Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szanaImas

6 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 7-es Android után a 12-es Android elérte a 7-es szintjét! :D (A 8-9-10-11-es Androidok ~40%-kal rosszabbak voltak energiafelhasználásban.)..
End 4 éves akku 28 nap | 28 days 2021.12.30 19:19:32
Ha vállalkozó vagy és az egyetlen laptopod a munkaeszközöd, akkor nem csak bosszantó az az időhúzás, amit az iSTYLE csinál Fannival, de bevételkiesést is jelent. Az egy hetesre ígért szervizelés egy hónapja húzódik, pedig a fogyasztóvédelmi törvény elég egyértelműen leírja, hogy: "A jogszabály…..
A saját példámon keresztül próbálok segíteni az éppen notebook vásárlást tervezőknek. A régi laptopomat egy HP 255 G4-et, ami 2 évig hasznos társam volt, lecseréltem, mert nem bírta azt a tempót, amit a munkám során diktálok és elvárok egy "munkatárstól". Nem kirúgásról van szó, a család továbbra is…..
Kigondoltam Eszmélet 2018.04.15 23:11:09
  Csak ami nincs, annak van bokra,csak ami lesz, az a virág,ami van, széthull darabokra. (.....) Rab vagy, amíg a szíved lázad -úgy szabadulsz, ha kényedülnem raksz magadnak olyan házat,melybe háziúr települ. (.....) Igy iramlanak örök éjbenkivilágított nappaloks én állok minden…..
szanaImas 2018.05.14 13:55:25
szanaImas 2018.08.03 21:22:36
@villám.ló.láng.nyelv: Lófaszt, már nem!
Nem tudom, mennyit kell itt magyarázni, hogy mi lesz a következő komolyabb napkitörés hatása, mindig elvesztem azt a cetlit, amire felírom az olvasók átlag iq-ját. Röviden a lényeg: minden elektronikusan tárolt adat el fog veszni. Google keresési előzmények, Facebook profil, bankszámla adatok, az…..
Hiszel abban, hogy a stílus diadalmaskodhat az anyag felett? Az óra nem csak divatos kiegészítő, amelynek viselése sikkessé teszi a kinézetünket, hiszen praktikus haszna is van, megnézhetjük rajta az időt. Vagy várjunk csak! Andy Warhol és a legendás Cartier Tank..
A piritott gecis hal több szempontból is hasznos étek. Omega zsírsavakban gazdag töltelékejótékony hatással van a bélflórára, a geci pedig minden szempontból a napi lét elhanyagolhatatlan velejárója. Én személy szerint a kenyeret kidobom a sütés után a véres faszba, de vannak olyan gasztronomiai…..
szanaImas 2018.06.25 22:50:16
Napjainkban egyre inkább megfigyelhető a tendencia, miszerint kialakult egyfajta verseny a tengernyi kormánypárti médiamunkás között. Való igaz, hogy nehéz kitűnni a naponta ránk zúduló szarcunamiból, az elmúlt pár évben szinte mindent láttunk a Fidesz jóindulattal, empátiával és elfogadással…..
1862. Északi katonák az Amerikai Polgárháborúban egy szökött rabszolgafiú társaságában. New Kent County, Virginia, USA..
szanaImas 2018.06.18 10:05:49
@chepunk: Vagy inkább három, de abból 2 férfi, egy meg a fiúcska.
Van az a pont, amikor már túlfeszül a húr és az évekig vagy akár évtizedekig lenyelt ipari méretű sértegetések, hatalmi keresztbetevések vagy szimplán csak netes trollkodások mennyisége eléri azt a kritikus szintet, melyet már nem képes és nem is akar elviselni az adott banda. Ilyenkor ki-ki…..
Mindenki vágyik hosszú életre, egészségesen, aktívan töltött időskorra, de sokkal kevesebben vannak azok, akik meg is tesznek érte mindent, ami rajtuk múlik. Az egyik ilyen, az életet meghosszabbító, az egészséget őrző „csodaszer” a mozgás: egyszerű, de szinte bárki számára elérhető, és…..
End 32 #2 2018.05.29 12:10:57
 ..
„Tartsd mindig eszedben, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség.” (Szent István) Egy olyan fogalomról van szó, amely a fejekben gyakran félreértelmezett. Nem tévesztendő össze az alázással, az…..
szanaImas 2018.05.22 10:43:08
@$pi$: Szerintem te másról beszélsz. Vagy én vagyok lemaradva, és a világra rálátás szakemberképzés szak kimaradt az életemből...
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
Avagy gambás tepertő, ázsiai tájszólásban beszélőknek. Magamhoz képest ez a kaja nem lett nagy eresztés, de azok után, hogy ripők le akarja járatni a bloggomat mindenféle szarokkal, első lépésnek megteszi ez is a mislencsillag felé! Végy fejenként egy egész csirkecombot, csontozd ki, kockázd fel…..
Kedves Kartársak, Kartársnők. Minden évben eljő ez a pillanat, amikor mérleget vonunk; az elmúlt időszak sikereit, kudarcait górcső alá véve értékeljük a mögöttünk hagyott esztendőt. Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Nevet, hisz januárban igen erősen kezdtünk, szanalmas kolléga burgonyás posztja…..
End Mobilhálózattal most 2018.05.02 13:49:00
Indie Crawford Magas az IQ-d? 2018.04.23 22:13:10
Mértéktelenül intelligens csapatunk ismét új szerzővel bővül! Agy Spencer barátunk egy igazi, rendes, békebeli nerd. A 80-as években született a magyar felföldön, és volt már etológus, hacker, és deszkás. Fogadjátok szeretettel első írását, melyben az IQ tesztek milyenségét és főleg milyen nemségét…..
szanaImas 2018.04.25 09:33:37
@lecterdoctor:

