Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pesta8

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
Belsőség Heti merítés 2013.08.04 09:22:44
Helga Ahogy beleültem, az tetszett meg benne, hogy a km-számláló 300000 fölötti értéket mutat. Nem úgy, mint a korábban megtekintettek 200-250 ezres állásai, illetve volt egy 600 ezres is, ami pesti taxi volt és cserélték már a motorját, ettől inkább menekültem. Gondoltam, ezt…..
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Lassan már egy hete... szóval már csak 51 hetet kell várnunk és újra nekivághatunk San Marinónak! Elég nagy elvárásokkal indultam neki életem első Legendjének - ez talán az előzetes beharangozó írásomból is kiderült számotokra (ahogy az is, hogy kik és mivel indultak, ezt…..
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
Korábban már foglalkoztunk vele, hogy Ken Block valószínűleg sosem lesz nagy ralibajnok (nem feltétlenül világbajnokságra gondolok, hanem úgy egy igazán nívós bajnokság megnyerésére.) Ez a poszt viszont most nem róla szól, bár kétségtelen, hogy nélküle nem lenne miről…..
Vroom Kutyavásár, jó csajok 2011.12.03 22:42:00
Nem szándékozunk profilt váltani, a blog fő témája továbbra is a motoros pályaversenyzés. A legutóbbi, Macau GP-ről szóló összefoglaló videó mellé csomagolt kép azonban annyira megmozgatta a közvéleményt, hogy amellett nem lehet csak úgy elmenni.Pár formás / lapos…..
Belsőség Napi LOL 2011.05.31 11:50:00
Nem tudjuk, mi ez és hol készült, de ha fake ha nem, akkor is zseniális. Ha netán nem értené, akkor a szövegből kiderül, hogy burnuszos barátunknak nem újdonság a driftelés, na meg csinált már ő ilyet. (Impreza lehet?) Na igen, én is tudok zongorázni, Dave Brubeck is tud…..
pesta8 2011.06.01 18:26:24
Robogó Kész a Vespa! 2011.04.17 08:15:00
Tibi bejáratós Vespája szét lett kapva, hogy az újszerű állapot visszaállítódjék, másrészt megszűnjön az áldatlan helyzet, hogy egy olasz jármű nem piros, hanem zöld - amely szerintem nagyon jó szín egy békának és a Vespa sem mutat vele rosszul, de van amikor az ember…..
pesta8 2011.04.18 08:10:23
@kengyelfuto:
Utoirat betalal az elet motoros-autos-haverfenyezo-ismeroskarosszerias-kurvaolcsoszerelo lenyegebe!
4 eve vittem egy karosszerias haverhoz egy 70-es evjaratu Fiat 500-ast. "Megcsinalom, csak ne baszogass vele"-igeret volt. Mondom 4 eve. Szombaton hoztam el. Az elejet levagta, szarra ment az udvaron az ules es a borteto. Hozzateszem nem foltozasrol van szo, uj kasztnielemeket vittem.
Mi olcso? Mi draga? Nezopont. Ha meg visszamenoleg a mabisz dijat is ki kell fizetnem akkor volt az olcso igazan draga. Mert az okmanyiroda nem ir at muszaki nelkuli autot. Hehh...
pesta8 2011.04.18 08:14:22
@pesta8: Ha nem lenne egyertelmu, nem csinalt egyebet az autoval, csak levagta a homlokfalat meg a ket elso sarvedot.
Egyebkent nekem is van egy Vespa Specialom. Egy 20-asert fenyeztek. Az elozo tulaj raragasztott egy muanyag playboynyulat. A festo nem vette le, a nyul is bordo.
Belsőség Artzok a gépházból 2011.03.18 14:39:00
Árpádot néha elkapja a fotózhatnék. Olyankor szeméhez ragadt keresővel és a rettegett - házilag készített - körvakujával (mely egyébként csodásan működik) fut körbe a szerkesztőségben, majd éjszaka jön tőle egy képgaléria. Mint ez itt. ..
Aki harminc fölött van, mindenki emlékszik erre a lendkerekes autóra, ugye? A Tárgy Állítólag egy Packard alapján készült, alapjában véve tökmindegy, az egyik első lemezárugyáras lendkerekes autó volt az ötvenes évek közepén, ami a boltokba került, és olyan sokáig…..
Engedjék meg, hogy a szokásostól eltérően egy térképpel és egy útvonalvázlattal nyissak. Nagyobb térképre váltás Budapest-Bécs-Stockholm-Östersund-Åre, és onnan még 45 perc buszozás, egészen a Kall Auto Lodge létesítményig, ami nem más, mint egy téli autózáshoz…..
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
pesta8 2011.01.06 18:48:34
@ShwartzWazul: Nem volt raktaron rovid lampajuk. Az ajtot hozzakurtitottak.
 Szerintem, az egyik legrondább gyári autók közé tartozik az 1998-tól 2004-ig gyártott Fiat Multipla, de lehet, hogy csak szerintem.Szerintem ronda, szerintetek? ..
pesta8 2010.12.12 16:19:03