Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serpens

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Igazi kis balos punkok 2006.11.22 15:22:00
A szatirikus punk pont az a műfaj, amiért érdemes ilyen versenyeket indítani. Itt nálunk a kisemberek is megmutathatják, hogy mit tudnak, a punk pedig tényleg semmilyen tehetséget nem igényel, viszont annál jobb, minél inkább politikai töltetű a szöveg. És valóban, az unokáim…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Nem ismerjük a kiskőrösi Pátria együttes tagjait, de valószínűleg ők lehetnek a XXI. század elejének legjobb fejei, hiszen ki másnak lenne bátorsága gyorsuló világunkban egyetlen nagyszerű gesztussal újraalapítani a Lordot, a Bikinit és a Beatricét? No és olyan szövegeket…..
A Comment:com úgy értesült, hogy az MTV végleg megszabadulna a bemondóktól, akiket még tavasszal száműztek a földi sugárzású m1-ról, a műholdas m2-re. A fikusz mellett mosolyogva műsort ismertető bemondót úgy néz ki végleg kiütheti a színesen pulzáló önpromó, meg a station…..