Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aliasgg

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
aliasgg 2010.12.10 12:44:03
Először is gratula az újsághoz, példaértékű kezdeményezés. A weblapozó jól használható (munkahelyen is), és szép is.
Az előzetesekből már kb. kiderült, hogy mik lesznek a kedvencek, de végül mindet elolvastam.
- café postnuclear: vérprofi cyberpunk hangulat, érdekes és jól érthető történet, a rajzokon pedig percekig elidőztem, hogy az összes apró poént megtaláljam
- első naptól az utolsóig: átjött a háborús hangulat, a történet és rajz jól illeszkedett, végig izgalmas volt
- a város legendái: a koncepció tetszett, kicsit talán fiatalabb (20 alatti) korosztálynak szól inkább, a történet jól érthető és érdekes volt, a karakterek viszont sem a rajzokon, sem a történetben nem jöttek át. Talán a következő néhány részben jobban megismerem őket, de Jézuson kívül egy sem ragadt meg bennem.
- rossz bőrben: érdekes szösszenet, de a 23 oldal alatt nem sokat haladt a történet, ami viszont benne volt az jópofára sikerült, a rajzok pedig szépek, igényesek, bár stílusra már ismerősek.
- árnyékfalu: csípem a stílust, és nagyon érdekelne a háttérvilág, talán én olvastam felületesen, de 5 perc alatt végigfutottam, a rajzok bár részletesek, de viszonylag kevés infót tartalmaznak, az első pillantásra láttam amit kellett és már tovább is lendült a szemem. A szöveg viszont kissé száraz, hasonlóan a képekhez arra sarkallt, hogy minél gyorsabban túljussak rajta. Szerintem még egyszer meg elolvasom az egészet lassabban, hátha csak én voltam túl gyors.