Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogger-alapfilozófiám, hogy csak olyan cikket írjak, ami engem is nagyon érdekelne mint olvasót. Ezért döntöttem úgy, hogy összeválogatok 30 filmet, amik amilyen nagyszerűek, legalább olyan ismeretlenek a nagyközönség számára. Teszem ezt azért, hogy minél több műkedvelő…..
eos 2015.02.10 14:12:57
@dex.ion: Szerintem egy film értékét nem az határozza meg, hogy mekkora hírveréssel játsszák a mozik vagy a TV, a "kicsik" között is rengeteg gyöngyszem van. Sokan véletlenül futunk bele egy-egy ilyen alkotásba és ha tetszik megpróbáljuk reklámozni másoknak is, ez a poszt is erről szól. Senkit nem akar rábeszélni és nem is állítja, hogy mindenkinek hasonló véleménye lesz az esetleges megtekintésük után.
Nekem mindegyik film a listáról, amit láttam, megérte a rá fordított időt.
A rövid ismertetők (pláne az elbaltázott magyar címek) pedig ritkán adnak vissza bármit a filmekből. Legyünk bátrak és válasszunk érzés szerint :)
eos 2015.02.10 14:50:36
@dex.ion: "...a mindenféle elvont művészfilmek, meg az ehhez hasonló listákon található ismeretlen filmek kívül esnek az én érdeklődési körömön, csakúgy, mint a legtöbb emberén."

Nem akartam szélsőségesen fogalmazni, hiszen nem csak nagy popcorn-mozik és elvont művészfilmek léteznek. Én is mindenevő vagyok a filmek terén, de örülök ha (akár az ilyen listákból) kapok egy-egy új ötletet. Természetesen az ízlésről (érdeklődési körről) végképp felesleges vitázni, hiszen mindenki magának döntse el hogy mi tetszik neki és mi nem.
Azonban úgy gondolom, hogy ezek a filmek nem az emberek érdeklődési körén, hanem inkább a látókörén esnek kívül. Az ilyen listák csak bővítik az "étlapot", hogy még nagyobb választékból szemezgetve tudjunk magunknak néhány kellemes órát szerezni, hisz ez lenne a cél :)
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..
eos 2011.11.30 12:34:15
@Darkwill: Oszd meg és uralkodj...
Van ez a Jimmy Jump nevű, sporteseményekre szakosodott hétmérföldes barom, aki berohangál/beúszik mindenféle döntő szigorúan őrzött játékterére. Van neki ideológiája is, szerinte ezzel tudja megnevettetni az embereket, vagy valami hasonló, de persze beugrói nagy részét…..
eos 2011.05.23 16:02:36
@phaemoor: 2:45
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
eos 2011.02.24 14:39:51
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
Amiért nem rendelkezhetünk teljesen szabadon magánnyugdíjvagyonunk felett, ez a pénz már nem is a magántulajdonunk? (Fotó: Huszti István/Index) Az InfoRádióban Rogán Antal – a kormánypárti politikusok közül gyakorlatilag elsőként – kísérletet tett rá, hogy ne…..