Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porogidorka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Színház-ügy Nyári workshop 2008.04.16 14:18:38
Azon gondolkodom most már egy jó ideje, hogy mit kéne nyáron csinálni. Én szívesen foglalkoznék színházzal. Nem tudom, erre a nyárra van-e kilátásban valami nyitott tábor, ami érdekes lehet, de az jutott eszembe, mi volna, ha mi próbálnánk létrehozni valami ilyesmit. Nem gondolom,…..
porogidorka 2008.04.26 14:55:34
kedves palko es tobbiek,

en nyaron a `mindent az alkoholrol` avagy az `alkoholproba` cimu kiserletet szeretnem megcsinalni. ennek lenyege, hogy szinhazra forditsuk az alkohollal kapcsolatos tudasunkat es nemtudasunkat, `tapasztalatainkat` es (elo)iteleteinket- legyenek azok olvasottak vagy filmen latottak, elkepzeltek vagy szemelyesen megeltek. (a vegeredmeny persze a megelt kene legyen.) helyzetek, amikben voltunk, vagyunk, problemak, fizikai es filozofiai hataraink (!), az alkoholfajtak lelektana (pl. te vagy a konyak, mit csinalsz velem?!), tokeletesen jatekosan, kozhelyek es tullepeseik (reszegseg-jozansag), allapotok, hozzaallasok stb stb. elnezest a pongyolasagert, csak nagyon sietve irok. a lenyeg tehat a minel tobb nezopont. nemcsak en nezem a vodkat de a vodka is nez engem, hat ram, hatok ra. (?) ezen otletet pedig ihlette silviu purcarete eloadasa, a pantagruel sogornoje (kolozsvar), jerofejev moszkva petuski c. regrenye, hajnoczy peter irasai, es meg sokan masok. a tema hatalmas, a lehetosegek vegtelenek. amit en szeretnek, nem affele borus magyar szociografia, hanem szemelyes alkoholtortenetek karnevalja. a masik vezerloelv viszont a szemelyesseg lenne, es itt kapcsolodom igazabol a temahoz. engem minden kezdemenyezes erdekel, de olyan projektet, aminek en vagyok az otletgazdaja, tehat felelosseggel tartozom erte, 10-15 embernel tobbel nem szeretnek (nem is mernek) csinalni. nem tudnek tobb emberre igazan odafigyelni, ugy, ahogy megerdemelnek. plane hogy most nagyon eloadasban gondolkozom. tehat ha sokan magukenak erzik ezt a temat, osszuk meg a feladatokat, ha pedig nem, akkor viszont a nyari taboron kivul szeretnem ezt megvalositani. (csak hat nyaron mindannyian kb. ket hetig ernetek ra, tehat vagy-vagy lenne a vege, es az nem jo.) szoval tessek kiabalni, ha valakit erdekel, amit irtam.
Színház-ügy Fórum 2007.08.16 10:53:00
Amíg nem sikerül egy rendes fórum-programot találni és rendesen beépíteni, addig itt a fórumon egy-egy bejegyzéssel tudtok topikot, azaz valamilyen témát felvetni. Az ahhoz írt hozzászólások, azaz kommentek szolgálhatnak addig is a vita helyszínéül.Például ehhez a topikhoz, hogy…..