Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovacs Kitti

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzésem címe magáért beszél…Ez az én véleményem, de szerintem még sokunké! Kevés olyan egyetemista van, aki elmondhatja magáról, hogy a tandíja (ami azért elég szép összeg szemeszterenként) mellett a szülei még hajlandóak az albérletét is fizetni, nem beszélve…..
Na igen, Karácsony…Lázas készülődés, rohangálás ezerrel mindenfelé üzletekből üzletekbe, az emberek már-már egymást tapossák, de nem baj, a lényeg, hogy ilyenkor mindenki nagyon nagyon boldog! J Félreértés ne essék! Én is várom már, hogy mikor jön a…..
A tavalyi felmérések alapján az egyetemen a hölgy hallgatók szerint, a fiú hallgatók nagy része nem elég edzett, keveset foglalkoznak a testükkel. A lányok többsége egy online szavazásnál a kidolgozottabb, izmos férfiakra voksolt. Ez a statisztikai adat nagy felháborodást keltett…..
Azt, hogy a kettő közül vajon melyik is a jobb, nem igazán lehet megmondani…Én legalábbis nehezen tudom eldönteni. Budapesten születtem, még anno 20 évvel ezelőtt J, de vidéken nőttem fel. Pontosítanék! Kiskunlacházán, ami pest megyén belül helyezkedik el, igazából…..
Reviczky4 Hírmondó A facebook 2010.12.10 17:20:00
Hmm…Hát nem is tudom, mit is írhatnék erről! Na jó, ha jobban belegondolok sok mindent lehetne. Kezdjük mondjuk azzal, hogy mire is jó. Pl. jó arra, hogyha nincs pénz a telefonkártyádon és valamit nagyon megkellene beszélned esetleg egy csoporttársaddal, ráírsz és kész.…..