Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tremoló

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Főkert megszüntetésével kapcsolatban az alábbi rövid közleményt, állásfoglalást kívánom közzétenni, annak hangsúlyozásával, hogy álláspontom szigorúan szakmai szempontok alapján alakítottam ki. - A Főkert a kertész szakma egyetlen (köz)bástyája, mely egyben büszkesége és féltve őrzött kincse…..
A szocialista (tehát nem marxista) világképben az egyenlőség a társadalmi stratégiák non plus ultrája. A legköznapibb materialista-redisztributív verzióján túl ide tartozik a progresszivista narratíva, amely mostanában az identitások egyenlőségét célozza, de ide tartozik a nemzeti típusú (politikai…..
Sem a Paksi Atomerőmű, sem Paks2 telephelye nem földrengésbiztos. Kiderítették: törésvonal húzódik alatta, és a területet jól ismerő geológusok szerint egyáltalán nem kizárt, hogy akár 5-ös erősségű földrengés következzen be. Ez atomkatasztrófát is okozhat...
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
  Ha azt hinnénk, hogy ez a primitív, hazug és uszító frázis Marx valamely veretes művéből való, nagyot tévednénk. A Bibliából, egészen pontosan a Példabeszédek könyvéből származik. Ezzel természetesen nem az a baj, hogy az állítólag isteni sugallatra íródott szent könyv nem csupán helytálló…..
Egy héttel ezelőtt, szilveszter éjszaka a tizenhat éves autista Scott Kologi agyonlőtte a szüleit, a nővérét és a nagyapja élettársát, viszont nem lőtte le az öccsét és a nagyapját. Mi történhetett a New Jersey-i családban, ami kiválthatta az autizmussal élő fiú ölési szándékát? Jelenleg ezt…..
tremoló 2018.01.08 13:51:29
@csakférfi: Nagyreszt egyetertek veled, de van egy fontos kiegeszitesem: nem minden hataron belul alkalmazkodik. Cselekedni kell az elnyomas, az alnoksag, a gaztettek... ellen kulonben ha minden abnornalis helyzethez alkalmazkodunk, akkor a vilagunk lehet, h bekes lenne, de teljesen abnormalis... Persze ne a gyilkolas legyen ennek az eszkoze. Az mar a vegso eszkoze az onvedelemnek.
tremoló 2018.01.08 13:52:14
Az okostojas kommenteloknek hogyan lehet ilyen hatarozott velemenyuk az esetrol, amikor semmit nem tudnak rola? Tipikus magyar: megitel, elitel mindenkit felinformaciok alapjan, de az osszefuggeseken nem gondolkodik.

Normalis ember nem ol. Sem embert, sem allatot de meg csak novenyt sem bant...
Az onvedelem az egyetlen olyan szitu, ahol akar az oles is racionalis cselekedet lehet. Az onvedelem lehet pszichiterrorral szembeni vedelem is. De jeleneleg itt annyit tudunk, h a fiu kiirtotta tobb, mint a fel csaladjat. Az bizonyosan erdekes teny, h miert hagyta eletben a nagyapjat es az occset. Ez alapja lehet annak a feltetelezesnek, h a psziches bantalmazas ellen menekult. De ezt meg kell vizsgalni. Nagyon gondosan, nagyon alaposan. Hogy ezt vizsgaljak az mindenkeppen udvozlendo es nagyon helyes.

