Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körülmetélt Rajherceg

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Körülmetélt Rajherceg 2012.02.01 23:56:22
Officespotting Nike 2011.12.19 07:00:00
Bérlő: Nike Magyarország Bérlő profilja: Ruházat, sportszerek Irodaház: Bécsi Corner Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 33…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.12.19 23:25:04
Egy 23 éves zenekarnak már nem feltétlenül kell megmagyaráznia minden lépését, kivéve, ha Magyarországon zenél. A szakma és a rajongók egy támogatói szerződés aláírásába vagy egy zártkörű koncertbe is képesek olyan dolgokat belelátni, amikről pedig szó sincs, kezdve az…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Most sokakban felmerülhet a kérdés: Villamos New Yorkban? Ha Amerika, ezt a szót általában San Franciscó-val kapcsolatban szokták emlegetni. Ezután sem lesz másképp, hiszen nem az MTA (Metropolitan Transportation Authority) bővítette szolgáltatásait, csupán egy egyszerű szóviccel…..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.12.05 10:30:13
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
Brian Atwood 2011-es resort kollekciójához készült a lent látható videó. Nincs kétségem, afelől, hogy ez a videó mindenkit leköt... Íme egy újabb példa arra, hogy kell jól reklámozni. Hozzávalók ez esetben: egy szép nő, egy gyönyörű cipő és egy nagy adag…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.11.17 16:11:30
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.11.15 23:19:00
Szerda este már elmondtuk, hogy hét év szünet után megjelent a második Sickratman-nagylemez A nagy Én címmel. Hogy kicsit több információt is adjunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, ezért szereztünk három dalt az albumról, amiket most itt rögtön meg is lehet hallgatni. A…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.11.03 22:56:19
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Különös szelekció tapasztalható az elszámoltatási kormánybizos munkájában. Vannak ügyek, ahol már néhány százezer forintra, vagy egy sok évvel ezelőtti, esetleg vitatható egyetemi szolgálati autóbeszerzésre is pitbullként veti magát Budai Gyula kormánybiztos, míg más,…..
A múlt héten a VV5 nyerte a tévés valóságshow-versenyt, persze ez nem nagy meglepetés, de azért nézzük a számokat. A szeptember 16-i beszavazóshow-val induló Összeesküvők első heti eseményeit átlagosan háromszázezer 18-49 év közötti néző követte figyelemmel.Ez hétfő és…..
Van az úgy, hogy sikerül megfelelő zenei aláfestést találni egy kis színes hír alá, és előfordul az is, hogy nem. A CNN-nek szeptember elején nem jött össze a dolog, amikor egy 103 éves fekete dédnagymamát mutattak be, amint éppen autót vezet. UPDATE: az előző videó helyett…..
Laci barátommal úgy döntöttünk, hogy ma zúzapörkölt készítése közben elvégzünk egy igen egyszerű tesztet. Már régóta terveztem, most végre megcsináljuk.A kaja alapanyag vásárlás közben vettünk 6 db olcsó sört, ezeket fogjuk letesztelni, hogy valóban rosszabb-e az ízük,…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.08.15 10:22:50
Lángoló Gitárok Inni a Szigeten 2011.08.12 15:35:00
A Szigeten könnyen lehet inni, és mellesleg a Szigeten kell is inni. Lényegében az egész e köré van felépítve, és emiatt még koncertet is nagyon nehéz úgy végignézni, hogy nincs az ember kezében egy jó sör. A közhiedelemmel ellentétben amúgy a fesztiválon nem különösebben…..
Érdekes kérdést vetett fel a Cadbury csokimárka legújabb reklámja, amelyben a különleges eljárással készült, Bliss márkanevű csokijukat hirdették. Első pillantásra inkább csak bénának tűnik a reklám, amelyben a szupermodell Naomi Campbellt szembesítik azzal, hogy az ő ideje…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.06.06 15:25:30
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.05.13 11:29:23
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.05.10 15:00:39
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.04.17 21:01:09
Lassan szivárogtak annak idején a hírek, hogy a Másnaposok (Hangover) című film folytatása Thaiföldre fog vezetni.Ez elsőre is jó ötletnek tűnt. Később ez már egyáltalán nem volt titok, mikor néhány paparazzinak sikerült lefényképeznie a filmből jólismert három főszereplőt…..
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Körülmetélt Rajherceg 2011.03.05 13:00:41