Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistike_

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap eszembe jutott, mekkora palotaforradalmat sikerült kirobbantanom a kommentek között, mikor 2011 elején az írtam, hogy lezárult a PC-korszak. Ideig-óriáig, pontosabban egy-két negyedévig még mintha tényleg minden a legnagyobb rendben lett volna, aztán viszont szépen elhasalt a…..
Vöröshajú lányok Yohanna 2012.10.03 12:21:00
..
Pistike_ 2012.10.03 22:11:59
Az előzmények: 2012. májusában jelentette be Orbán Viktor, hogy negyedjére is megkérdezi a népet az úgynevezett nemzeti konzultáció formájában. A kiküldött 16 kérdés azonban nagyon gyengére sikerült. A kérdések 8,2 millió példányban készültek, ennyi levelet és…..
Pistike_ 2012.10.03 11:39:35
És már ott tartunk, hogy a dolgozó embereknek sincs mit enni... Jó dolog ez, "szükséges".

@lilly.alien: a mai magyar IQ szerint erre szükség van ... Nem fog ez megváltozni 2014-ben sem.
A 4-6-os villamos különleges szerepet tölt be Budapest közlekedésében és városképében. A villamos meghatározza a Nagykörút arculatát, a Nagykörút pedig Budapestét. Ez a világ legforgalmasabb villamosvonala, mely közel 220 000 utast szállít naponta. Itt közlekednek hát az…..
Az új budapesti buszüzemeltetési modell első szakaszát valószínűleg a VT-Transman fogja megnyerni. Az új éra elsőként kiszervezett vonalain 150 Mercedes Citaro típusú buszokkal szolgáltatna a fővárosi referenciával már rendelkező cég.   Az index híréből kiderül, miért…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Íme egy gyönyörű MTI hír: "Kigyulladt egy 38-as autóbusz szombat délelőtt a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utcában - erősítette meg a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI értesülését. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a…..
Nahát, erre azért nem számítottunk ezen a csodálatos reggelen: a hír24 szerint a VV4 nyertese, az azóta a Tv2 kebelére ölelt torpedógatyás Alekosz nemcsak az Összeesküvőkre ugrott be a másik kertévébe, hanem hosszú távra. A hírportál információi szerint az RTL Klubbal éppen…..
ProgBlog Adózzunk önként! 2012.04.24 12:01:00
„Vitam et sanguinem, sed avenam non!”(„Életünket és vérünket, de zabot nem”)A magyar rendek felkiáltása az 1741. szeptember 11-i országgyűlésen Tegnap kaptunk öt új adót – én most azt javaslom, kreáljunk egy hatodikat is! Javaslom továbbá, hogy ezt…..
"A ­szőke villalakó már hosszú ideje erős fájdalmakkal küzd, aminek ­eredetéről semmit nem tudott, most azonban, hogy kiderült, veszélyben van az egészsége, azonnal kés alá is fekszik" - írja a mai Blikk. "Az egészsé­géért és az életéért retteg VV…..
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
Tipp: Horizont Csilla Színorgia egy kőbányai panellakásban Ennél rosszabbul manipulált hirdetésfotót még nem láttam. Sajnos az eredetiből már törölték, de a lovely listingen fönnmaradt. Tipp: Péter Leánykérés…..
Négy új kerékpárutat adtak át kedden a fővárosban, a Budapesti Közlekedési Központ projektjei keretében összességében mintegy 10 kilométernyi útszakasszal bővült a hálózat. Az új szakaszokról a cég képgalériát tett ki saját Facebook-oldalára. Lehet kommentelni az…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Régi filmhíradókat nézni mindig öröm, főleg, ha szórakoztató kommentárok vannak hozzájuk. Ez meg aztán kiváltképp érdekes. Már 4:10-nél is, ahol szovjet és magyar mérnökök egy egészen hajmeresztő metróhálózat-térkép fölé hajolnak értő szemmel, de 4:50-től még…..
  A Mikulás hozott egy új Lánchidat - megszabadították a graffitiktől.  A Szeretem Budapestet Mozgalom utoljára 2009 őszén távolította el a falfirkákat a Lánchídról, nemzeti jelképünkre azonban ismét ráfért egy alapos tisztítás. Ezért a mozgalom tagjai ecsetet és…..
Art of Fashion Arany alma 2011.11.21 20:10:00
 Hallottam már néhány módszerről, melyekkel vizuálisan fel lehet turbózni a notebookokat - például matricák, mintás védőfóliák vagy különböző öntapadós akármik, azonban ami most jön az egészen meglepett... 24 karátos arannyal bevont Macbook Pro és akinek ez nem lenne…..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
Augusztusban magam is szenvedtem nagyon, és Tim Cook - az új Apple vezér - kinevezésének médiahabzása közepette találtam egy jó összefoglalót Jobs-ról. Végül nem postoltam ki. Most, hogy az apple.com is gyászol, végül úgy döntöttem közreadom némi kiegésztéssel.…..
SF.blog Piknik Luke Skywalkerrel 2011.09.08 11:36:00
Volt egyszer egy TV műsor Angliában. A BBC-n futott, 1975 és 1994 között. Gyerkőcök levelet írhattak a műsorvezető bácsinak, kinek mi az óhaja-sóhaja, a szerencsések álma pedig megvalósult. Három kívánság a ködös Albionból - ez volt a Jimmy'll Fix It. Aztán voltak itt elég…..
Az előző rész tartalmábólA Firefox 4 megjelenésével felerősödtek azok a kritikák, amelyek a böngésző memóriaéhségére panaszkodnak. Nem csoda, a Firefox 4 hosszas fejlesztése nyomán számos új funkció került a programba, amelyek önmagában is méretnövekedést okoznának. De…..
Néhány napja adták át a világ leghosszabb tengeri hídját Kínában. A 42,5 kilométer hosszú, nyolc sávos, 35 méter széles, ötezer pilléren álló Qingdao Haiwan-híd, a Csiaocsou-öböl (Jiaozhou) felett fut,  összekötve a kelet-kínai Csingtaot (Qingdao) és a Huangtao-szigetet…..
Pistike_ 2011.07.02 17:38:59
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
PTinfo Tolongás Debrecenben 2011.06.12 11:26:00
Kisebbfajta tumultus alakult ki a legújabb - sorrendben hatodik - debreceni villamostenderen. A Haon tájékoztatása alapján a tíz darab, pályázati dokumentumot megvásárló közül végül hatan tettek ajánlatot. Hatan eddig egyik vidéki villamostenderen sem indultak, így érdekes lehet…..
Pistike_ 2011.06.12 17:51:25
@Káposztakukac: Nah megjelent egy észlény is :D Ebben az országban sosem volt járműgyártás, ugye ? Külföldre mindenünk jó, csak itthonra nem ? Esetleg a te apucid mennyit szakított abból, hogy itt mindent tönkrevágtak ?

Miért van az, hogy bizonyos műhelyek le tudják gyártani saját maguknak a villamosokat ? Utánanéztél, hogy pl. a BKV is képes lenne akár járműveket gyártani ?

Gondolkodj mielőtt IQ-light-ozol, te nagy magyar !!!