A buntetes az mar egy jo kerdes. Az oles rendkivul sulyos cselekmeny. Nagyon durva pszichoterrorizalt, fuggosegi helyzetnek kell lennie, h az valoban mentesito korulmenykent figyelembe veheto legyen a fiu szempontjabol... A pszichoterror nagyon durva tud lenni. Ott van a hetkoznapjainkban mindenhol: csalad, iskola, munkahelyek... Valahogy fel kell lepnunk ellene, de nem az oles a legjobb modszer. A problema viszont az, h legalis eszkozokkel ez ellen fellepnie az aldozatnak nagyon nehez. Mert folyamatosan megy a szerecsenfurdetes, es az aldozat hibaztatasa. Illetve sok esetben nagy tekintelyek, komoly befolyassal biro emberek elnek vissza hatalmukkal, akiket nagyon nehez felelossegre vonni, mert a fuggosegi helyzet miatt megtamadni sem merik az aldozatok....
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..
Legutóbb Denise Richards karrierjét és 007-es kötődését mutattuk be itt a Nerdblogon – a poszt minden idők legolvasottabb bejegyzése lett az oldal 2011-es indulása óta! Remélem, hasonlóan népszerű lesz A világ nem elég másik Bond-lánya, Sophie Marceau is!..
tremoló 2017.09.24 15:48:08
Senki se használja, már azok se, akik tanítják. A helyes ceruzafogással gyötrik a gyerekeket az iskolában, miközben két ujjal írják az emailjeiket. „Cui prodest”, hogy a kézírás bigott hívei utat engedjenek végre a haladásnak?..
tremoló 2017.09.11 14:20:33
@felső határ nincs: ironikusan fogalmaztam. Ahhoz, h az ember megfeleloen tajekozott legyen, illetve erdemleges donteseket tudjon hozni vagy akar eltudja donteni h a kiguglizott informacionak lehet-e igazsagtartalma vagy komplett okorseg az egesz, bizony szukseges a lexikalis tudas. Okorsegnek tartok minden olyan iranyvonalat ami szegeny gyereket meg akarja kimelni valamitol... Igenis tanuljon a gyerek. De erezni kell a hatarvonalat es nem gondolkodni keptelen idiotakat kell nevelni. Ez a nehez szerintem. Magyar tarsadalomra nagyon jellemzo, h az emberek mintha elveszitettek volna a jozan paraszti eszuket: ebben szerintem nagy szerepe van az anyag visszakerdezesere alapulo oktatasnak -> azt a gyereket jutalmazza aki jol mondja fel a lecket es nem azt aki keresi az osszefuggeseket es mer gondolkodni. A masik pedig a tekintelyelvu tarsadalmi nyomas -> azert kell valamit megcsinalni mert valaki azt mondta. Nem azert mert az ne adj' Isten ertelmes...
Az Eurostat december elején publikálta a 2014-es mediánbéreket bemutató listáját, amely alapján ismét bebizonyosodott, hogy a magyar bérek jócskán le vannak maradva a nyugat-európai bérekhez viszonyítva. De még a hasonló fejlettségű országok között sem állunk túl jól, a…..
Nem kellene mások egészségével és életével játszadozni, semmilyen körülmények között sem. Csupán tisztességgel elvégezni azt a munkát, hivatást, amire esküt tettek.  Tisztelt Praxis!   Tudom, nem haltam meg, még csak életveszélyben sem voltam, ezért jobb lenne, ha ki se nyitnám a számat, mégis…..
tremoló 2016.09.09 18:49:23
Itt azért nem említenek nevet, mert személyiségi jogokat sértene? Kíváncsi lennék ki ez a dilettáns, illetve hol dolgozik. Amúgy szerintem sem kell rögtön perelni, valami toleranciának lennie kell a másik irányába... Viszont az orvosi kamaránál lehet indíttatni ellene egy etikai, fegyelmi vizsgálatot.
