Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atlee (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipp: Ha neked is bántja a szemedet ez a csúnyán formázott szöveg, elolvashatod itt is. Természetesen a kommenteket ez alá írd, mert az az oldal még nem aktív. Igen, valóban. A verziószám: 14. Úgy gondoljuk, hogy az Opera Presto-ról WebKit-re történő váltása amit néhány hete…..
atlee (törölt) 2013.03.05 21:50:23
Tipp:Ha folyamatosan összeomlik az Operád, szerkeszd az operaprefs.ini-t (ha nem tudod, hol található az opera:about oldalon megnézheted) bezárt Opera mellett. Keresd meg benne a [User Prefs] szekciót és illeszd be alá a Level Of Update Automation=0 sort, vagy ha már létezik, akkor az…..
atlee (törölt) 2013.02.01 21:57:10
Elsőként is békés, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új évet kívánunk minden Olvasónknak. Egy felemás esztendő Bizonyára sokan, sokféleképpen tudnák értékelni, összefoglalni a norvég böngészőfejlesztő idei teljesítményét. Nincs könnyű helyzetben a…..
Nehezen áll össze az Opera 12.10 vonal, közben csak telnek-múlnak a hetek. Ma megjelent az Opera 12.12 első fejlesztői előzetese. Ez a verzió ismét arra vállalkozik, amire elődje, vagyis megpróbálja minimalizálni a fellelhető hibákat és új szintre emelni a stabilitást. Ezzel…..
A második kiadásra jelölt változat átszakította a célszalagot. Az Opera Desktop Team köszönetet mondott a tesztelőknek, majd hangsúlyozta, hogy az új verzió fontos stabilitási és biztonsági hibajavításokat kapott. Mivel a lehető leghamarabb szerették volna publikussá…..
Az Opera Desktop Team próbálta humorosra venni a figurát, de az igazság az, hogy a legújabb verzióra tényleg ráfér pár javítás. Az Opera 12.11 első előzetesének megjelenése előrevetíti, hogy a fejlesztők egy hibajavító kiadást terveznek elkészíteni. Változások…..
  ajánlatunk sztár DJ-knek akiknek már minden megvoltde mint tudjuk, a csillogásból sosem elég luxus Swarovski DJ fejhallgatók mindössze £1799.99-ért..
A mai RC egyet lép előre és kettőt hátra, a telepítése csak azoknak javasolt, akik nem használják a Vizuális Füleket. Jól példázza, hogy még a kiadásra jelölt változatokban is lehet durva bug. Ismert hibák: Vizuális Fülek bekapcsolásakor összeomlik. Változások…..
Szerkesztőségünk tagjait más-más okból, de végtelenül izgatja a hajbeültetés témaköre (én lassan rászorulok, Zsazsa pedig izgatottan várja, hogy szarul sikeruljön), ezért örülünk minden, a témával kapcsolatos hírnek. A hazai celebvilágból most Hairpyra került a sor a…..
atlee (törölt) 2011.04.07 21:16:14
Frissítés! - 2011. március 25. A mai napon már meg is jelent Androidra az első javított változat. Az újdonságok között a jobb trackball érzékenység, Flash és betűproblémák javítása (CyanogenMod), illetve a Google keresés során tapasztalható esetleges fagyások elsimítása…..
Annak idején, a Windows Mobile fénykorában az aktuális Opera Mobile maga volt a megváltás a gyalázatosan rossz beépített Internet Explorerhez képest. Aztán - párhuzamosan a PC-s piaccal - felélénkültek az események a mobil üzletágban is. Az utóbbi évek két legjelentősebb…..
Jó lenne, ha mindig ilyen gyorsan követnék egymást az előzetesek, de sajnos ez csak egyet jelenthet: Mivel béta már volt, közeleg a végleges és a Choose Operás postban is erre céloztak. De nem akarok feleslegesen találgatni, majd meglátjuk mit tartogat a közeli jövő. :-)…..