Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vad.Korte (törölt)

0 bejegyzést írt és 1072 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahol fát vágnak, ott forgács is van, ugye, illetve az nem hibázik, aki nem is dolgozik. A Kód című RTL Klub-vetélkedő pénteki adásában sikerült egy meglehetősen véleményes kérdést is betolni, amit egy sasszemű közlekedésbuzi olvasó ki is szúrt, és jelzett is nekünk,…..
Vad.Korte (törölt) 2012.11.20 09:19:58
@sevylor:
Erre gondoltam.

@sixx:
Nem értem értem a problémát. Temeg nem érted, mit nem értek. elbeszélünk egymás mellett. De nem baj, ennyire nem fontos ez az egész. A napifika megvolt, ennyi. Elő a zsepit!
Vad.Korte (törölt) 2012.11.20 09:35:32
@sixx:
Ez a kritika ÍGY kötekedés. Ennyi. Mintha azt mondanám, a hozzászólásod hibás, mert nem találod a shiftet. Formailag igazam van, de azért értem, mire gondolsz. :-) Ez van ezzel a kérdéssel is. Hozzátehették volna, a háború után, vagy ahogy te mondtad, a ma működők közül. De ugye a válaszolókat ez nem zavarta meg, nem zavarhatta meg. Vagy tán előjöttek a 7-es trolival? De te írtál ebből egy csinos posztot, megy a kommentekben a paláver, célodat elérted.
Vad.Korte (törölt) 2012.11.20 09:36:15
@Kósza szellem:
Ezen még gondolkozz egy picit...
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
Vad.Korte (törölt) 2012.10.30 14:24:59
@Bloodscalp:
Jogos! Én igazán Megasztár rajongó voltam. Pedig se tinilány, se unatkozó nagymama nem vagyok. Sajnos évek óta vállalhatatlanok ezek a műsorok. Egy-egy viszonylag jó énekes feltűnik, hogy aztán eltűnjön, de Caramel v Rúzsa Magdi kaliberű énekes nemigen van. Janicsák Veca, Radics Gigi, esetleg ez a Gergő gyerek. De most én szenvedjek végig egy 3 órás műsort a rengeteg reklámmal és a sokkal fájdalmasabb katasztrofális fellépőkkel azért a 2 percért? Na nem. Felteszek egy CD-t, fogok egy könyvet, ennyi.
Vad.Korte (törölt) 2012.10.30 15:30:52
@MosoMasa: :-) Én is így érzem.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Vad.Korte (törölt) 2012.10.25 16:56:07
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Mi híres panaszkodók vagyunk. Híres széthúzók, acsarkodók, vádaskodók. Két magyar -- három párt. Csak az érvényesül, aki negatív kapmányba kezd.

Pont az általad említett évben vetette be a ballib a nyugatról ismert gyűlöletkampányt, importáltak hozzá egy szakértőt is. Egy pozitív kijelentésük nem volt, nem azzal kampányoltak, hogy ők milyen jók, hanem hogy az ellenfél (ellenség?) milyen rossz. De ugyanígy említhetnénk a "Rosszabbul élünk, mint 4 éve" dumát, vagy az "ELKÚRTUK" feliratú pólóban rohangászó szimpatikus aktivistákat. Vagy egy hajdan volt SZDSZ nevű párt elnökét, aki azzal kampányolt, hogy a szpotban hazugságvizsgálóra köttette magát, és azt mondta, ő hogy szereti Orbán Viktort, a mutató meg táncolt. Folytassam?

