Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bejanim

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Felnémeti Közösségfejlesztő Program önkéntesei létrehozták az első felnémeti újságot, a Felnémeti Mocorgók Krónikáját. Az újságban olvashatnak a helyi közösségfejlesztő program eredményeiről, Felnémet történetéről, helyi hírekről és eseményekről. A lap a heti…..
bejanim 2010.12.12 09:17:18
Tisztelt Olvasók!!
Örülök az első felnémeti újság a MOCORGÓ megjelenésének,nagyon jó ötletnek tartom én és baráti társaságom is! Gratulálunk hozzá!!
De több dolog hiányzik az írásokból ami nagyon fontos dolog lenne-hisz a dolog lényege marad ki !!!! Mire gondolunk??
1, SZOBOR AVATÁS Felnémeten-írnak mindenről
csak a LÉNYEGRŐL NEM,hogy akarattal vagy véletlenül maradt ki,hogy Ki találta ki és Ki szervezte a szobort,,,,a kő elszállítását,kifaragását és maga a program nagyrészét :VIZI GYULA volt önk. képviselő volt,de nevét nem olvasom a lapban,míg a legutolsó bogácsa osztogató nénit nevesítik(nincs is ezzel baj) és még írják,hogy a Civil házban az állófogadáson milyen jól érezték magukat ahol étel ital potyán volt ,azt is java részt VIZI GYULA szervezte,mi szerintünk illett volna Vizi Gyula nevét is megemlíteni,a fa névtábla kifaragóját Eged János mester Úr nevét se lehet olvasni,aki szintn felnémet születésű,,máskor ezekre a dolgokra figyeljenek oda,de örülünk hogy az étel-ital izlett a Civil házban!!
2, A Felnémet Kultúrájáért Alapítvány által szervezett Szüreti felvonulás egyre gyengébb,egyre kevesebben vannak a szüreti menetben,csakúgy mint az esti Bál ezt is észre kellene venni ,és tenni érte, feldobni valamivel a rendezvényt,pedig a Kultúrális Alapítvány nem sok rendezvényt rendez Felnémeten,talán felesleges is működtetése,,és ezt se oldják meg maximálisan !!
Tisztelettel a felnémeti öregurak csapata.