Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perkele

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuglóban tanultam vezetni, jól ismerem, tele van jobb kezes utcákkal. Sajnos ezek közül több is elég veszélyes, mert néha egész széles vagy osztott pályás utak is bele tartoznak ezek körébe, mint például a Hargita levelében megjelölt kereszteződés.  Ez persze nem mentesít…..
Perkele 2011.06.08 10:11:24
@tyulámvezer: egy hasonló helyzetben a gyerekeim egy pillanat alatt megtanulták: jobbkéz, balf@sz!
olykor járok a környéken, s eléggé óvatos vagyok. tudom, a meg nem adott elsőbbség jobb esetben a biztosítónál, rosszabb esetbe a kórházban végződik.
Perkele 2011.06.08 10:57:22
@Mikrobi: sajnos túl korán. ovis/bölcsis korukban, amikor egy marharépa a 11. kerületben iszonyatos fékezésre kényszerített. és még a t. 'autóstársnak' állt feljebb, hogy miért dudálok és ordítok.
Megint élőben teszteltünk: a hazai Samsung-képviselet jóvoltából egy vadonatúj, éppen csak megjelent 55 collos óriástelevíziót hozott a posta, ezen próbálgathattuk a cég Smart TV koncepcióját - ami, tekintve piaci súlyukat, megjósolható, hogy dominálni fogja a netes okostévék…..
Találtam egy marék videót 2009-ből, a perpillanat utolsó Redbull Air Race utolsó előtti napjáról, amikor a Breitling Jet Team nevű privát bemutatócsapat karcolta az eget a Duna belvárosi szakasza fölött, és gyorsan összevágtam belőle egy másfél perces klipet. Aztán (megint)…..
A Sanyi által talált csodában talán már nem is a magyar helyesírás ellen elkövetett újabb merényletek miatt fogjuk a fejünket (kezdünk hozzászokni, bár miért is kellene elfogadnunk természetesnek?), sokkal szomorúbb az érintett honlap ügyhöz való hozzáállása. Az…..
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Tetovált lányok Tess Taylor 2011.05.28 09:55:00
..
Perkele 2011.05.29 15:15:23
A japánok különös népek. Bár a világ legjobb motorjait gyártják, szexuális elhajlásaikban és életmódjuk bizonyos aspektusaiban nem szívesen osztozik az európaiságba gyöpösödött ember. Nem csak a feszültséget vezetik le számunkra furcsa módon, de gyakran a szórakozásnak is…..
Perkele 2011.05.26 12:52:18
Kérem szépen csak a pitiáner amatőrök használnak Nokiás dobozt a megvesztegetéshez, s kiderül mindez egy thai reklámból. A Q7 D7 jeges kávé népszerűsítéséhez meglehetősen egyedi utat választottak. Ez a kávé ugyanis a reklámkészítők szerint nem csak frissít, élénkít, de…..
Perkele 2011.05.25 10:34:44
@Bangkok Charlie: Q7? itthon kik járnak Q7-tel? nem minden esetben kötődik a kispénzű törvénytisztelőkhöz a Q7 imázsa.
Öntudatára ébredt majd gazdája ellen fordult egy NOKIA 6310-es telefon. A készülék egy Crazy Frog csengőhanggal végzett tulajdonosával. A holland állampolgár barátai is felfigyeltek arra, hogy a telefon először maga kezdte megválaszolni tulajdonosa SMS-eit, majd módosított a…..
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..
Egy hét alatt kétszer is elnéztünk a Laboratorium Animae előadására, mert hívtak minket. Pontosabban az elsőn azért vettünk részt, mert a társulat megkért rá, a másodikra már azért néztünk el, mert bejött az első. A Sirály után a Pilvaxban kötöttünk ki egy vasárnap esti…..
Perkele 2011.05.24 11:47:18
A Grundban érdemes megnézi a De mi lett a nővel? című Csehov-egyveleget.
www.agrund.hu/20110216_de_mi_lett_a_novel
Kocsmakörnyezet, három nagyon jó színész. Az árban nincs benne sem sör, sem kaja, de nem bántuk.
És a hétvégén vadpörköltes bográcsozás (vagy ahogy a nagyérdemű megszavazza)
Útnak indítjuk Elhagyatott helyek sorozatunkat, melyben bemutatjuk a világ legérdekesebb lakatlanná vált városait, épületeit. Számos oka lehet annak, hogy egy hely elhagyottá/elhagyatottá válik. Egyes helyek a természet erejének esnek áldozatul, földrengések vagy cunamik formájában, mások katonai…..
Perkele 2011.05.20 12:30:11
A vastag zokni nem törvényszerű, de ez esetben Kanadáról van szó, ahova azért nem árt. A Kanadai Téli Túlélőkészlet névre hallgató, kiváló diplomáciai ajándékcsomag négy, eleve magas színvonalú design mellett készülő terméket foglal magába: Lumberjack zokni, három üveg…..
Perkele 2011.05.17 21:14:05
Alekosz apja őszinte ember, és úgy tűnik alaposan ismeri a fiát. Elmondása szerint fia amíg csak egy lány is él a földön addig próbálkozik. Viszonyuk bizalmas, de még az apa szerint sem volt soha egyetlen jó csaja sem Aleknak. Rövid könnyen emészthető délutáni videó. ..
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
Tavaly 20,225 millió forint bevétele volt a községnek helyi iparűzési adóból (ipa). Nem sok, egy, az átlagosnál kicsivel jobb budapesti lakás ára – mondhatnánk némileg felületesen, első olvasatban. De mi nem vagyunk ám felületes elsőolvasók. Hanem számolgattunk egy kicsit,…..
A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem…..
Perkele 2011.05.12 14:41:43
@Haynau: igazad van. lassan 20 éve nyomja a braun az ilyen oral-b fogvibrátorokat is, meg még a palm-ot is ilyennel akarták kirángatni a szarból.
 A községháza előtt álló takaros, rendezett hirdetőtáblán látható ez a lakonikus, valahol a mélyben mégis kétségbeesésre utaló üzenet. Ha jönnek a parkavató ünnepségre, mindenképpen hozzanak magukkal eladó vágómarhát!..
Felháborítónak nevezte a budapesti dugódíj bevezetésének tervét a Magyar Felnőttszórakoztatási Egyesület - leállhatnak a nyilvános pornóforgatások. „Eddig belefért egy laza pipa a Gellérthegyen, vagy egy gyors fésöl a Várban, mostantól viszont a közterületesek…..
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Perkele 2011.05.11 09:57:24
addict Orosz “Facebook” rulett 2011.05.10 10:00:00
Ha már szó volt tegnap az ifjú reklámos tehetségekről, szeretném megmutatni nektek két Miami Ad School tanonc,  Ilya Malyanov and Christian Feist vizsgamunkáját, amiben egy orosz vodkának készítettek nem mindennap online kampányt. A bizarr – de sajnos fiktív – alkalmazásban a…..
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt egy 21 éves kiskunhalasi férfi ellen, - adta hírül a Kecskeméti TV.  A rendőri nyelven megfogalmazott jelentés mögül kivillanó mozaikszerűen összettett…..