Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RadyR

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előhang és beszerzés Amikor a készülék megjelent 2013 augusztusában, egyből elvarázsolt. Elfogott az azonnal-kell-egy-ilyen-de-már érzés. Igaz, az ára akkor az egekben járt: közel 700 dollár volt. Korosodó Defymet szerettem volna lecserélni, s hiába szapultam én is a Motorolát,…..
RadyR 2014.12.02 11:09:14
@][-][alo: pedig ráhibáztál :D SoT = Screen On Time, képernyőhasznált.
Köszi a választ, nagyon piszkálja a csőröm az amcsi ebay-en akciózott Mot X DE, de nekem sosincs szerencsém garanciális ügyekben. Majdnem minden telefonom cserés volt, vagy szervízben dekkolt hetekig. USA only garanciával én nem merek kockáztatni.
    Kék Osztriga, Hightower, Mahoney. Akinek semmit nem mond ez a néhány szó, annak nem tudom ajánlani a most következő cikket.  1984. március 23.-án mutatták be Amerikában a később még hat folytatást megélt Rendőrakadémiát. A kritikusok legtöbbje a pokolba kívánta a…..
RadyR 2014.09.08 13:10:59
@Hoppácska: nem a Csupasz pisztolyra gondolsz? Police Squad! volt az eredeti sorozat (mondjuk az a '80-as évek eleje).
RadyR 2014.09.08 13:11:32
@Void Bunkoid: nyertél.
Belsőség Heti merítés 2013.10.20 10:48:53
Kutyás Olasz Első autó. Jól megvoltunk mi autó nélkül. Aztán mikor meglett a harmadik kutya egyre zihásabb lett összszervezni a mozgást a kutyás barátokkal. Na jó. Kell egy kutyás autó. A Zen navarraviolett-metallic temploma A legmelegebb a keresési fázis volt, mert azt a…..
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
RadyR 2013.01.21 12:37:51
@Mugli: gondolom klikk a borsos cikkre és ott tovább.

@fess86: "[...]és az a három óra, amit együtt töltünk péntekenként,[...]" Ezek szerint 3 óra egy felvétel.
A tegnapi nap folyamán a Slashgear jóvoltából napvilágot látott egy két nappal ezelőtti, az Ekoparty bizonsági konferencián készült lent látható felvétel, amin egy Samsung Galaxy S III típusú készüléken hajtanak végre factory resetet úgy, hogy a telefon stock böngészőjével…..
comment:com A nap képe 2012.03.06 10:00:00
Sok Lost-tetkót láttunk már, de ez mindent visz...
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...
RadyR 2012.01.16 09:35:47
@mav: állítólag Ők ilyesmivel foglalkoznak: www.tothaszfaltplasztika.hu/

Egy kevés tájékoztató anyag is van a honlapjukon.
Mikor kiderült, hogy lesz két napunk a Slovakiaringen, rendes hiénaként elkezdtem ólálkodni. Mennyire miénk, mit lehet csinálni? Lelki szemeimmel láttam magam előtt egy üres pályát, amin akár keresztbe is lehet menni. Ideális lenne egy kis gyakorláshoz, a Sierra startra kész,…..
RadyR 2011.11.30 23:27:37
@geegee: a felső fekete sáv a Totalcar logo mellett nem jelenik meg Nálad? Annak jobb szélén van számláló és link a kis képekre.
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
RadyR 2011.11.04 08:42:43
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
RadyR 2011.01.09 17:49:53
Filmdroid Terry Jones újra rendez 2010.09.15 10:29:00
Terry Jones nevéhez olyan klasszikusok megrendezésre kötődik, mint a Gyalog galopp (Monty Python and the Holy Grail), a Brian élete (Life of Brian) és Az élet értelme (The Meaning of Life), a 80-as évek végétől azonban nem sok mozis produkciót tett le az asztalra, még 1996-ban…..
Emlékeztek még a Space Invaders-panoptikumra? Valami hasonlót találtam ma a szélesnagy világszőttesen, csak a Pac-Man szellemeivel. Az idén harmincéves játék négy szellemének neve Blinky, Pinky, Inky és Clyde, ők láthatók a bal felső sarokban. A többit tessék kitalálni, kettőt…..
RadyR 2010.07.08 08:40:47
@progvog: Ehh, bocs, nem láttam a kommentedet.
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
RadyR 2010.05.21 21:06:15
@[bs]: Ezt nem tudtam, köszi.
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
Belsőség Elindultunk 2010.03.04 20:29:00
19:28-kor a megjavított Pontonnal és az Insigniával elindultunk ideiglenes házigazdáinktól a Hudiksvall irányába. Innen 250 km az út, nagyon várjuk, hogy odaérjünk. Zsolt keni neki, mint állat: kilencvennel megy a hetvenes táblánál. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész,…..
RadyR 2010.03.04 20:52:59
Az új Sherlock Holmes-filmnek többen felrótták, hogy a tisztes, bár kissé különc és enyhén kokainista brit úriember nem átall félmeztelenül verekedni benne. Én lennék az utolsó, akit zavar, hogy egy filmben verekszenek, de ráadásul mindez egyáltalán nem is üt el attól a…..
  Az ökoterror nem kívánt mellékhatása, hogy ha sok vezetőt sikerül megtéríteni az energiatakarékos vezetésnek, megfordul a trend, és egyre kevesebb lesz az udvarias sofőr. Vélemények azonos című írásunkról...
Tanácstalan éppcsak belecsöppent volna a blog kemény magjába, de szombaton egy friss jogsis suhanc mindenféle félelemérzet nélkül, ellenben nagy adag magabiztossággal beleközlekedett az autója oldalába, mikor még a gyerkőcök is ott ültek a hátsó ülésen. És mintha ez már…..
RadyR 2009.11.10 13:34:27
@HUN_Sector: ezt senki sem vitatja. A gond az, hogy a balesetet okozó elhagyta a helyszínt. Ez pedig már cserbenhagyás.
hirdetés A mosógép ránézésre legalább automata volt, de rég ehetett utoljára ruhát, gondolom, ezt használják a bristolosok is gumikéder-puhításra, mint minden jófajta restaurátor. Meg talán a szövetbelsőket is ebben tisztítják, de erre nem mernék megesküdni. A Fagor…..
Vannak sokan, akik a KRESZ eleje táján lévő szabályokat sem olvasták el, pedig a 9.§-ban van egy bekezdés, méghozzá a hetedik, ami kimondja, hogy "Zöld fényjelzésnél sem szabad az útkereszteződésbe behajtani, ha azt - forgalmi torlódás miatt - a zöld fényjelzés tartama…..