Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerikak

0 bejegyzést írt és 5336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 új üdvöskéje, tán még azt is meg merem kockáztatni, hogy ikonikus arca, Berki Krisztián éppen az Éden hotel harmadik évadát forgatja a Csendes-óceán partján a Super TV2-nek, de közben az anyacsatorna műsorait is reklmozza, jó katonához méltón. Ennek megfelelően…..
kerikak 2014.11.13 17:44:41
@illyria: bizony, meg az enyémen:)) jajj de ott lennék (de nem a tv-ben)
A döntőben a zsűri már nem szólt bele a dologba, csak leginkább öncélúan poénkodtak, és röhögtek jókat, a nézők viszont szavaztak (hogy hányan, azt nem tudjuk, a tévék nem szokták nyilvánosságra hozni ezeket a számokat), és ennek alapján, teljesen megérdemelten, Pál Dénes…..
Hogy az ez pontosan micsoda, azt nem tudom, én erről a sorozatról mindig azt gondolom látatlanul, hogy olyan, mint a Csengetett, milord, csak sokkal több pénzt költöttek rá, vagy a Gosford Park, kevésbé ismert színészekkel, úgyhogy sosem gondoltam, hogy néznem kéne. De az igazából…..
Mókusélet Ha menni kell 2014.08.28 08:08:24
A Vásárcsarnok mögött dolgozom, ergo minden nap végigsétálok ott és rácsodálkozom az épületre. Gyönyörű és nem csak kívülről. Ha a metróval megyek, akkor az egyetem mellett jövök fel, ami szintén csuda szép, gyönyörű park veszik körül. Ott a Bálna, a Duna parton…..
MAnna Bámulatos... 2014.08.11 15:17:54
...ahogy egy ember a zseniálisabbnál zseniálisabb ötleteit saját maga képes elgáncsolni. Ilyet még sosem láttam közelről. Ahogy ilyen türelmetlen emberrel sem találkoztam. Mindent akar, lehetőleg azonnal. Se időt, se lehetőséget nem ad, hogy az ötlet kiforrjon, megvalósuljon.…..
Mókusélet Akkor és most 2014.08.17 13:55:38
5.-es voltam, nyár volt, nagyon készültem a táborba. Mentem hazafelé, és egyszer csak megláttam a darazsat. Furcsán zümmögöt, nekirepült a térdemnek és már szúrt is. Fájt, de nem nagyon.Hazamentem, megsajnáltattam magam és kész. Másnap reggelre duplájára dagadt.Irány az…..
kerikak 2014.08.25 15:43:00
Ahogy azt jeleztük korábban, a TV2 nem hagyja el a járt utat járatlanért, és nem kísérletezik új műsorvezetővel a hamarosan induló Sztátban sztár esetében: Tillára bízzák a műsort, nagyon helyesen, mivel az ő személyisége tökéletesen alkalmas ehhez a félig sem komoly…..
kerikak 2014.08.12 13:37:10
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
Az ilyen mondatokért érdemes az Édes Életet nézni, köszönjük, de asszem ez már összejött, nem? ..
Mókusélet Még nincs... 2014.07.09 21:20:25
.........döntés, de már tűkön ülök! Folyamatosan gyomoridegem van. Szeretném ezt az állást nagyon. Úgy érzem, hogy ott a helyem, hogy szeretném csinálni, hogy élvezném.   Ma behívott a főnököm: meg vannak elégedve a munkámmal, lehet rám számítani, pörgök ha kell,…..
Királyvár Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben…..
A világot elméletileg simán ketté lehet osztani a Pöcsfej Joffrey-t kedvelők és rühellők táborára, de persze ennél jóval összetettebb kérdés, hogy melyik országban melyik Trónok harca-karakter népszerűbb. Azt, hogy az USA-ban miért kedvelik Joffrey-t, soha nem fogom megérteni,…..
Nem azért mondom, nem vagyok én különösebben prűd, meg elég óvatosan viszonyulok az ezekamaifiatalok dumához, mert amióta világ a világ, a fiatalokról mindig is ment a hasonló szöveg, szóval ennyi erővel az ókor óta már konstans ilyen irányú fejlődéssel eléggé mélyre…..
