Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csrt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
csrt 2011.07.08 10:08:49
csrt 2011.07.08 23:35:22
@tocibacsi: Kedves tocibacsi!Ezeket az adatokat nem én találtam ki..ezek le vannak írva..én csak bemásoltam különböző szakmai oldalakról.Ha bármi kifogásod van keresd meg a szerkesztőket..és kérlek, hogy ezt a hangnemet mellőzd..mivel én se illettelek téged hasonlókkal..sajnos nehezen tolerálom az olyan embereket akik ilyen nagyszájúak a képernyő túloldaláról..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Január 8-án tartja 28. születésnapját Észak-Korea leendő ura Kim Dzsong Un, a sokat betegeskedő Kim Dzsong Il államelnök legkisebb fia. Bár az ünnepségek fényét beárnyékolta, hogy tavaly december elején vagy szabotázs, vagy az elöregedett sínhálózat miatt kisiklott a Kínából Phenjanba tartó…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
A CoolTV-n a bepálinkázott Laci Betyár élő adásban káromkodik!..
csrt 2011.01.02 22:18:29