Itt _CSAK_ negatív kampánnyal lehet nyerni, az emberek nagy része nem valakiRE, hanem valaki ELLEN szavaz. A FIDESZ szavazó attól az, mert az MSZP ellen szavaz, és fordítva.
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Minden nagyobb zenekarnak meg van az a nagybetűs slágere, amit akkor sem tudnának már 20-30 év után rosszul játszani, ha direkt ez lenne a céljuk. Na, a Guns N' Roses pont nem ilyen, mivel a lassan a kiránduló ovisok közé tévedő szipus hajléktalan megbecsülésével rendelkező Axl…..
A Blaha Lujza teret szinte mindennap érintem, mivel a közelében dolgozom, és mivel nekem a munkámhoz szükséges, ezért többnyire autóval megyek. Sokszor eszembe jut, hogyan lehetne jobban megoldani az itteni közlekedést, de mivel mostanra már (szerintem jogosan) elvárás lett a…..
Időutazás rovatunkban a Mai Manó Házban korábban bemutatott nagy sikerű kiállításaink anyagából válogatunk. A Guggenheim ösztöndíjas Joel Meyerowitz számos kitüntetés birtokosa, tizenkét könyv - 11 fotóalbum, valamint egy, az utcai fényképezés történetét feldolgozó kötet…..
Vad.Korte (törölt) 2012.09.11 15:06:26
@Mai Manó Ház:
Hát tudod, lehet politikai véleményt intelligensen is megfogalmazni. A trollokat én is kipenderíteném a homályba. Azon meg ne csodálkozz, hogy nem jön senki kommentelni, ha eleve kitiltással fenyegetsz, és a bent hagyott kommentek is túlzott szigorúságot sugallnak. A fotók jók, hiszen egy hivatásos fotóművész készítette. A téma nagyon is megrázó. Ilyen keretekkel, ennél érdekesebb hozzászólásokat nem fogsz kapni. Szerintem.
Subba Eközben Sárváron 2012.09.05 16:27:27
részletekért katt ide ..
Vad.Korte (törölt) 2012.09.06 13:17:05
Filmdroid Hopkins, mint Hitchcock 2012.07.24 10:12:00
Két film is készül Alfred Hitchcockról, a Lifetime égisze alatt formálódó projekt szeptemberben landol a tévé képernyőin, a másik 2013 elején kerül a mozikba. Ebben Anthony Hopkins játssza a legendás rendezőt, a történések pedig a Psycho forgatásának a környékén zajlanak.…..
Vad.Korte (törölt) 2012.07.24 15:02:44
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Vad.Korte (törölt) 2012.07.06 15:30:05
@Óbester: Ez az egyik dolog, amit nem értesz, meg a többiek se. Ha ez a légtér a kijelölt dohányzóhely, nem megyek oda. Minden ok. De ha vannak, akik szerint nekik nem lehet diktálni, mert ők ott dohányoznak, ahol akarnak, akkor bizony már a dohányos van eltévedve, ugyanis neki kell alkalmazkodnia, hogy ha nem tetszik, hogy itt nem lehet dohányozni, nem jön ide. Bizony.

Az a kérdés, ki sérti kinek a jogát, egészségét.

Szent ütődött, aki nem akarja szívni mások mocskát? Akkor én az vagyok. Meg a fele ország.
Vad.Korte (törölt) 2012.07.06 15:41:29
@Óbester: Standard falanszteri propaganda? Jó kis szó. Mint a jeki-jeki-vabang.

Érthető módón fáj, hogy jogot veszít a dohányos társadalom. Szerintem túl sok volt. Most megy a picsogás, hogy jaj, süt a nap, meg esik a hó, aztán majd belenyugszik mindenki, hogy az alkalmazkodás legyen kétoldalú, ne csak a nemdohányosoknak kelljen már nyelni a füstöt. Egyszerű.

De mondok egy példát. A mi irodánkban sokan hoznak ebédet otthonról Íratlan szabály, hogy a párolgó pacallal, halpörkölttel, gombás rizottóval nem ülünk be a többiek közé, mert az ételszag egyszerűen zavaró. Nem káros, csak zavaró. Ezért a srácok a házikoszttal elbaktatnak egy tárgyalóig, amit aztán az utca felé lehet szellőztetni. Élni és élni hagyni. Senki nem szól egy szót se. Nem értem, a cigarettánál miért nem lehet ilyen egyszerűen csinálni ugyanezt?

Itt nálunk, még mindig házi példa, van kijelölt hely, a cigisek odasétlnak, és ott dohányoznak. És nem téma. Senki nem pampog, mert neki joga van dohányozni, emg is teszi, nekem jogom és lehetőségem van elkerülni azt a helyet, és meg is teszem. Kész. Nem bonyolult.
Vad.Korte (törölt) 2012.07.06 15:52:17
@Óbester:
A kérdés az, lehetőséged van-e gyakorolni azt a jogodat, hogy dohányzol. Mert azt nem tagadja senki, hogy te ezt megteheted. A te pénzed, a te egészésged, a te szagod. Van? Van. Azért ez egy extrém helyzet, de mondjuk hogy odasüt a nap, az csak ebben a két k*rva meleg hétben gáz. Ősszel jól fog esni.

