Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zmagix

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, tudjuk, hogy az ellenőröknek sem könnyű, de a flegmaság és a pofavágás biztosan nem viszi előrébb a világot, és igenis létezik a 8000-es helyszíni bírság, azt meg mindenki képzelje el magának, hogy utasok tömege tülekszi végig magát a Combinón működő…..
zmagix 2015.02.05 16:10:45
@Trunkel:

Ahogyan az ország vezetése felső szinten semmibe veszi az emberek jogait és lehetőségeit, úgy ezt a piramos csúcsáról lefele haladva sajnos ugyan úgy megteszik.
Na ja, valaki mondta: "Ha nem tetszik el lehet húzni"

Na mi elhúztunk egy olyan országba ahol a fizetésekhez képest olcsóbb és minőségibb a tömegközlekedés. Ha pedig a bérleted otthon maradt akkor mobillal v. bank kártyával igazolhatod van érvényes előfizetésed. Nincs semmi balhé az ellenőrzésekkor.
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
Hirtelen kellett a pénz a Citibanknak, ezért naiv hitelkártyatulajdonos 2731 forintos, egy napos tartozása miatt felkeresték telefonon: A citibank a legkevésbé sem tiszteli a jófizető ügyfeleket. 8-án van számlazárásom náluk a hitelkártyán, 2731 Ft volt a minimum fizetendő…..
zmagix 2014.05.13 20:12:03
@Kellemes Zérókomponista: Igen, mivel októberben levonták a következő 365 napos díjat. Mivel külföldön élek egy ideje karácsony előtt Pestre látogattam és lemondtam. Arról ne is beszéljük előtte kb. egy évig az SMS hírnök szolgáltatás csak akkor ment ha arra figyelmeztettek fizessek. Más esetben sosem jött SMS, de náluk minden rendbe volt kijelentések hangzottak el. Na mindegy, azóta nincs kapcsolatom szerencse magyar bankkal.
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
zmagix 2013.07.25 08:29:10
@panaszmuki: Ha már benzinkukat: az amúgy is magas árat lehetne csökkenteni Önkiszolgáló kutakkal. Ahogy a sok pénztár is felesleges a BKV-nál.
zmagix 2013.07.25 09:11:29
@ColT: Mert ott a dolgozó aktiv korában tud félretenni egy privát nyugdíj számlára. Igy lesz egy kis kiegészítése. Apropó! Ki tudja mi az a vorsorgekasse?
Zoltán büntetve érzi magát a T-Home táblagép akciójában. IPTV-előfizetőként a hagyományos vonalon már nem tudnak neki 15Mbites internetcsomagot nyújtani, így viszont az akcióban a büntetőkategriába került. Vagyis hiába fizet havonta egy valag pénzt, az IPTV nem számít…..