Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EQMontoya

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
EQMontoya 2015.07.30 17:54:13
@Bambano: Esélyes, szívó amúgy sem tolná ennyire a seggét nyomatékból gyorsításnál.
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
EQMontoya 2015.05.28 14:11:01
@Komojtalan: Persze, teljesen jogos, az előtte lévő kommentekre reagáltam, hogy miért nem fejezte be jobbra a kanyarodást. Azért, mert akkor szembe kapja, így egy oldalas lett belőle, ahogy Vojtek szereti módra.
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
EQMontoya 2015.04.08 10:32:19
@ommm: ht tps: //ww w.allianz .hu/hu/lakossagi-biztositasok/bazis-casco-biztositas.html/ - itt nézz szét. Raktam bele pár szóközt, nehogy fennakadjon valami túlbuzgó szűrőn, bocs. :)
Most csináltam díjkalkulációt, Allianzos kötelező mellé évi 6 ropiért dobja.
EQMontoya 2015.04.08 10:38:04
@Tshu-hash: Előző hozzászólásomban van a link. Sajna annak a báziscasconak 150kw a limitje, abból pont kiesel. :(
Amilyennek én képzelek egy driftedzést a Hangyásszal:   Amilyennek Scarlett Johansson képzel egy driftedzést a Hangyásszal:  Amilyennek anyám képzel egy driftedzést a Hangyásszal: És amilyen egy igazi driftedzés a Hangyásszal: A főnixek már csak…..
EQMontoya 2015.03.29 22:40:50
@Nínó Karotta: Hajrá-hajrá! Csak hogy legyen még kis erő: a Gloria épp Törteli Tibi kezei alatt szépül-javul. :)
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
Felgyűlt a sok ki nem vett szabadság, elfogyott az év, szögre akasztom hát a billentyűzetet. Ma még fáért mentünk, s mivel a Kati 190-esének és a foltos állólámpás Mercinek sem elég nagy az utastere, ezért elővettük a tökéletes karácsonyfa-bevásárló autót, a Bianchit.…..
EQMontoya 2014.12.23 21:50:10
@Krisz_: Bio wunderbaum, az! :)