Nekem egyszer volt a fentihez hasonló élményem orvossal. Összeszedtem egy szörnyű hasmenést. Nem akart múlni. Több napja kínlódtam. A végén kifehéredett a székletem. Nagyon megijedtem, elmentem a háziorvosomhoz. Sajnos szabin volt. Kérdeztem a recepción, hogy ki helyettesíti, illetve mehetek-e hozzá mert akut panaszaim vannak. Mondták, hogy Dr. K. az illetékes és, hogy menjek nyugodtan. A helyzet a következőképpen nézett ki:ennél a f@sznál nem volt senki, amikor beléptem a cicababa asszisztensnőjével jópofizott valami értelmetlen, de szerinte ultra menő témáról. Szóval semmi dolga nem volt az ipsének, de a posztolóhoz hasonló megalázó, kiosztó szituáció következett. Sajnálom azóta is, hogy nem küldtem el a jó kutya anyjába, illetve nem indítottam ellene etikai-fegyelmi eljárást. Az ilyen hulladék véralják élősködnek az egészségügyön, nem hagyják érvényesülni a fiatal, lelkiismeretes dokikat. Ki kell őket szelektálni a rendszerből. Sajnos itt semmilyen papírt nem kaptam, így azt sem tudtam volna bizonyítani, hogy ott jártam, vagy nem is tudom mi lett volna a helyes lépés? Van ilyen helyen panaszkönyv?
Undorító egy majom az a csávó. A feje is gusztustalan. Kívácsi vagyok a posztoló háziorvosának nevére.
Ha szeretnél tenni azért, hogy élhetőbb, tisztább maradhasson bolygónk, olvasd el ezt a cikket. Íme 21 ökotudatos tipp a mindennapokra, amelyekkel csökkentheted az ökológiai lábnyomod. Fontos fejlemény, hogy egyre több helyen olvasni a fenntarthatóságról, egyre többen szeretnének valamit tenni…..
tremoló 2016.08.09 10:18:38
Egyszerű, 7köznapi dolgokkal, egy kis odafigyeléssel valóban nagyon sokat tehetünk ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében. A cikk egész jól összefoglalta ezeket a dolgokat. A mosogatásnál, fürdőszobai műveleteknél nagyon sok vizet lehet megtakarítani, ha csak akkor nyitjuk meg a csapot, amikor valóban használjuk. A kézmosás után 2-3 papírtörlővel szárazra lehet törölni a kezünket, nem kell 5-10 darabot elhasználni. Ne járassuk feleslegesen az autónkat! Ha előre láthatólag 30-40 másodpercre megállunk, mindig állítsuk le a motort. Egy kis melegbe, hidegbe nem fogunk belehalni, viszont a kipufofó gáz halálos méreg!
Számomra ezek a leggyakoribb környezetszennyező dolgik, amikkel nap, mint nap találkozok és egy kis tudatossággal ezek mind kezelhetőek lennének. Sajnos az emeberek ennyire sem képesek a környezetük védelme érdekében.
Mindig próbálom az embereket jobb belátásra bírni, de sajnos nem érzékelem, hogy különösebben érdekelné őket. Tegnap például dinnyét vettem egy zöldségesnél. Gyakorlatilag alig bírtam megközelíteni standot a kipufogó gáz szagtól. Ezek ugyanis egész nap járatták a dízel furgonjukat, mert abba jártak hűsölni. Mondom a gyereknek, hogy titeket nem zavar ez halálos büdös? Azt mondja, hogy ebben a melegben drága testvérem mit csináljunk? A klíma miatt kell. Mondom neki, hogy melegbe izzadni kell. Abba még nem halt bele senki. Viszont ebben a töménységű kipufogó gázban amit ti itt produkáltok bizony meg lehet.
Különösebben nem hatottam meg, ment befelé a furgonba hűsölni. Ez volt este 6 után. Sajnálom, hogy az ilyeneket nem lehet meg feljelenteni...
 25 év. Egy csettintés és bumm, már ott virít a 25-ös szám a tortádon. Ez egy olyan szám, amikor az ember azért feleszmél, hogy hoppá, hogy rohan az idő, tegnap még csak 22 voltál, nemrég jöttél ki az iskolából. Annyi minden történt és olyan sok minden változott azóta – vagy mégsem? Ilyenkor…..
tremoló 2016.07.03 13:15:58
Annak a hozzászólónak, aki 25 éves korára két diplomával vezetői szintig jutott, de a magánélete nulla.

