Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jani.m

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körbenéztünk a piacon, hol mennyibe kerül meglévő, hűségidő nélküli ADSL előfizetés esetében a legizmosabb 25megabites csomagokra történő szolgáltató váltás. A 25megabites ADSL csomagoknál a letöltés maximum 25megabit, míg a feltöltés maximum 5megabit. A csomag…..
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
Az Invitel felvásárolja a Fibernetet, így a UPC is terjeszkedhetA UPC a jóváhagyott tranzakció után jóval több mint százezer újabb háztartáshoz juttathatja el szolgáltatásait.A UPC Magyarország Kft. (UPC) a mai napon bejelentette, hogy megállapodást írt alá az Invitel Holding S/A…..
Rendelj csomagot a diginél és kapj mellé ingyen agyvérzést. Expressz, Online, ajánlva. Elképesztő, hogy kis hazánkban, vagy a világon bárhol előfordulhat ilyesmi. De komolyan. Először arra gondoltam, hogy írok egy vaskos posztot, amiben körvonalazom a hazai ISP-k…..
Nyilván nem szándékos átverés a UPC-től, hanem buta önszívatás, de ha az ember a weboldalukon meg akarja rendelni a 4000 forintért hirdetett kedvezményes szolgáltatáscsomagot, egy csomó adat megadása után derül ki, hogy a kedvezményes csomag nem is rendelhető meg online.…..