Csak annyit szerettem volna mondani, hogy elég gáznak tartom, hogy egy magas intelligenciájó társaság addig se jut el, hogy megoldja a saját finanszírozását. Hagyjuk meg a népnyúzást a politikának! Jó, nyilván a magas IQ nem feltétlenül párosul magas EQ-val. A 21. században vagyunk, online élünk, hélóka!
szanaImas 2018.04.25 09:57:45
@ODIV:

Dehogy értettem félre semmit. Nyilván nem érdekel, hogy 135, vagy 145, vagy akármennyi az IQ-m annyira, hogy elmenjek "papír alapú időpocsékolásra", viszont a technológia adott az online tesztre "125 felett"(???!?) is, a megoldókulcsos szöveget meg nem kommentálom inkább.
Üdv, egy NEM Mensa tag!
szanaImas 2018.04.27 07:56:37
@retkeslaci: Na végre egy intelligens komment!
End 32 2018.04.26 13:27:22
Bár a Gravitáció című filmet a nézők és a kritikusok is egyöntetűen imádták, a NASA tudósai már kevésbé voltak elragadtatva az alkotástól. Most a BBC egyik kisfilmjében az űrügynökség szakemberei meséltek kedvenc űrfilmjeikről...
szanaImas 2018.04.25 10:33:40
@molnibalage:

A Csillagok közöttön én konkrétan elaludtam a moziban...
Nem tud senki semmit, Lajos a hős, mindenki bassza meg...
szanaImas 2018.04.13 12:59:07
@lobster thermidor:

A kibaszott idióta seggfejeknek is kell valami sikerélmény az életből, na. Neki ennyi jutott.
  Ha létezik olyan metszéspont, ahol a férfiak és a nők egymástól oly különböző gondolatvilága találkozik, akkor a "fogadj el olyannak, amilyen vagyok", illetve a "ne akarj megváltoztatni" kívánalmak feltétlenül ide sorolhatók. Az infantilizmus ugyanis nemtől független. Aki azt várja, hogy feltétel…..
szanaImas 2018.04.13 11:23:09
@G. Nagy László:

Akkor példálózzunk (hülye) extrém dolgokkal.
(Nyilván értelmes esetben a szerető páromat nem szivatom drogokkal, mert a drogozás már okozat. U.ez a hitvány élet. Mondjuk az előző két eset abszolút nem rólad, vagy rólam szólhat. És számtalan esetben kidobják a szülők a gyereküket ok nélkül is.)

Példa: Megtalálod életed párját: Nem lehet gyereketek, örökbefogadtok egy csecsemőt. Q: szeretheted-e feltétel nélkül, vagy sohasem?
szanaImas 2018.04.13 12:05:51
@G. Nagy László:

Mindegy is.
A lényeg, hogy én hiszek a feltétel nélküli szereteben (gondolom, azért, mert csak úgy tudok igazából szeretni), de ez olyan, mint az UFO kérdés, van aki hiszi, hogy vannak, de szinte még senki nem látott olyat. :)
A szülői feltétlen szeretet szerintem mítosz, bár tény, hogy több lehet belőle, mint UFO-ból, de ez inkább ösztönös, genetikai hatás. Többtíz példát lehetne felhozni a majomszerettől a gyerekotthonig, amikkel az alkalmatlan szülők tömegei az alkalmatlan szülők tömegeit klónozzák újra és újra.
szanaImas 2018.04.13 12:16:28
@G. Nagy László:

Vagy várjál, van még a klasszikus örökbecsű kérdés:

Ha választanod kellene, hogy életed párját ölik meg, vagy a gyereked, ki lenne az?

(Nyilván nem kell válaszolni rá. :) )
Nemrég írtam a rendszerváltás óta készült legjobb magyar filmekről, most még nagyobb fába vágom a kiskésem, minden idők legjobb magyar alkotásait gyűjtöm össze. Mielőtt beleugranánk a listába, szükséges tennem néhány disclaimer-t, elkerülendő az elkerülhetetlent, ha egy mód van rá, legalább…..
szanaImas 2018.04.13 10:00:08
@para_noir: Erre egyetlen jó válasz van, ami az, hogy sok. Nyilván egy Indul a bakterházat nem lehet összevetni a Szegénylegényekkel, vagy a Hannibál tanár úrral. Mint ahogy a Halálsoront sem az Őslakóval, vagy a Top secrettel.

Annak viszont örülök, hogy az Uristen@menny.hu-t @Hivatásos Beszólóművész: betette! ;)

Aki meg az A tanún fanyalog, az örüljön, hogy fiatal. Vagyis most újra aktuális, szóval ne örüljön.
Dúró Dóra parlamenti képviselő, így az adott keretből irodát bérelhet. Józsefváros Önkormányzata szíves örömest adta neki bérbe a József körúti 155 m2-es irodáját. Sokkal szívélyesebben, mint bármely más bérlőnek, ugyanis egy sor feltételt teljesített, amire sem azelőtt, sem azóta nem volt példa:…..
szanaImas 2018.04.04 09:32:32
@bontottcsirke: Szerintem te még Kocsis Mátét is!
szanaImas 2018.04.04 12:22:00
@bontottcsirke: Kettőt!! :D