S nekem van-e lehetőségem gyakorolni azt a jogomat, hogy úgy közlekedjem, szórakozzam (étterem, kocsma, színház), stb., hogy nem szívok dohányfüstöt, ha nem akarok? Nos, amíg a dohányosok nincsenek elválasztva a nemdohányosoktól, addig nincs lehetőségem. Mert utaznom, dolgoznom muszáj, szórakoznom jog, de ha bárki bárhol rágyújthat, nincs biztosítva ez a jogom. Ezért az elválasztás. Ezért a kalicka, hogy amikor én hazamegyek, át az udvaron, élhessek a jogommal, hogy nem szívok dohányfüstöt. A gettósítás jó szó, de nem igaz. Nem kényszerít téged senki, hogy oda bemenj. Arra kényszerítenek, hogy bemenj dohányozni. Ezt viszont nem -- hibás módon mondott -- "rasszista" indokokkal teszik, hanem azok védelmében, akik élnének azzal a jogukkal, hogy nem szívnak dohányfüstöt.

Az jogos érv, hogy kettőn áll a vásár.
A napokban egy bulvárlap újságírója információt kért a masszázsblog szerkesztőségétől, mert az erotikus  masszázsról akart írni a férfiak szemszögéből. Megkapta, aztán valahogy mégsem az lett belőle, aminek indult, mert a tanult hölgy elakadt a legostobább trollok szellemi…..
Vad.Korte (törölt) 2012.06.25 17:28:51
@Freeminute: Kösz... :-)

Az is baj továbbá, hogy az emberek szeretnek általánosítani. Ismerek két skodást, aki kalapban vezet, akkor a skodások _mind_ kalapban vezetnek, és ha látiok egy harmadikat, lehet mutogatni, hogy lám, lám, a skodások _mind_! Ugyanígy vannak a "minden nő..." és a "Pasik mindig..." kezdetű mondatok, amik ugyanennyire igazak. Valaki írta feljebb, hogy van férfi is, nő is ilyen is, olyan is. Szerintem is ez igaz. VAn, akinek semmi bnem elég, van, aki képes kompromisszumot kötni, és van, aki csak szenved. Ez utóbbit nagyon nem kéne...
Pár napja a városban felbukkanó ipari szállításokról láttunk néhány képet, most következzék egy-két BKV-s fuvar, nem kevésbé érdekes járművek elmúlt pillanatairól! Ha csak simán megkérdezném, hogy "a Budapest-Budafoki Helyiérdekű Villamos Vasút 1912-ben gyártott,…..
A héten volt villamos, volt helikopter, itt az ideje némi gumikerekűnek is (bár természetesen tudom, hogy a tegnapelőtti Mi-24-nek is van kereke). A múltkori csilli-villi oldtimerekhez képest most kevésbé csillogó jószágok jönnek, olyanok, melyek gyerekkoromban meglehetősen…..
Volt már kép az Urbanistán a bombázás előtti Budapestről, s volt kép a bombázás utániról is. Ilyen még nem volt. A Fortepanra felkerült egy csomó kép, amelyet a Magyarországot támadó szövetséges bombázók legénysége készített "munka közben". Dani a Dunai-szigetek bloggere…..
Vad.Korte (törölt) 2012.06.20 15:31:33
@delejes: Senki sem b*szakodhat a kis vízilóval. Senki sem.
Év elején mi sem hallgathattuk el az NBC csacsiondós trashreality-botrányát: a TMZ ugyanis kiteregette, hogy a Fear Factor című realitysorozatban egy ostoba ikerpárnak 24 órája a napon rothadó szamárspermát és csacsipisit kellett korsóból innia, hogy megnyerhessék az 50 ezer…..
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
Vad.Korte (törölt) 2012.06.06 12:51:10
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Vad.Korte (törölt) 2012.06.04 08:46:32
@manes: Nem. Én se néztem. Elég itt elolvasni, mi volt szar. :-) Ha fekszem három órát és nézem a plafont, már többet tettem az egészségemért.
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
Vad.Korte (törölt) 2012.05.31 11:14:48
@rockseiaXLL: Nem bizony. A kötekedésről szól.
Sorkizárt Evribágyi dánsz 2012.05.24 18:13:00
Az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben egy kiemelt kultúrális esemény. Ehhez mérten megdöbbentő produkciókat is láthat az ember fia/lánya. Sportnyelven szólva nevezhetnénk akár a zene Európa Bajnokságának is. Aki nézi, annak lesz egy kedvence, ha akarja ha nem.…..
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
Vad.Korte (törölt) 2012.05.21 15:02:52
@spontan: Viccelsz? A feléért elvállalnám...