Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ártatlan Bárányka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Ő pirsónő morgolostavizelevényeid mint többezes rejteméhhátán a szederjes gennyekéj.Huss, fohászom száll felédkedvelátos zümmögényem!Nem véletlenül nyitom a csodálatos poémával a posztot. (Idézet fejből, ezért a pontosság csak jelképes.) Douglas Adams Galaxis útikalauz…..
Június 28-tól öt napra Európa színeibe öltözik Sopron, a VOLT Fesztivál ad otthont ugyanis az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulijának. A programra az EU 27 tagállamából érkeznek fesztiválozók és művészek, ahol Európa Kemping és Európa Konyha…..
Bármi is történjék, a lényeg, hogy mennél több cigány mennél rosszabbul jöjjön ki belőle. Döbbenetes, hogy a tegnapi parlamenti ülésszakon Dúró Dóra vette védelmébe a cigányokat, amikor a 15 évesre leszállítandó tankötelezettségi korhatárt támadta.Persze Halásznak…..
Februárra várjuk az újabb nagy bejelentést. Közügyeink intézése egy ideje már inkább a mozifilmek és kereskedelmi televíziók megoldásait követi, a ’coming soon’ típusú sejtelemes előzetesekkel meglebegtetve, korábban sosem látott, ennek megfelelően soha senki által…..
Ártatlan Bárányka 2011.01.27 21:59:08
Tengerpart, koktélok, pálmafák és forró homok… ki ne vágyna erre, főként egy ilyen esős nyáron, mint ez a mostani? Cikkünkben a Hawaii-szigetekre röpítjük, ahol a káprázatos tájak és fűszoknyás lányok mellett a világ egyik legerősebben veszélyeztetett nyelve is…..
testmódosítás Ajaktágító 2010.12.29 16:22:00
Dermal punch-csal készült ez a remek 8mm vastag ajaktágító, melynek anyaga teflon! Az ilyen nagyobb méretű ajaktágítókat egyszerűbb rögtön ekkorára megcsinálni és innen tágítani, mint egy szúrt lyukból lassan haladni a tágítással! Ez utóbbi jóval fájdalmasabb és hosszabb…..
Képzeld el, milyen lenne, ha Henry, Rooney, Ribéry és Crouch mind egy csapatban játszanának. Nem, nem a Milanra vagy a ManU-ra gondolunk. A Francia-Brit Unió válogatottjára.   A történelemben vannak nagy, örök párosok. Olyan országok, akik hol egymás karjaiba zuhannak, hol pedig…..
Szellemlakótelep Zhengzouban   Kína a 21. század nagy rejtélye: az elmúlt évtizedben bemutatott szédületes gazdasági növekedése és világban betöltött egyre nagy szerepe egyre inkább átformálja a távol-keleti nagyhatalomról alkotott képünket. Kínáról nem lehet elégszer…..
Mindenkinek volt autóskártyája, aki élt a nyolcvanas évek végén. Akkor még 310-zel ment a leggyorsabb autó, és Trabant is volt a pakliban. A most kapható autóskártyában ugyan nincsen Trabant, de a koncepció ugyanaz, mindenféle adatot megtudhatunk a hengerek számától a…..
 Magyarországon állítólag nagy a verseny a mobilszolgáltatók között, ennek ellenére szignifikánsan nem csökkentek a díjak az elmúlt években. Hacsak nem vagyunk flottatagok, időnként úgy érezhetjük, irracionálisan sokat kell fizetnünk a hívásokért és az…..
Lassan már egy éve keresek állást és nagyon szeretnék dolgozni de nem vagyok hülye. Egy újságban olvastam egy álláshirdetést, nosza gyorsan fel is hívtam az illetőt, hogy érdekelne a munka és szeretnék egy kicsit többet megtudni róla, mégis hol van pontosan, mettől-meddig kell…..