Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pusikat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Pánikszoba 2011.02.15 08:00:00
A pánikszoba olyan lakáson belüli bunker, ahová elvonulhatunk kivárni, amíg odakint elül a vihar. Olyan hely, ami ellenáll a fizikai behatásoknak, ahová nem szűrődik be a hang, ahová bezárkózva biztosak lehetünk: nem érhet el minket senki, és kinyitni is kizárólag belülről…..
Az Adobe szoftverek nagyon hasznosak, már-már elengedhetetlenek egyetemi tanulmányainkhoz (főként a terméktervező hallgatókra gondolok itt). Az új CS3-as verzióhoz már az Adobe honlapján viszonylag sok video tutorialt találhatunk és persze mindemellett ott van az a rengeteg tutorial…..
pusikat 2011.01.20 21:38:01
A comment:com napi horoszkópja: Vágó István ma összehívja a Szkeptikusok Társaságát, és nagy nyilvánosság előtti "leszámolást" kezdeményez Ursinyi Julianna tisztán látó asszony, Szegedi Erika főboszorkány és a Bors ellen, amely évek óta gerjeszti az ádándi…..
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
pusikat 2011.01.04 09:14:22
Már elnézést kérek, de mi a baj a mostani "inaktívakkal"?!
Ezeknek az "inaktívaknak" az adó forintjaik is benne vannak pl.az ingyen oktatásban, hogy csak egy példát említsek. Dolgoztak min. 35 éven keresztül, fizették a járulékokat, az adókat. Felnevelték a gyerekeiket, és most miért is élnek? Mit is kéne elvenni tőlük?
Csúnyák, öregek? Aki most fiatal, azzal is ez fog történni, ha nem hal meg idő előtt pl. rákban.

Nem a mostani "inaktívak" nem szültek elég gyereket, (aktívakat) hanem a most aktív korban lévők nagy része, akik tanultak, sokan több diplomát is szereztek, amit szintén a közös kasszából finanszíroztak. Tévedés ne essék nem vagyok a tudás, a tanulás ellen.
Mondjuk sokan nem érnek vele semmit, mert most diplomával , de min. érettségivel lehet elmenni takarítani.

Aki teheti éli az életét, építi a karrierjét, család alapítás helyett. Ennyi "szingli" még sosem volt mint manapság.
Az ellen sincs kifogásom, hogy amíg fiatal valaki, addig szórakozni, karriert építeni akar. A mai körülmények között én is ezt tenném. Mert minden fiatal aki felelősségteljesen gondolkodik a mostani, egyre bizonytalanabbá váló világban százszor is meggondolja, hogy alapítson-e családot.

Nagyon sért, bánt az, hogy pont azoknak szálka a szemükben az "inaktív" korosztály, akiknek lehetővé tették, hogy sok éven át ingyen több diplomát szerezhessenek, felnevelték őket, vagy a szüleiket.

Itt nem az a baj, hogy vannak olyanok, akik a sok évi munka után, a családjuk becsületes ellátása mellett, megérdemelten járadékot kapnak, ami a legtöbb "inaktív" részére ez egy nagyon kevés összeget jelent.
Sokan közülük egyedül, özvegyen maradtak. A fizetni való meg nem csökkent. (rezsi) Spórolni csak az olcsó ki tudja miből van párizsival tudnak sokan. Van akinek a nyugdíja felét elvisz a gyógyszer ára. Habár igaz, minek is veszi meg, mi a csudáért akar még tovább élni, az "aktívak" nyakán?!!.

A baj ott van, hogy az aktív korúak alig 50%-a dolgozik. Az aktív korúak nagy része kénytelen segélyen élni. Miért, mert nincs elég munkahely, ráadásul nagy részük alul képzett is. A segélyek is a közös pénzből, a mostani "aktívan " dolgozók befizetéseiből kerül kifizetésre.
A hajléktalanok ellátása sem olcsó, és hányan vannak? De rövid időn belül még hányan lesznek?!!!

Az "inaktívak" is esznek, laknak, rezsit fizetnek ezzel pedig ugyanúgy fizetik az
AFÁ-t, mint az "aktívak" ami pedig ugye megy a közösbe.

Nem egymásra kellene mutogatni, hanem megteremteni azt a lehetőséget, hogy a munkaképes emberek dolgozzanak, adót, járulékot fizessenek. Nem kéne ingyen osztogatni még a segélyek nagy részét sem, mert aki nem beteg, nyugodtan végezhetne közmunkát a pénzért.

Szorgalmazni a vidéket termelésre, mert egyenlőre a legtöbb vidéki házban füvet nyírnak, és dőlnek össze az ólak..
Akkor nem kéne ezt a sok vacakot enni drága pénzen és nem a multik, meg a felvásárlók hizlalnák a bankszámlájukat. A vidék is jövedelemhez jutna, ha már nem felejtette volna el, hogyan is kell termelni, és a föld mire való. Földet művelni, állatot tartani 70%-ban az "inaktívak" csinálják, és küldik a hazait, a már gereblyézni sem tudó gyerekeiknek.

De hát igen 1989 óta szét kellett verni a gyárakat, üzemeket, meg a jól felszerelt TSZ-ket. Meg kellett szüntetni, idegen kézre kellett adni híres magyar élelmiszer komplexumokat. A legtöbbnek már csak a magyar neve van, de maga a cég nem magyar tulajdon.
Ezt is az "inaktívak" csinálták???

Tudod mit, hagyjuk meg a közszférában dolgozók éves 850 ezer cafeteriáit,a képviselők korlátlan mértékű költségtérítést, az államháztartás egyremagasabb költséget, pumpáljunk a BKV-ba, az OTP bankaba, segítsük Tőkés Laszlót az új pártja alakításába, támogassuk a határon kívüli magyarságot....stb Ezekért szívesen adod az adóforintjaidat, ezeknek ugyan nem jár, de jut!!
Igazad van, ők jobban megérdemlik mintaz aki téged, vagy szüleidet felnevelte.
Nem győzözk sokak naívságán csodálkozni. Mert az naív, aki azt hiszi, hogy Orbán azért harcolt körömszakadtáig, hogy csak 4 évig kormányozzon.
Orbán Viktor 9 évre ad kinevezéseket, központosít, centralizál, 10 millió munkahelyet igért 10 év alatt!!! Akinek van füle, mellé egy kis esze, az érti.

Okoska, ha a serpenyő egyik feléből elveszel, a másikba teszed, még mindig ugyanannyid lesz!!!! Nem csináltál vele semmit, egy petákoddal sem lett több.!!!