőek össze az elismertebb közösségekkel. Volt Hitler idejében indiai-náci vegyesházasság az ideológusok között, elég nagy butaság. (Egyébként Gandhi is rasszista volt, amellett hogy a mai értelmezésben pedofil is volt életrajza és önbeszámolói szerint.)

A misztikus maszlag is butaság. A német faj állítólagos kiválóságához pedig mi köze a magyarok többségének?

A náci ideológia nem emészthető magyaroknak. A Szent Korona-tan sok békében együtt élő nép közösen épített országával egy szimpatikus, demokráciával összeegyeztethető eszme fajelmélet nélkül! Itt - ahogy már az állam alapításakor is - minden nép, felekezet békében élhet az országért közösen dolgozva.
HIV_inf (törölt) 2010.12.22 19:00:09
@Jerky_Maistro: A cigányok gettóba zárása nincs a programban. A bűnöző életmódot élők megregulázása igen. A romákkal semmi baja nincs a jobbiknak szerintem - de ezt nem tudhatom mivel nem vagyok párttag.

A problémák kimondása (cigány integráció szükséges) nem azonos a problémával. Jellemző, hogy Gyurcsány is bentlakásos iskolát javasolt a cigány gyerekeknek és a Jobbik is. Gyurcsány is náci? Nácik azok a rendőrök akik fehérváron az iskolában dolgoznak mert verik a cigányok a tanulókat, sőt a saját roma mentorukat is megverték?

Nem az a piromán aki tűzoltóért kiabál ;)
HIV_inf (törölt) 2010.12.22 19:27:37
@Jerky_Maistro: Nicolas Sarkozy is náci a te érvelésed alapján pedig ő is magyar-zsidó.

( He is the son of Pál István Ernő Sárközy de Nagy-Bócsa, (Hungarian: nagybócsai Sárközy Pál; some sources spell it Nagy-Bócsay Sárközy Pál István Ernő a Hungarian aristocrat and Andrée Jeanne "Dadu" Mallah (b. Paris, 12 October 1925), who is of French Catholic and Greek Jewish origin. )
A nagy Evolúció–Értelmes Tervezettség vita I. (sokadik meccs, első menet) Ember tervez, a Tervező is tervez. Sosem végzünk ezzel? A Szkeptikus Társaság és az Értelmes Tervezettség Mozgalom kulturált vitája már zajlik néhány hete, így a legújabb ütésváltás előtt talán hasznos lehet…..
HIV_inf (törölt) 2010.12.21 21:29:36
@Brendel Mátyás: Kezeltetned kellene magad ember! Mindegy mennyire vagy okos. Ha az eszed arra használod hogy személyes sértettség okán bárkit legyakj vele aki az utadba kerül akkor közöd nincs a tudomány szellemiségéhez. (Ráadásul egyre jobban belezavarodsz és magadat járatod le. Ami tényleg nem volna baj de nyilvánosan teszed és ezzel végeredményben a szkeptikusokat járatod le.) Tisztára mint south parkban a tudományhívők jövőbeli háborúja... Vágó is kicsit hasonló személyiség sajnos a szereplései alapján, pedig ez pont az a terep ahol nem az egyént kell előre tolni.

Kímélj meg attól hogy 3 lépéssel előttem jársz és okosabb is vagy mert nem érdekel és nincs jelentősége. A hülyéző bunkó, kicsinyes Einstein-levelek bemutatása után fog csak érdekelni ez a stílus és hasonló eredmények elérése után.
HIV_inf (törölt) 2010.12.21 21:37:56
@wmiki: Jogod van azt gondolni amit akarsz. Jogod van használni a tudományos eredményeket (százszor elismételték ezt neked évek alatt: internet, telefon, fűtés, műanyag, gyógyszer, műtét stb.) és közben gyakorlatban igazolhatatlan hitnek tartani azokat az elméleteket amelyek alapján ezeket gyakorlatban megtapasztalhatóan megvalósították. Jogod van hitnek tartani a tudományt és tudományhívő orvosokért visítozni ha beteg lesz a jövőbeli gyereked. El fogják látni. A többin csak az agyátültetés vagy erős gyógyszerek segíthetnének ha akarnád. Jogod van nem akarni :D
HIV_inf (törölt) 2010.12.22 11:10:24
@Tom Benko: Ne erőlködj. Egy ideje (éve? fél éve?) belátta hogy nincs se képessége se tudása érvelni. Onnantól beakadt a lemez és ugyanazt a 2-3 mondatot variálja mindegy mit írnak. Ha nagyon megzavarná a világképét akkor meg automatikusan átugorja :D
Kettős Mérce Ember és ember? 2010.12.15 14:33:00
Ma este a Város Mindenkié nevű csoport demonstrál a Blaha Lujza téren. Délután 6-tól másnapig, beszélgetésekkel, zenével, virrasztással. A csoportot hajléktalan és nem hajléktalan emberek hozták létre, több olyan tagjuk is van , aki a poklot megjárva próbál gondoskodni…..
HIV_inf (törölt) 2010.12.15 22:14:51
@Goompah: szervezhettek volna ellenállást és hasonlók. Egyébként maguknak is gyártották a szart a jó helyre került rokonok, internetről ingyen letölthetitek amerikai könyvtárakból a régi könyveket: már a harmincas években a németek ellen uszítottak az USA-ból, háborút emlegettek és népirtást. Tanulságos, rángatni az oroszlán bajszát, háborút hirdetni és elérni a népirtást ami eredetileg nem is volt náci cél.

Hajléktalanok:

"Befogadta a hajléktalant, életveszélyes sérüléseket kapott egy 62 éves újpesti nő
| 2010.05.28. 13:16 - Független Hírügynökség

Életveszélyesen megsérült egy nő Budapesten, akit saját lakásán késelt meg egy hajléktalan férfi péntekre virradóra. A Független Hírügynökség információi szerint az asszony befogadta újpesti lakásába a férfit, aki megkéselte és kirabolta a nőt. A férfit pénteken elfogták a rendőrök, emberölés kísérlete miatt indult ellene eljárás."

Egyszer adsz valamit zaklatni fognak az alkoholisták, a lakás előtt is. Ott parázol hogy az anyukád ne üsse le valamelyik nap pár ezer forintért. Nálunk 4-5 fő élt és agresszíven viselkedtek a járókelőkkel tömeget alkotva.
HIV_inf (törölt) 2010.12.15 22:17:53
@Goompah: edzenek bent a sitten és fejlődnek. Nagyon kemény. Nagyobb a kajapénznormájuk mint a kórházakban ha igazak az újsághírek :(
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
“Azért járnak ide szúrni a drogfogyasztók, mert innen több irányban is el lehet menekülni, ha jön a rendőrség” – mutat körbe Vova, az utcai megkereső munkás. Egy kivilágítatlan, behavazott parkban állunk Moszkva belvárosában, amelyet az egyik oldalról egy telegrafittizett téglafal, a másik oldalról…..