Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissati66

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a Megasztár app és a hozzá érkezett sajtóanyag, ami annyira jól sikerült, hogy inkább nem is írtam cikket belőle, hanem bemásoltam az egészet. Néhány megjegyzés azért had legyen közte, mindenkinek király 4 napos ünnepet! :DMegasztár mobilalkalmazást készített a TV2…..
kissati66 2012.03.15 08:45:24
@Drusantia: Szerintem meg túlságosan vicces akart lenni, de erőltetettre sikerült...
Többen kérdeztetek az elmúlt időszakban az újabb és újabb ROM-ok ügyében, ezért gondoltam írok pár sort erről. Illetve azt vettem észre, hogy egyre több Galaxy S tulajdonos van, de sokan nem használják az apró, de annál hasznosabb kényelmi funkciókat, amiket a Samsung által…..
Először is megválaszolok néhány még fel sem tett kérdést. Azért történik ez az összehasonlítás, mert a Telenornak hála, teszt készülékhez jutottam. Az összevetés pedig egyértelműen időszerű, hiszen jogos igény felmérni az ellenfél erejét, ha új kihívó kerül a ringbe.…..
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..