Kedves X. Valóban 25 évesen pofátlanul fiatal vagy 2 diplomához is és a vázolt karrierhez is. Mindkettő kérdéseket vet fel. Fiatal korodból arra következtetek, hogy az általad említett két diploma ugyanazon szak bsc és msc szintje. Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy ez bizony csak egy végzettség. A mai divat szereti ezt ket diplomának beállítani, mert milyen jól hangzik már az egyetemi végzettség helyett a két diploma. Szeretnélek kiábrándítani: ez egy diploma. Csak magasabb szintű a végzettség. A mai világban minden eszközt megragadnak annak érdekében, hogy valami egészen elképesztő öntudatot neveljenek a tanulókba. Aztán kijön az egyetemről azt hiszi már milyen óriási teljesítményeket tett le az asztalra és az összes cég egy valag pénzt akar neki fizetni, hogy megtisztelje őket azzal, hogy náluk kezd el dolgozni. Aztán belelóg a keze a bilibe... Persze egy pár esetben valóban így is megy ez: például ha valaki infós, vagy csókos. Mindkét esetben álmodhatja tovább az életét és növelheti magában az önelégültséget. Na, most jutottunk el a magánéleti problémádhoz: az ilyen sors által kényeztetett öntudatbombák általában elviselhetetlen személyek és gyakorlatilag saját csapdájukba esnek mert az öntudatük miatt képtelenek felismerni deficites személyiségüket. Nos, bármennyire is visszataszító számimra az, hogy ilyen fiatalon ilyen karrierutat futottál be, sok sikert kívánok neked. Mert azzal, hogy sikerült megfogalmaznod magad irányába, hogy a magánéleted egy nulla, deklaráltad, hogy nem vagy teljesen reménytelen. Szerintem a nehezén ezzel már túl vagy, ugyanis nagyon sokan odáig sem jutnak el, hogy bevallják maguknak, hogy valami nem stimmel. Most már "csak" meg kell változnid.
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
Nem felújított, hanem új metrókocsikat szállított le az orosz partner - legalábbis ezt állítja a 444 és a Népszabadság is szakértőkre hivatkozva...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Sziasztok,   Szeretném megosztani veletek az egyik legnagyobb német autógyártó cégnél szerezett tapasztalataimat. Néhány éve jelentkeztem a négy karikás céghez, nem konkrét állásra. Aztán pár héttel később behívtak…..
tremoló 2016.04.21 14:45:15
Ez a poszter szerintem nagyon gyenge mentálisan, illetve érthetetlenek az elvárásai. Például rendkívül furcsa számomra, hogy mire fel van neki egyáltalán ilyen komoly szakmai büszkesége, amikor ha jól értem csak egy Bsc. diplomája van és egyetem mellett szerzett tapasztalata? Engem kifejezetten irritálnak már ezek a fiatal önelégült majmok, akik kijönnek az egyetemről és azt hiszik övék a világ! És irritál, hogy már pályakezdő mitugrászként is olyan fizetéseket dobnak alájuk, ami másnak több éves, de akár 10 éves szakmai tapasztalat során sem jön össze!
Tetszik a munkahely? Jó a pénz? Van prémium? Nem kell megszakadni? Mi a francot fröcsögsz te itt a szakmai büszkeségről? Érjen már bele a kezed a bilibe ember! Előbb rakjál már le valamit az asztalra és utána követelőzz! És ez a valami ne egy Bsc. diploma legyen... Számomra azok nem mérnöki területek, szakmák, ahol pályakezdőként ilyen pénzeket lehet kaszálni. Mert nincs mit megtanulni. Csak el kell sajátítani egy rutint. Mégis mit gondoltál, egy gyárban milyen komoly szakmaisággal fognak téged megbízni? Ahol minden folyamat a végletekig le van optimalizálva? Csak pár olyan speckó terület van, ahol tényleg számít a szakmaiság és a több éves gyakorlat... Egy valóban szakmaiságot kérő és igénylő cégnél kezdőként éppen csak keresni fogsz valamit, mert egész egyszerűen a vállalatnak sokáig csak teher vagy, mert semmit nem tudsz termelni önállóan.
Örvendetes hírt olvastam az imént: tudósoknak sikerült laboratóriumi körülmények között olcsón kivonni széndioxidot a légkörből, ráadásul a módszer az óceán savasságát is csökkenti és még hidrogént is lehet nyerni vele, ami üzemanyagként felhasználható. Halleluja. De…..
tremoló 2014.08.06 15:58:25
@bölcsbagoly: Jól gondolom, hogy a géneket szeretnéd bűnbakként megjelölni? :)Én nem teszem. Az túl egyszerű lenne. Akkor megint kizárva marad teljesen a külső környezet. Ez a legkönnyebb: a génekre mutogatni. Például volt arról is szó, hogy a tapasztalatai is formálják a gyereket. Lehet azt tapasztalta, hogy hazugsággal sokkal eredményesebb, mint ha az igazat mondja, és ezt beépítette a jellemébe. A szadista hajlam meg akkor is kialakulhat ha valakit folyamatosan pszichoterrorizálnak. Gondolom ennek a szerepét leértékeled, a pszichomókusokra tett megjegyzésedből kiindulva. Szerintem ez egy rendkívül alattomos dolog. Sokszor még családon belül sem veszik észre, hogy a gyereket folyamatosan zaklatják. Nincsenek ugyanis külsérelmi nyomai. Múltkor láttam egy nagyon jópofa figyelemfelkeltő fotósorozatot ezzel kapcsolatban: sebekként ábrázolták az elszenvedett pszichés bántalmakat. Még felnőtteket is tudnak pszichoterrorizálni. Gondold el egy gyerek személyiségét mennyire torzíthatja az ilyen atrocitás...
tremoló 2014.08.06 16:21:40
@Bobby Newmark: Pedig te tényleg félreértelmezel valamit, de nagyon. Nem igazán értem miért akarod megmondani, hogy én milyen vagyok. Valami fantasztikus képességed van, ami ezt lehetővé teszi számodra? inkább a tartalmát próbálnád megérteni annak, amit leírtam, ahelyett, hogy a képzeletbeli magatartásomat osztályozod...

