Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomtomnemtom

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Börtönbe megy Alekosz 2012.04.16 12:49:00
Rég nem hallottunk a görög csődörről, de most az Új Ász kárpótolt minket. Alekoszt az elmúlt két hétben négyszer büntették meg ugyanazok a rendőrök Érd belvárosban, mire a görögben felment a pumpa.Számon kérte a rendőröket, hogy miért csak őt cseszegetik, erre…..
Érdekes koncepciót találtak ki a Fővárosi Gázműveknél. Október óta a XIII. kerületben több társasházban egyszerre cserélik az összes gázcsövet, csak közben megérkeztek az éjszakai fagyok:Holnap 3 hete lesz, hogy gázszolgáltatás a házunkban Budapest közepén, a XIII.…..
Tomtomnemtom 2011.11.08 10:04:10
@ColT: Ezt gázszolgáltató rendszeresen ellenőrzi, ha nem tömör a csőrendszer, akkor kikapcsolja a szolgáltatásból és a társasháznak meg kell javítania a rendszert. Ezután nyomáspróba, ha minden ok, akkor visszakapcsolják. Na ezen bukott el a ház, ezért húzódik az ügy. Be kell perelni a vállalkozót, hogy nem szakszerűen oldotta meg a javítást, ezért hetek óta fáznak, aminek eü-i kihatásai is lehetnek.
Naiv ügyfél 140 ft/chf árfolyamon vett fel lakáshitelt az Erstétől, és nem érti, miért számolnak fel még ilyenkor is 10 ezer forint kezelési költséget. Sokkal misztikusabb, hogy a törlesztőrészletek általában sokkal durvábban emelkednek, mint ahogy azt az árfolyamkülönbség…..
Dóriék kipróbálták, milyen busszal eljutni Spanyolországba. Röviden: nem annyira olcsó, mint amilyen szar. Hosszabban:Néhány napja érkeztünk haza Barcelonából, ahová ketten indultunk a barátnőmmel nyaralni, szerencsétlenségünkre busszal, ennek a buszútnak a részleteit…..
Tomtomnemtom 2011.08.05 13:22:10
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
Négy fotózáson eddig 398 műtermi minőségű kép született az Én és bringám sorozatból. A budapesti bringás portrégyűjtemény egyre népszerűbb, legutóbb már hosszú sorokban ácsorogtak a kerékpárosok a Dürer kertben, hogy vázon pózolhassanak. Május második felében…..
Gábor egy örök igazságra szeretné felhívni az olvasók figyelmét, vagyishogy használaton kívüli taximegállóban is megbüntetik az embert:A Fővárosi Vidámpark előtt van egy taxi stand, ami használaton kívül van ősztől tavaszig, mivel a Vidámpark zárva tart, ezért a taxik…..
Tomtomnemtom 2011.01.14 15:10:53
@Lewyke: Kívánom hogy egyszer vigyél te is kisgyerekeket párszáz méteren át (ami 1-1,5 óra lesz) és megtudod, hogy lehet velük közlekedni. Az autótól már besétálnak a vidámparkba.
Tomtomnemtom 2011.01.14 15:19:25
@EÖ: Látom nincs 2 év alatti gyereked. Vele annyi, mert a babakocsi már unalmas, az utcán meg minden falevél után megfordul 4-szer, hogy megnézze. Vagy végigcibálod és vörös fejjel kisírt szemmel beérkezel a vidámparkba... pozitív lesz a napod
Tomtomnemtom 2011.01.17 16:28:45
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Arra senki nem gondolt, hogy van nagyobb tesó, 5 éves? A kicsi meg maradjon otthon?
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..