Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unimatrix03

7 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik az én tesztjeim már csak ilyen vallomásos szövegek, ismét ezzel kell kezdenem. Az igazat megvallva nem nagyon értettem a rajongást, ami a HTC One sorozatának felső két tagját övezte, főként a formaterv terén. Az általam olvasott, hallott vélemények alapján pedig…..
Tegnap hírül adtuk, hogy a Google 10 napon keresztül akciót tart, minden nap 10 appot árulnak kedvezményesen, mindössze 10 centért (~22 Ft). A mai napi adag kiszivárgott, pontosabban 9 app a 10-ből. Lássuk őket:• Beautiful Widgets• Fruit Ninja• Reckless…..
Unimatrix03 2011.12.07 20:41:01
A Samsung az alábbi másfél perces reklámfilmmel kedveskedett a világnak, csúnya barackot nyomva az elvakult iPhone-rajongók orra hegyére. A két cég között folyó háború senki számára nem újdonság, a videó pedig elég viccesre sikerült - várjuk az Apple válaszát! (Esetleg…..
Tegnap este megérkezett a Gingerbread update a Galaxy S készülékekhez, két hálózatfüggő (Telenor, T-Mobile) és egy független.Telenor: I9000XWJVT/I9000PANJV2 (Android 2.3.4)T-Mobile: I9000XWJVT/I9000TMHJV2 (Android 2.3.4)Független: I9000XWJVN/I9000OXXJV9 (Android 2.3.3)A frissítést…..
Két fura lebegtetés is történt ma: Art Russ, az AndroidPolice-tól tegnap este az alábbi sejtelmes kinyilatkoztatást tette Google+ oldalán "a holnapi nap NAGYON jó nap lesz egy fagyira. Esetleg egy fagyiszendvicsre."Az Android Central pedig azzal a fülessel állt elő, hogy a…..
Unimatrix03 2011.08.12 08:33:54
@Steve Jobs-bá: Hát, ha jól gondolom, akkor Samsungot vettél (valamilyen SGS változat). Ezekben minden benne van amit keresel (Időjárás, Tőzsde, naptár). Facebook, twitter a marketből. Mail progi widget is van, de olyat én nem használok, azonban csak óvatosan a sok widgettel, mert egyrészt idővel nem fogod annyit használni, másrészt viszik az enerdzsit.
Unimatrix03 2011.08.12 08:34:48
@Steve Jobs-bá: Ja és gratulálok a döntéshez, remélem nem bánod meg. Nem rossz az alma, csak nem Androidosoknak készítik :D.
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
Unimatrix03 2011.06.15 14:59:36
@Noname Cowboy: Nekem simán összedőlt SGS-en a 2.3.4 úgy, hogy csak óvatosan.
Androlib blog. Bipp! Apple WWDC 2011.06.06 22:00:00
Nyugalom. Ez itt még mindig Android blog de mivel sokat hallottam mostanában az iOS új értesítési rendszeréről, amit az iOS 5 kap, gondoltam megnézzük mit mutatott be az Apple a WWDC-n. Illetve egy évben egyszer nekem is lehet flame wart kezdeményezni :) Nos, ahogy vártam csont nélkül…..
Magyarósi Csaba index.hu újságíró, Appleblog blogger és Apple fan szerint az Android növekedése megtorpant. Ilyen még nem volt. Most hogyan lesz? Mindezt képes volt leírni csak azért, mert 4-5 nappal ezelőtt a Nielsen kiadta az amerikai piacról a legfrissebb felmérését. Ezzel nem is…..
Unimatrix03 2011.06.03 09:16:07
@readya: A WP7-ben igenis van rendes Copy&Paste legalábbis annak, akinek sikerült NoDo-ra (vagy valami ilyesmi) frissíteni. A napokban vettem egy LG E900-at, mert olcsó volt (és szakmai szemmel érdekelt a dolog). Nagyon tetszett a WP7. A bemutatótól fogva fikázom, de használva a telefont azt kell mondjam, hogy korlátozott, de amit csinál azt 99%-ban jó. Volt néhány megakadás, egyszer még újra is indult, de azért elsőre nem rossz cucc.
Már nagyon várom a Mango-t, addig is az asszony, aki az Androidot visszadobta lecsapott rá. Ebből csak azt a következtetést kell levonni, hogy mindegyiknek megvan a saját célközönsége.

Amúgy meg nem kell betojni, ha az Android nem növekszik tovább. Nem lehet a végtelenségig növekedni és amíg nincs senki döntő többségben nem jár úgy mint a Nokia (értsd nem tunyul el).
Unimatrix03 2011.06.03 11:08:35
@readya: A market továbbra is csapni való. De ebben kizárólag az MS a hibás, mert a rendszer a koktél receptes alkalmazáson túlmutató alkalmazások megírását nem támogatja. Játék és kész. Pl. nem lehet rendes dialer-t írni, mert nem lehet hozzáférni a kontaktokhoz. Nem lehet eMatrica rendelő alkalmazást írni, mert nem férsz hozzá a bejövő SMS-khez. Egy Tasker kaliberűről aztán ne is álmodjunk.

