Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sós Marci

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó! Az alapító szerkesztő mindig is igyekezett mindennek alaposan utánajárni. Ennek szellemében publikáljuk azt a kiegészítést, mely értékes információkkal bővíti a több, mint évtizedes bejegyzést, amit itt olvashatnak: Palka József - jeltelenül. Köszönjük szépen! A Remetekertvárosi…..
Mivel a templom sorsa alig különbözik az átlag magyar templomok élettörténetétől, akár táblázatot is készíthetnénk: (LEÉGETT - ÚJJÁÉPÍTETTÉK - FELGYÚJTOTTÁK) oszlopokkal. Így csak az évszámokat kellene beírni. Szóval a Szent Bertalan templom története is a 13. századra nyúlik vissza. 1320-ban már…..
Tisztelt Olvasó! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a temlomablakanno blog alapító szerkesztője és szerzője, március 4-én tragikus hirtelenséggel, gyors lefolyású betegség következtében, 67 évesen elhunyt.Habár búcsúztatása nyílvános, kérjük, nézzék el nekünk, hogy gyászjelentését csak későbbiekben…..
Subba Elszabadult kottatartó 2013.02.08 19:00:48
A zenészkörökben csak Jack néven ismert zongorista csávó embertelen küzdelmet folytat élő adásban az önálló életre kelt kottatartóval. Zongorázás közben egy ideig feltűnés nélkül próbálja fejelgetni az állványt, 1.14-nél aztán rádől a fejére a szerkezet. De a show megy…..
Sós Marci 2013.02.09 14:18:09
@_lászló: A darabok megtanulása akkor működik, ha mondjuk van néhány hónapnyi időd bebiflázni egy koncertnyi repertoárt. De a tehetségkutató műsorokban hetente változik a lista, nincs idő megtanulni, plusz rontási lehetőséged sincs, ha esetleg fejben összekeversz két számot a közepétől. Simán lehet, hasonlíthatnak annyira. Tehát ha nem is végig kottából játszik, akkor is ott kell lennie, hogy legalább pár soronként rá tudjon nézni, mi is következik.
Az már csak hab a tortán, hogy Jacknek van akkora hihetetlen rutinja, hogy még a lecsapódásból is kimenti a dalt :)
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sós Marci 2012.08.08 20:32:29
@BTO11: Igen, olyan biztosításod, ami akkor érvényes, ha kár okozása esetén megállsz és ott maradsz. De ha két kocsisor között elhúzva (véletlenül) legyaksz pár tükröt, egy kövér gáz, és egyetlen esélye a károsultaknak, ha pár autóval feljebb látták tükörben, hogy mit csinálsz és rádzárnak.
Igaz, hogy az Allen&Heath már Frankfurtban kiállította a GS-R24 névre hallgató vadiúj, főleg stúdióalkalmazásokra szánt, ámbár élőben is helyét megálló keverőpultját, végleges formájában a január 13. és 16. között a kaliforniai Anaheimben megrendezett…..
Ha az ember fia/lánya színvonalas zenei rendezvényeket keres, manapság már egyre szélesebb szerencsére a választék, sőt ezen események közül nem egy már jópár éves múltra tekinthet vissza. Ilyen a Big Band Fesztivál is, mely immáron tizedik alkalommal hozza egy fedél alá a big…..