Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PusiKat

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán Musashi...videó részletekkel. Miyamoto Musashi (1584-1645) éltén keresztül mutatja be ez a sorozat, az akkori Japán életét, történelmét. Musashi 1584-ben született Shinmen Takezo néven. Életének korai éveiről nincsenek pontos adatok, csak azok vannak, amiket Ő a…..
Van három nemzedék. Az egyiktől mindent elvettek.Kirabolták, kifosztották őket. A másodiknak dolgozni,gyerekeket nevelni, otthont teremteni kell, bizonytalan, kiszámíthatatlan körülmények között. A  harmadiknak meg, semmilyen esélyt nem adnak arra, hogy az életét kialakítsa,…..
Méghozzá nem is akármilyen meggyőződéssel, folyamatosan, élőszóban, vagy média felvételen, saját szavaival, esetleg közpénzzel finanszírozott "szóvivő" által, és ráadásul rezzenéstelen tekintettel, gátlástalanul, következmények nélkül.Ebben a ténykedésében az sem…..
Edward James,1907-ben született, egy amerikai vasúti mágnás fiaként. Anyja egy skót előkelőség lánya volt. Verseket írt és diplomataként dolgozott. Egyszer egy üzenetet rosszul  kódolt és a három helyett 300-at írt.  Ezt követően határozatlan időre elbocsájtották.Ezek…..