Dreadfort (mostantól: Rémvár) Azzal nyitunk, hogy Ramsay Snow és egy csaj egy szerencsétlen szőkenőt kerget az erdőben, az meg az aljnövényzetnek és a rendező szemétségének köszönhetően csetlik-botlik, pedig nem kéne, mert két kutya is van a nyomában a szadista üldözők…..
Természetesen ez is spoileres lehet azoknak, akik még nem végezték ki a 3. évadot, úgyhogy csak óvatjával a hajtás után! (Óriásméret itt!) ..
kerikak 2014.04.08 18:50:10
@ThomasGreg: kisujj nekiadta joffreynak miután rájött hogy varysnak kémkedik, aki szép lassan lenyilazta
kár érte, nagyon szép nő volt
Tartottunk egy napot, ami csak rólunk szólt! Egy stúdióban a világ végén fotóztak minket profik. Hozott anyagból dolgoztak,és tudtuk, hogy egyikünk sem Bridzsitbardo úgyhogy EZ VAN!   ..
kerikak 2014.02.17 19:39:14
Tegnap este véget ért a TV2 utóbbi tíz évének egyik legjobb húzása, a Sztárban sztár. Az ismert énekesek bőrébe öltöző hazai sztárok szerepléséről szóló külföldi formátumot a TV2 nem vette meg, hanem sajátot fejlesztett, és jól járt vele. A műsor az első pár adás…..
45 millió forintra akarja beperelni Hajdú Péter Dömsödi Gábort, akivel korábban együtt vezetett műsort. Hajdú azért akar perelni, mert Dömsödi Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyében többek között azt írta, hogy Hajdú Medgyessy Péter volt miniszterelnöknek…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
kerikak 2013.10.14 12:11:05
@délioldal: ez a mondat nekem is nagyon tetszett :DDD
szerencsére a műsorról lemaradtam :)
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
A TV2 Sztárban sztár című műsorában férfi énekesként is kipróbálná magát Soma - írja a Bors. "Érdekel és lelkesít ez a lehetőség, mert így teljesen új oldalamat ismerhetnék meg a nézők és saját magam is - nyilatkozta Soma Mamagésa, aki a műsor miatt éppen…..
Pusztába kiáltott szavak Pff 2013.09.05 11:25:51
Csak nem nagyon írtam ide semmit azóta sem, pedig azért történt egy s más a nyáron, talán a Dűnék az, ami leginkább idekívánkozva, de most már a múlt ködébe vész az is. Most meg puffogok egy sort hogy baszódjatok meg lányok, akinek nem inge, ne vegye magára, de azért…..
kerikak 2013.09.16 13:16:37
@hajdú: ez mondjuk igaz :) ha a gyúrás növeli az önbizalmad akkor hajrá :)
Meglepő dolgot tett tegnap reggel Vujity Tvrtko a Mokkában, no nem a baseballsapkáját vette le, arról azért nincs szó, mindössze nyomatékosan felszólította rendkívül udvariasan megkérte az MTVA vezetőségét, hogy vegye vissza állásába  Szebeni Istvánt. Mint ismert a…..
kerikak 2013.09.03 15:18:52
@RedHotTears: hehe, ez tényleg jó lenne :) inkább nézném szebenit mint truytkót
a Borsot meg nem is értem anno dolgozott a tv2-nek is, minek vennék vissza
A Viasat3 és Viasat6 nézői eddig sem panaszkodhattak a sorozatfelhozatalt illetően, és ez idén sem lesz másként. A csatorna saját gyártású műsorai közül egyet már bejelentett, a Szerelem a láthatáron című műsorban négy celebnő keresi az igazit, majd egy életmódtanácsadó…..
Győzike és Bea asszony nemcsak a Mr. és Mrs. című műsorban, hanem egy napi celebes valóságshow-ban is feltűnhet, ám ingyen fognak dolgozni - írja a Blikk. A lap szerint a második negyedéves „NAV-szégyenlistán" ismét szerepelt Gáspár Győző és felesége, Balla Bea, ami azt…..
kerikak 2013.08.28 11:07:12