Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taknyosvarju

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők egyik legelismertebb színésznője, a háromszoros Oscar-díjas (és emellett még 19 jelölést is begyűjtő) Merly Streep is csatlakozott az HBO Hatalmas kis hazugságok sorozatának második évadához. Streep játssza majd Mary Louis Wrightot, Perry Wright (Alexander Skarsgard) anyját, aki azért…..
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
Taknyosvarju 2016.11.16 07:41:34
Azt hittem idén már elengedhetem ezt a dolgot az ősz beköszöntével, de sajnos nem tehetem, mert ma megint megbotránkoztam az egyik aluljáróban. És miért is? Mert egy fiatal srác fekete cipőhöz fehér vastag sportzoknit vett fel, persze háromnegyedes nadrágban, és közben azt hitte, hogy iszonyú jól…..
Minden női táskától idegrohamot lehet kapni: könyékig kell turkálni bennük hosszan, mire az ember meg tud találni valamit, legyen az akár egy féltégla méretű dolog. A VW remekül rávilágított a problémára, és felhasználta azt egyik remek printsorozatában, ahol a kulcs nélküli ajtónyitás csodáját…..
A Charivari nem éppen filmes blog, de tudjátok, hogy olykor elkalandozok egy kicsit ebbe az irányba, pláne, ha okom is van rá. Ez az ok most pedig az, hogy a napokban teli lett az internet a Sky Sharks című, egyelőre a Kickstarterre bízott készülő csoda első jeleneteivel, melyekben…..
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
Most éppen a dettó Hawaii-n forgó Hawaii Five-0-ban épít tutajt, igencsak ugyanazon a tengerparton, ahol a Lost első évadában tette. Ezt is Louis küldte, mi nem nézzük ezt a sorozatot. Jó, egyébként?    ..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Taknyosvarju 2015.04.30 00:18:02
@Ne küldj levelet: Most komolyan azert le kellett volna fekudnie vele, mert azt mondta ha egy par lesznek akkor megteszi? Csacsisag ezt elvarni, masreszt szerintem Nori arra szamitott, hogy megint moge kerul ket fiu, mint eddig kb mindig, es akkor kidobja a francba, nem lesznek egy par, nem less dugas. Nori nem hulye.
Hallhattunk már minden érvet és ellenérvet a különböző fehérnemű és egyéb márkák hirdetéseivel kapcsolatban, az ellenzők leggyakoribb vádja, hogy ezek a cégek olyan testideált közvetítenek a nők (és nem mellesleg: a férfiak) felé, melynek nem sok alapja van. Nyilván…..
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
Taknyosvarju 2015.04.08 01:08:25
@fosch9: szerintem nem sima lekurvazas volt ez, nekem ez inkabb fenyegetesszagu, gondolom a kurvazashoz hozza van szokva Beus.