Nem akarom én ezt a dolgot nyújtani, mert hosszabb lesz, mint a rétes tészta. Azt viszont leszögezném, hogy minden általad megjelölt "következtetés" halmaztól elzárkózom. Te érvelési hibáról beszélsz, miközben szövegkörnyezettől függetlenül dobálsz egymás mellé mondatokat, amivel fals eredményekre jutsz. A viselkedésemet bírálod, de mi alapján? Egy fórum alapján? Ember nőj már fel! Ráadásul elég hiteltelen az olyan bíráló, aki nem mondott egyetlen érdemi hozzászólást sem a témában, folyamatosan csúnya szavakkal dobálózik, és fizikai fenyítést is kilátásba helyez egy 3d-ben lejátszódó vita esetén.

És az irányított gondolatokról, meg a jutalmazó központodról annyit, hogy szerintem az a helyes, ha valakit valóban örömmel tölt el a környezet szépsége. Sajnálom ha neked ez nem adatott meg és a materiális javak hajhászása hozza ingerületbe a dopamin termelő szenzoraidat! Nem csoda, hogy ekkora nehézséget okoz lemondani dolgokról, bár, mint írod, nem jelentős a környezeti lábnyomod, épp ezért nem is értem a felháborodásodat.

Na, mindegy....
tremoló 2014.08.07 08:59:20
@Bobby Newmark: Istenem, mekkora balek voltam! Elkezdtem etetni egy trollt! De, ennek vége Bobbykám! Rossz troll voltál, nem kapsz többet enni! Keresned kell valaki mást, akire csorgathatod a nyálad a billentyűzetre...