Ezért írtam, hogy amit tud azt nagyon jól tudja, csak korlátos szegény. A rossz hír, hogy a Mango sem fog mindent elréhetővé tenni.
Androlib blog. Bipp! Kommuna 2011.01.05 12:44:00
Olvasói levél, ellopott SGS2:"Sziasztok!Tudom nem szokványos amivel megkereslek benneteket,de mivel tudom köztetek is van nagyon sok telefon guru ezért kérlek bennetek,hogy segítsetek nekem.Egy hónapja kaptam a férjemtől egy samsung gs 2-őt a szülinapomra,sajnos a tegnapi napon…..
Logan MCV-t vennék A 7. napon ... 2011.04.28 21:12:00
Válság van. Ilyenkor az emberek nem vásárolnak, a kereskedő álla pedig, elméletileg, felkopik. Az ember azt hinné, hogy minden beeső ügyfélért verekedni fognak. A valóság az, hogy ez nem így van. 6 kereskedésnek küldtem el az ajánlat kérésemet. További nem számoltam hány (kb.…..
Logan MCV-t vennék 5. nap 2011.04.27 19:19:14
Csillagok, csillagok Megnéztem az NCAP töréstesztet. Az eredmény lesújtó és nagyon elgondolkodtatott. Történt ugyanis  még tavaly télen, hogy a nyílt egyenes úton haladva, mit ad Isten, egy autó haladt előttem valamivel lassabban. Megelőztem. Illetve csak akartam, mert amikor…..
Gondolom nem ér meglepetésként, ha azt mondom, hogy odaát minden második autó Logan. Lehet, hogy nem minden második, hanem csak minden harmadik, lényeg, hogy rengeteg van belőlük.  MCV kevesebb volt, de azért abból is láttam szép számmal. Dusterből viszont a 440 km-es utamon…..
Logan MCV-t vennék A kiválasztott 2011.04.24 19:30:58
 A dacia.hu tartalmaz egy tervező funkciót. Nem olyan nagy a lehetőségek tárháza, hogy elvesszen az ember benne, de az alábbit állítottam össze: AZ ÉN TERVEZÉSEMVerzió3 790 000 FtArctic 1,5DCI 90LE 7sz.Tulajdonságok :Férőhelyek száma : 7Motorizációk :…..
Logan MCV-t vennék Második nap 2011.04.23 22:30:00
 Tegnap megkaptam második levelemet (az első, úgy-e a tomi car-os volt). Ezúttal M. István értékesítési manager a Formont Autó Kft.-től, írt egy rövid levelet: Tisztelt ... Levente! A jelenlegi autójának a beszámítási árához szükségem lenne a motor típusára…..
Logan MCV-t vennék Első nap 2011.04.22 15:59:00
Az ötlet, hogy naplót vezessek egy mindennapravalami.blog.hu-n talált történetet olvasva jött. Gondoltam, leírom a tapasztalatokat, hátha okul belőle valaki a későbbiekben.A tegnapi Renault Hungáriának küldött levél mellett elküldtem még pár kereskedőnek, hogy né milyen…..
Logan MCV-t vennék Tegnap (-1 nap) 2011.04.22 15:54:00
 Kb. 6 hónapja tudjuk, hogy egyik reggeli kávénk túl szenvedélyesre sikeredett és nyaralás helyett gólyát várunk. Nem először, hanem immáron negyedik alkalommal jelenkezett be ez a béka evő.Lényeg az, hogy kinőttük az autónkat és tegnap arra a következtetésre jutottunk…..
Az alábbi sztorit nem én írtam, de elég tanulságos ahhoz, hogy Ti is elolvassátok!Így dől be az autópiac – vettem egy Daciát Azt gondoltam, új autó vásárlási szándékommal „én leszek a király”, de rájöttem, még én lehetek hálás, hogy elkölthettem…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
Tegnap került ki a netre egy 2.3.3(!) verzióval készült Samsung Galaxy S ROM. A rossz hír az, hogy egyelőre KIES-en keresztül sehol sem elérhető, ezért számomra ez béta release-t jelent (végleges kiadásnak akkor tekintek egy ROM-ot, ha legalább 1 országban, legalább a független…..
A netes, symbianos és iOS alkalmazás után, végre megérkezett Androidra is a hivatalos Forma 1 app. A száguldó cirkusz rajongóinak kötelező, hiszen több információt kapunk, mint a TV-n keresztül. Élőben követhetjük az eseményeket illetve folyamatosan friss adatokat kapunk az adott…..
Többen kérdeztetek az elmúlt időszakban az újabb és újabb ROM-ok ügyében, ezért gondoltam írok pár sort erről. Illetve azt vettem észre, hogy egyre több Galaxy S tulajdonos van, de sokan nem használják az apró, de annál hasznosabb kényelmi funkciókat, amiket a Samsung által…..