Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brumeszkosz

0 bejegyzést írt és 475 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök arra a kérdésre kereste a választ a Magyar Nemzetben minap megjelent esszéjében, hogy mit tehet Magyarország a nemzetek feletti globalizmus fenyegetésével szemben, amelynek az ideológiája a nemzeti-vallási és családi közösség állítólagos felbomlasztására szolgáló liberalizmus? A…..
brumeszkosz 2020.09.23 13:06:31
@nemecsekerno_007:
A moslék az amit otthon eszel!! Az ellenzék inkább költse a pénzt mint ellopja mint a cigány elmebeteg diktátor!!
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
brumeszkosz 2019.01.30 16:10:05
@Polgar Istvan:

Ez pontosan így van más márkaszervízek szerelőinél is!!! PL Vaillant. Volt esetem velük kétszer is!! Ezek nem ismerik a tisztességes munkát, pláne a tisztességes árat.
Vegyenek vissza annyit Magyarország uniós támogatásaiból amennyit a Sargentini-jelentés "értelmezésére", az erről tervezett, az Európai Uniót  lejárató "tájékoztató kampányra" költ Orbán Viktor kormánya – javasolja az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője Guy Verhofstadt. A belga…..
brumeszkosz 2018.09.22 16:40:08
@CSAK A HALOTT LIPSI A JÓ LIPSI: Nem a magyaroknak nem tetszik!!! Csak a fid-ss bunkóknak nem tetszik!!
Egyre több jel mutat arra, hogy központi utasításra küldözgetik a közmunkásokat határvadásznak. A legfrissebb hír szerint egy nyolc hónapos terhes közmunkás nőt kötelezett arra a helyi munkaügyi központ, hogy vegyen részt egy határvadász-tájékoztatón, mert amennyiben nem megy el, akkor fogják és…..
brumeszkosz 2016.09.29 18:49:00
Mint az közismert, az élet sokszor utánozza a művészetet. A Tanú című film ma a velünk élő rögvalóság...
Nem is olyan rég igénybe kellett vennem a BKK szolgáltatásait, siettem, az eső zuhogott, mindenki ugyanannál az automatánál állt sorba. Odajött egy ember, aki a Fedél Nélkül című újság mellett jegyeket is árult. Ha a jegy jó: Megúszom a sorbanállást. Ha rossz, akkor nem kell azon izgulnom, hogy a…..
Emily Ratajkowski saját bevallása szerint is szeret pucérkodni, így minden alkalmat meg is ragad, hogy hódolhasson eme szenvedélyének. A Harper's Bazaar augusztusi számában egy fehér lovat ül meg anyaszült meztelenül. Mona Khun készítette a fotókat...
„A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal…..
brumeszkosz 2016.07.09 20:16:56
@Mr. Waszabi:

A fide-ss barmok nem tudnak gtondolkodni!! Az agyuk orbán geci cigány seggében van!!!
odzegyorgy Mi is az a Brüsszel? 2016.07.04 10:15:22
Brüsszelről mostanában sokat beszélünk, persze, jelképes értelemben. Kormányzati politikusok egyre többet emlegetik: „Brüsszel nem hallja meg az emberek szavát”. „Brüsszelnek üzenjük…” És ilyesmik. Brüsszel fogalom lett. A rossz fellegvára. Ahol mindent elrontanak. Ezért üzenünk Brüsszelnek. Hogy…..
Miközben a kormány azt kommunikálja, hogy nemzetközileg is versenyképes felsőoktatást akar, az oktatók bére megalázó, a kutatói előmenetelhez pedig hiányoznak az alapvető feltételek. Ahelyett, hogy elsődlegesen ezeket a problémákat orvosolnák és a magyarországi egyetemek kellő pénzt kapnának a…..
brumeszkosz 2016.02.11 18:45:23
@BircaHang Média:
Eltudnál húzni innen a kurva anyádba ,ugyan azon a lukon amelyiken kibújtál???
Barna hajú lányok Masha 2016.02.09 04:30:00
brumeszkosz 2016.02.09 19:12:39
 ..
brumeszkosz 2016.02.01 18:54:33
@bandigyerek:
Ha egyszer egy ilyen nőd lett volna abba beledöglöttél volna , de kár hogy nem volt te kretén!!! Fikázd a sajátodat otthon!!
Huszonnégy órás késéssel néztem meg a Galambos Lajossal készített interjút. (Az érdeklődésre való tekintettel ismételte meg az ATV.) Néztem a karikás szemű zenészt, aki legalább tizenöt kilótól „szabadult meg” a vizsgálati fogságban, és sajnáltam. Egészen addig, amíg sztorizgatva elmesélte, kamasz…..
Bár a Fővárosi Választási Bizottság korábbi határozata teret engedett a budapesti olimpiai rendezésről szóló népszavazási kezdeményezésnek, a Kúria döntése azonban ezt megváltoztatva megtagadta a népszavazási kérdések hitelesítését. Maga az indoklás egyenesen nevetséges,…..
brumeszkosz 2016.01.29 15:45:00
@ulpius66:

Jól mondod az összegeket és ezeket mind ellopják kisfiam!!!

Nincs az a pénz amit ezek a mocskok ne tudnának ellopni!!!!
Elég meredek pletykát hallottunk, nem is merjük tutira mondani, hogy igaz: a TV2-t megvásárló Andy Vajna olyan szabad kezet adott Dirk Gerkens vezérigazgatónak, hogy tök önként felvette maga mellé Habony Máriát, Habony Árpád testvérét, akiról mindössze annyit tudunk, hogy 2003 óta egy Színes Tinták…..
Orbán Viktor fennakadhat a saját kerítésén. Mivel továbbra is vehemensen küzd a migránsok ellen, és váltig állítja, hogy nincs az a szíriai, iraki vagy eritreai menekült, aki rajtunk keresztül eljutna Nyugat-Európába, így nem igazán tudja emocionálisan alátámasztani azt a tervét, hogy a…..
brumeszkosz 2016.01.22 18:41:27
Ha majd egyszer emlékezni akarunk arra, hogy milyen volt az Orbán-éra, elővesszük ezt a posztot, hogy elrettenjünk és véletlenül se szépüljön meg a múlt. Pedig csak leültünk és összeszedtük az év legtipikusabb kormányzati húzásait és néhol az érintettek ezekre adott…..
MNB, belvárosi ingatlanok, MET, lepetepedési államkötvény. Mi az, ami mindezekben közös? A kormány és az offshore-cégek. Két éve Orbán még azt nyilatkozta a Kossuth Rádióban, hogy offshore-spekuláns nem lesz a Magyar Nemzeti Bank elnöke. A korábbi éles offshore-elles retorika…..
brumeszkosz 2015.12.24 13:02:07
@belekotty:

Na most , először is, ne verd ki!! Inkább verd bele anyádba!!
Másodszor ha még maradt, akkor azt verd bele a geci vezíredbe!!!
Valamikor réges régen - 2010-ben - a Fidesz elkötelezett táborát két csoport alkotta. Az egyik nem fideszes volt hanem, ahogy Cseh Tamás zseniálisan megfogalmazta: orbánista. Mi tagadás jelen sorok szerzője is e kategóriába tartozott, aztán úgy járt, mint a viccbeli öt napos…..
brumeszkosz 2015.12.04 19:21:00
@pamut:

Ez pont így van ahogyan leírtad, csak az a baj ,hogy a sok fidesz-bunkó ezt nem érti meg. Nincs nekik mivel!!!
Vöröshajú lányok Abby Rains 2015.12.01 19:00:00
..
brumeszkosz 2015.12.03 12:23:00