@bölcsbagoly: Te is meg akarod mondani, hogy én miben hiszek? Inkább kérdezd meg és ne állítsd. Merthogy ha megkérdezed, akkor elmondom, hogy tulajdonítok jelentőséget a géneknek. de ezt valamivel 50% alá helyezem. Szóval jelentősebbnek érzem a többi tényezőt. Az akarat például csodákra képes. @borzimorzi: frappánsan betalált a linkkel. Illetve van vak festőművész is. Vagy nézd meg a paralimpikonokat. Az egészséges emberek 80-90%-a nem lenne képes azt a teljesítményt leadni, amit ezek a fogyatékkal élő társaik! A múltkor láttam egy embert akinek karok helyett csak két kicsi "fityegő" jutott. Ez az ember horgászott! Őrület volt látni, hogy képes megoldani a dolgot, akkor is tudatosodott bennem, hogy ha valaki akar valamit, az meg tudja csinálni. Persze, most mondhatod, hogy az akarat is egy gén! :D
Szerintem többet kéne tájékozódnod a psziché oldaláról, és adott esetben elfogadni, hogy a puszta tényeken kívül más is létezik, mert a tudásod száraz és tárgyilagos. Rendszerbe akarsz szorítani mindent, és ezért nem működik életszerűen a gondolkodásod. Az élő anyag ugyanis RENDETLEN!!!!
Nem lehet lenyugodni. Miközben a nyelvoktatásról szóló rendeletről valóságos cikkháború alakult ki a kormányzat és az online oldalak között, október óta a háttérben zajlik egy még komolyabb ütközet. Míg a nyelvoktatásnál vélhetően végül nem lesz igaza a jogosan…..
tremoló 2013.12.15 19:04:07
Kolb Ace 2: te fogd fel, hogy nem kis részéről van szó, illetve pont arról a részéről, amelyik az országot építi, nagyon sokrétű és valódi mérnöki tudással rendelkezik: biztosítja azt az infrastrukturális hátteret, ami egy normálisan működő gazdaság és kulturált ország alapmotorja. Például amikor egy audi Magyarországra jön, biztos lehetsz benne, hogy egyik elsődleges szempontként vizsgálja az infrastruktúra kiépítettségét.... Ha ezeket a képességeket elveszíti az ország, csak méregdrága külföldi tervezőirodákkal képes helyettesíteni. Vagy majd jönnek a kínaiak...

feketeesfeher 2013.12.15. 13:46:44 válaszára:
Sajnos én úgy látom, hogy nem lennének hajlandók konfrontálódni. Szerintem ez nem szempont számukra, illetve nem ismerik a konfrontációt. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Meg erre a kis időre már minek, ahogy szokták mondani! ;) Illetve... abban az esetben ha az állam nem létrehozza ezeket az intézményeket, hanem mondjuk bevásárolja magát már meglévő, jól működőkbe gyárthatunk egy kis összeesküvés-elméletet: a nagy tervezővállalatoknál az ügyvezetők tulajdonosok is egyben. Azaz a privatizációkor az aktuális cégvezető gárda kivásárolta a céget. Most, hogy ezek már elmennének inkább nyugdíjba, még az is lehet, hogy örülnek neki, ha az állam megveszi tőlük a cégrészüket. Mivel nagyon kevés ember akar tervezővállalatot venni kapóra jöhet nekik az állami szándék: lehet megegyeztek ezek szépen fű alatt az állam bácsival, és most gyártanak hozzá egy ideológiát, amivel le lehet nyomni a dolgot. Az egyszerű nép úgyis csak azt látja, hogy milyen hülyék a mérnökök: a médiában gondoskodnak róla, hogy az összes komoly műszaki teljesítményt jelentő beruházást a lehető legótvarabb színben tüntessék fel!

kovi1970 2013.12.15. 13:58:21 válaszára:
Az ország nagy része sajnos iskolázatlan. Vagy ha iskolázott, akkor meg annyira tájékozatlan, hogy nem ismeri a különbségeket ilyen mélységben. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Elég néhány fórum hozzászóló kommentjét elolvasni! :)
tremoló 2013.12.15 19:17:05
@Opi87:

Én inkább megfordítanám a dolgot. Ha még úgy is vissza kell juttatni a zséből, hogy nem az állam végzi el a munkát, gondold el akkor mennyire elpofátlanodnának, ha a saját embereikkel töltik fel ezeket a pozíciókat és minden kontroll nélkül uralhatnák ezt a területet! Vagyis: csak önmagukat kéne ellenőrizni. Valljuk be őszintén: abban annyira egyik állam sem jó! Minden szentnek maga felé hajlik a keze...
tremoló 2013.12.15 19:23:16
@Kolb Ace 2:

A tudással is építhetsz. Csak kell hozzá kis asszociáció! :) Az építés végül is valami új létrehozását is jelentheti. Ez lehet alkotói szinten: például mérnöki tudással létrehozott tervdokumentáció. Meg lehet valóban tényleges fizikai építés. Én az előbbire gondoltam.