Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geloga

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közutak kezelői tanultak a múltkori fiaskóból, ezért minden tőlük telhetőt megtettek már tegnap éjjel, hogy mindenki a fontos információk birtokába jusson. Az M0-n legalábbis ezt láttam. Azoknak, akik esetleg nem vették volna észre a hófehér utakon, három nyelven is…..
Lehet, hogy már volt, lehet, hogy öreg, de annyira szép, hogy ezt sosem lehet elégszer megnézni. Bajunk biztosan nem lesz tőle. És ha Juha bácsi mondja, akkor kik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk? Csodás képek, csodás gépek. ..
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..
geloga 2012.12.15 01:27:15
@Oktato: Miröl beszélsz? Simsonal vizsgázstam a nyolcvanas évek közepén , fél kézel fel lehet állitani. én a közép állványra emlékszem de a fekvö mötör felállitásra nem.Ja, A korlátlanrol kaptam jogsit.
geloga 2012.12.16 01:59:26
@Oktato: Én is ezt irtam nem volt még megosztva a kategoria.Rendszámos simsonal levizsgáztál és kész.Az a te peched hogy a motoros iskoládnak Jawája 350es volt. Soha nem volt követelmény a 350cm es motor régen. Rendszám legyen rajt és ennyi . Régebben sokal egyszerübb volt a vizsga . Légy öszinte ne a nagy ( bezzeg az én idömben) dumát nyomd.A videot látam , a jawat megismerem de nem arrol volt szo. Arrol hogy motort nem kellet fel állitani vizsgán. Rosszul is lettek volna az oktatok ha le kellet volna dönteni a földre kincseiket. Ez amiröl irtál japánban divat. Különben 83ban vizsgáztam motorbol.Na erre irhatod hogy te biztos 20é korábban de akkor sem volt ilyen ugyanis apámnak is van motor jogsija, és mesélt : kis csepelel megkerült 3 azaz három bolyát és már töltöték is ki a jogsit. Neked is kellemes hétvégét és szép ünnepeket.
geloga 2012.12.21 02:01:08
@Oktato: neked valami különleges vizsga lehetett.
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
Walter Röhrl 25 évvel ezelőtt pályacsúccsal nyerte a Pikes Peak Nemzetközi Hegiversenyt. Ezt a jubileumot egy bemutatót futammal ünnepelheti meg a 65 esztendős német legenda.   Walter Röhrl 1987-ben 10:47.850 alatt teljesítette a távot a több, mint 600 lóerős Audi Sport…..
2011. január 4-én, 52 éves korában elhunyt Szuhanyik László, a Pécsi Volán SC egykori kiváló autóversenyzője, többszörös rallye bajnok.(Szuhanyik László - Ranga László - ha minden igaz, Rally Tatry 1979, a kép innen) Búcsúztatására január 14-én 12 órakor…..
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..