Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almeer

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
almeer 2010.11.19 09:10:41
@klarky: Azt én is láttam, ráadásul a legjobb az volt az egyiken, hogy valami focimeccs előtt koncertet adott a szimfonikus zenekar, amit vendégként Kopeczky Lajos vezényelt.
Kopeczky az MTV sportriportere volt, de eredetileg konzervatóriumot végzett, gondolom, így hozták össze ezt a jó ötletet.
 Ma, november 11-én a világ számos országában az I. világháború befejezésére emlékeznek. Az USA-ban azonban a mai nap egy kicsit különlegesebb: ott november 11-e a Veteránok Napja néven ismeretes: ez az a nap amikor megemlékeznek valamennyi amerikai veteránról. Egészen…..
Tegnap, azaz 2010. szeptember 14-ére rendőrségi kihallgatásra kapott idézést a www.tozegto.freeweb.hu kezelője dr. Kriska György, az ELTE biológusa. Az AUCHAN MAGYARORSZÁG Kft. rendőrségi feljelentést tett a honlapon szereplő ál-reklámújság miatt. Rágalmazás és…..
almeer 2010.09.16 09:22:23
@OkoskaTo:rp: Nem tudja megfogni. Ugyanis a kereskedelmi névhasználatra, ill. a védjegyekre vonatkozó jogi szabályozás szerint csak akkor van szó bitorlásról, ha valaki a logót stb. gazdasági tevékenysége során használja megtévesztően. Ez pedig nem számít gazdasági tevékenységnek.
Földszint Irodistaebédek Pesten 2010.08.27 15:58:00
 fotó: Mák BistroHa az ember második otthona Budapesten, de a Nagykörúton kívül található, általában kevés lehetősége adódik, hogy ebédjét egy konyhájáról híres, színvonalas vendéglátóhelyen költse el.Ehran és Alma kollégákkal elhatároztuk, hogy idén nyáron, az…..
PromontorBlog Kifliposzt 2010.08.15 07:53:00
Tiszafüreden lőttem ezt a képet. A bolt erősen egyoldalú volt, se liberális zsemlét, se szoci pogácsát nem árultak. Sőt, a zsemle is nemzeti volt, de amikor azt fényképeztem, a kamerám a nemzeti meghatottságtól könnyes objektívvel csak egy homályos képet produkált, így a…..
almeer 2010.08.16 08:59:48
@Öreg Sam: Valóban, Debrecenből legtöbben Székelyhídra ugranak át vásárolni (25 km). Ott a boltban igazi házi kenyeret kapni, akár 3 kgs-at is. A felirata szerint az valóban csak liszt, kovász, víz. És nagyon jó sűrű, napok múlva is fogyasztható, nem itthon kapható GUMI.
A rendszerváltás óta eltelt húsz év. A nagyobb városok buborékjaiban ücsörögve azt hihetnénk, minden megváltozott, az ország lakosságának jelentős részét kitevő vidéki emberek számára azonban az átalakulás közel sem olyan kézzelfogható. A diktatúrát felváltotta a…..
Vasárnap délután találták meg a 22 éves francia modell, Tom Nicon holttestét a milánói apartmanja előtt. A híres férfi topmodell vasárnap reggel még elment a Versace ruhapróbájára, de délután már nem jelent meg az ügynökségen. Tom többek között a Burberry, a Louis…..
Sztálin megvetette ugyan a rothadó kapitalizmust, de egyvalamit irigyelt a fertelmes Egyesült Államoktól: az óriási felhőkarcolóit. Ezért a háború utáni újjáépítésben 7 jellegzetes toronyházat építtetett fel Moszkvában 1947 és 1953 között, amivel legalább távolról…..
Az élet oldja meg a terézvárosi önkormányzat hibáit. A néhány napja kihelyezett, és rögtön kidőlt négy biciklitároló-elemből kettőt a hétvégén már el is loptak. Ezzel egyrészről az önkormányzat megúszta a munka felét, másrészt a gyanútlan kerékpárosok biciklijét sem…..
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
Az indonéz Nyaru Menteng rehabilitációs központban borneói orángutánokat nevelnek és kezelnek. A fajfenntartásért küzdő Borneo Orangutan Survival Foundation munkatársai arra készítik fel az újszülötteket, hogy később a vadonban minden szükséges tudásuk meglegyen. Ötven…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
almeer 2010.02.23 17:12:05
@zéka: Tuti igazad van, mert engem kb. 3x hívtak, mindig ugyanaz, és a srác úgy be volt baszva, hogy alig forgott a nyelve. Azt hittem beszédhibás, de így rájöttem, hogy nem.
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
almeer 2010.02.09 15:47:01
@Sün! balázs: Az U lakatot biciklihez használod?Ha igen, nem tudom,hogy állna a szád, ha holnaptól minden korláthoz, oszlophoz stb.lakatolható bicikli után is parkolójegyet kellene váltani.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/31 Subject: Megalázó eset az 505-ben To: info@club505.hu Tisztelt Klubmenedzsment! A Clubbing Net weboldal és ismerősök ajánlása alapján kerestem fel első alkalommal klubjukat. (Ha nem bánják, koromból és a klub jellegéből fakadóan tegezésre…..
almeer 2010.02.08 11:01:54
@petyya: Nem vetted észre, hogy ez az egész csak POÉN??? (vicces írás, humor stb.)
Modorosblog Felsőoktatás 2010.01.25 07:00:00
 -Na csákány, Bandesz. Ezer éve nem láttalak. Jól áll ez a kis szakállka, már akár huszonötnek is kinézel. Megvan még az a bizonyos telked a Holdon? Artézi kút meg rézsű is lesz rajta? Befektetésnek kiváló... -Ne szopassál, kiscsávó, íjé - azaz így jártam. De te is…..
almeer 2010.01.25 14:05:00
@El Topo (Sgt. Elias): Nem hiszem el, hogy Te reggel 8 óta itt baszod a rezet és félóránként hozzászólsz. Jól dolgozhatsz, hiába ilyen munkaerőket bocsát ki a felsőoktatás... :)
...aki szerint rendben van az, ami a hazai "igazságszolgáltatásban" történik? Egyáltalán nevezhetjük ezt a rendszert annak? Nekem erős kétségeim vannak ezt illetően. December elején ítélet született a társát agyonverő diák ügyében. 1 év fogház, négy évre…..
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..