Kinzo kerdes azonban az, hogy ha valoban klasszikus strici-kurva felallasban nyomja Beus akkor NEKI nincs maseratija, bundaja is cask addig amig a foto keszul, szerintem. Szomoru ez leginkabb.
Ilyen nagy még biztosan nem volt az aranytorkú énekesnő. Mariah Carey problémái elől láthatóan az evésbe menekült és nem is hagyta abba. Ennek következtében egészen érdekesen kikerekedett. Szinte rá sem ismerni. Carey-nek világéletében gondjai voltak a kilókkal. Hol vékony…..
Taknyosvarju 2015.04.05 20:54:42
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Taknyosvarju 2015.03.11 21:37:41
@Szoba kilátással: Szerintem pont nem egyeni jatek, majd cask amikor mar kezeben a gomb, onnan egyeni, de addig egyedul nem lehet eljutni, csak ugy lehet ha a tobbiek csipik a buradat es benntartanak B-tervvel, C-tervvel.
Will Forte The Last Man on Earth-je régóta a várós listán volt nálam, több okból is. Egyrészt maga Will Forte miatt, aki egyrészt mindig is az SNL egyik legviccesebb és legjobb színésze volt, másrészt a Nebraskában végleg megmutatta, hogy mekkora színész is. Aztán ott volt még…..
Taknyosvarju 2015.03.05 06:07:38
@egerszaloki: 49-et, cask Hawaii-n nem volt :)
A fürdőszoba a mindennapi élet szerves része, éppen ezért nem mindegy, hogy a lakásban hol helyezkedik el és milyen a belső kialakítása. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk nektek, hogy az Otthontérkép eladó és kiadó lakásai között milyen meseszép fürdőszobákat találtunk. A…..
Eladnád a lakást, és azon gondolkodsz, hogy nem ártana egy kisebb felújítás, hogy növeld az értékét? Az Ingatlantájoló szakértői összegyűjtöttek néhány tippet, amikkel olcsón felújíthatod, és könnyebben eladhatod a lakásodat. Tedd rendbe a bejáratot Az első benyomás a…..
Taknyosvarju 2015.02.27 09:49:20
@Sweetshark: Igen, a halalom amikor valaki felberel egy mekkmestert jo dragan, es padlotol plafonik kicsempezteti a furdot a legolcsobb praktikeres csempevel, ket szin, kozotte diszcsik es raasz egy milliot az arra, garantaltan taszit, mert nem szivesen verek szet vadiuj cuccot, de nem is szeretnek valaki mas izlese szerint elni es ezert egy valag penzt fizetni. Inkabb legyen oreg furdoszoba/konyha, de alaposan kisurolva, csempekrol a szappanos/zsiros lerakodas eltuntetve, a fuga lesurolva, esetleg ujrafugazva, akkor azt mondom OK, nem a legszebb de hasznalhato, aztan majd egyszer lelkifurdalas nelkul szetverem ha less idom/penzem ra. Az alapos takaritas, fugafelujitas nem draga cask dolgozni kell vele. A cikk pedig eyertelmuen amerikai, es az lenne a lenyege, hogy ott nagy a valasztek es a sok idejetmult dekorral rendelkezo hazat nem szivesen veszik meg, de ha mar vannak benne modernebb darabok (mondjuk csaptelep) akkor nem egybol az jut az ember eszebe, hogy jaj ezt most azonnal ki kell cserelni, szoval nem az elvegzendo melot latja benne hanem az elheto teret.
A fekete szín ezúttal nem volt különösebben népszerű, de azért akadt egy-két hölgy, aki erre szavazott, többnyire roppant unalmas összeállításokat produkálva ezzel. Margot Robbie  Fekete, mélyen dekoltált Saint Laurent ruhában.    Meryl Streep Egy elegáns, fekete…..
Subba Pornóval a háború ellen! 2015.02.19 18:48:50
Egy örök életre rontották el azzal az FHM-mel cukor afgán csimótákat. Az első gyermek arckifejezése :D ..
Taknyosvarju 2015.02.20 22:22:36
@filmfreak paul: meg jo, hogy ezek a katonabacsik meg veletlenul se amcsik, sebaj
Amikor a kreativitás és a szakértelem találkozik, mindig valami elképesztő dolog születik és ez ebben az esetben sem történt másként. Emberek, akik hihetetlen lakóhelyeket hoztak létre fantáziával és kemény munkával. Az amerikai kontinensen egyre nagyobb népszerűséget élvez…..
Laci meg Edináét mondana le a milliókról és az ajándék autóról. A naplementében Richard Calyderman nagyon romantikusat klimpírozik, de a háttérben azért Aurelió meglengeti a faszhelikoptert. A villa egyetlen hatalmas sustorgás, különböző leosztásban ugyanazt beszéli meg…..
Taknyosvarju 2015.02.09 20:38:13
@filina: nem sunyin pakolas volt ez, hanem az egyetlen logikus megoldas, a belenyulashoz meg lassan hozzaszokunk
A disszociatív személyiségzavar (korábbi nevén többszörös személyiség) egyik első és legjobban dokumentált esete egy Christine Beauchamp néven emlegetett fiatal nő, akit Morton Prince bostoni pszichiáter 1898 és 1904 között kezelt. Christine-ben nem kevesebb mint négy…..
Ha azt hittük, hogy a Sports Illustrated fürdőruha kiadványa nem lehet már szexisebb, akkor nagyot tévedtünk, hiszen idén meglepőt húztak a kiadvány szerkesztői, hiszen szerepel benne a plusz size modell Ashley Graham is. Minden év elején komoly várakozás előzi meg az amerikai…..
Taknyosvarju 2015.02.07 04:04:23
@impertinenza: Igazi no, mi? Amelyik meg nem dagadt az robot? Raadasul meg praszt modon paszulykoronak hivsz embereket, inkabb kopd ki a szalonnat es setalj egyet.
Az ötletet adó mozifilmet gondolom nem nagyon kell senkinek bemutatni, nézzük tehát, hogy mi történt sorozatban. Üdv Bendijiben, Minnesotában. Sötét van, behavazott úton haladunk, Billy Bob Thornton szemét látjuk egy visszapillantó tükörben. Hirtelen az autó elé ugrik egy őz,…..
Taknyosvarju 2015.01.29 21:19:11
@tjunior: En eloszor benyaltam a true storyt, de azert meredek volt, aztan par resz utan ugy ereztem keptelenseg, hogy ennyi gonoszsag koncentralodjon ilyen keves emberben es utananeztem, ha mit mondjak, nagy ko esett le a szivemrol, hogy nem true a story megsem, jobban elveztem utana a sorit.

Igen, egy ko alatt eltem szatyorban sokaig, azert hittem el.
Az előző rész eseményei – a tőzsde megmagyarázhatatlan mélyrepülése – erőteljesen foglalkoztatja a közvéleményt, bevezetésként erről kapunk némi információmorzsát. Meg egy betörésről, amit a tőzsdei felvételeket őrző cég irodája ellen hajtott végre egy maszkos nő…..